11-01-31

Nu är jag hemma från core passet + ett step pass.
J
ag tror att det heter så iaf, men jag och mamma kände oss såpass taggade efter core så vi stannade kvar för ytterligare ett pass. Nu en och en halv timma senare är jag totalt slut i kroppen och det ska bli helt underbart med kvällsmat. Förövrigt måste jag säga att det är SJUKT tråkigt att göra passen om instruktören är tråkig och det var denna personen..

Annars har denna dagen vart jäkligt bra. Känner att jag gjort lite nytta istället för att bara ligga hemma och ha ont. Förhoppningsvis kommer mina restrerande två veckor se ut såhär också, då kommer jag definitivt må bra. I'm back.

11-01-31



Just nu vill jag bara lägga ner min tid på dom som uppskattar den.
Det går inte att ta utan att ge, tyvärr funkar det inte så i längden. Jag vill umgås med dom som uppskattar mig för den jag är, dom som finns där för mig lika mycket som jag finns där för dom, dom som finns där för att dom vill och inte för att dom känner sig tvingade, dom som kan säga till mig att dom älskar mig och mena det. Jag vet inte vad äkta vänskap betyder för andra men detta är några av dom få saker som det betyder för mig. Något som för mig är en självklarhet, något som kanske inte alls är en självklarhet för andra.


11-01-31

Två timmar har nog aldrig gått så fort.
Nu fick vi slutat lite titidgare från psykologi lektionen men en lektion har nog aldrig gått så fort under alla dessa tre år på gymnasiet. Psykologi är verkligen något som intresserar mig, tänkande, djupa saker, människors sätt att fungera, det undermedvetna och det omedvetna. Saker som man kan prata och spekulera kring i evigheter. Tyvärr känner jag mig en aning knäpp i huvudet just nu men i det stora hela tror jag att denna kurs kommer vara mycket givande.

Personligen har jag själv behövt gå igenom för mycket saker i för tidig ålder & i ärlighetens namn har jag själv gått till psykolog. På den tiden var jag inte särskilt samarbetsvillig, men nu i efterhand ångrar jag faktiskt det. Men under den korta tid så lärde jag mig en hel del, det är givande att prata med andra. Var aldrig rädd för att öppna dig & prata för det är bara du själv som förlorar på det. Och det är absolut någonting jag måste lära mig.

11-01-31




Hemma från fika och psykologi lektion.
Hade en uber mysig och givande fika med Amelie. Känns skönt att få kunna prata av sig om allt mellan himmel och jord. Det behöver vi alla någon gång ibland. Somliga saker klarar man inte på egen hand & vad är bättre hjälp då än en älskad vän som verkligen bryr sig?

11-02-01

Nu börjar kampen om långt hår.
Efter att ha klippt av mig två centimeter av slitet hår så är mitt hår friskt och tjockt. Så nu gäller det bara att sköta det till max så växer förhoppningsvis håret som ogräs. Dom saker jag ska göra som rutin nu för mitt hår kommer förhoppningsvis hjälpa håret påvägen.

Inpackning en gång i veckan, ingen plattång på vardagarna, lagom med schampo, använda torr schampo så ofta jag bara kan, massera hårbottnen och använda skyddande produkter, Har jag missat något?


11-01-31



Nu är jag fixad & färdig för stan.
Ska äta något med Amelie och ta igen allt som vi missat. Sen kommer nog Joline också & då ska vi bege oss mot Ving så att dom kan betala sin handpenning. Idag ska jag även bege mig mot skolan för min första psykologi lektion som är på 2 timmar och 20 min och sist men inte minst ska jag köra ett Corepass med mamma.
Fullspäckad dag.

11-01-30

Efter för mycket slappande, deppande och deg
så är det dags att ta tag i saker och ting igen. Denna veckan kommer bestå av en hel del styrketräning, pass, plugg och vänner. Saker och ting blir inte gjorda om du inte gör något åt det. Ibland kanske inte energin och det positiva finns där men man kan inte förvänta sig att den bara dyker upp. Allting är helt och hållet upp till dig själv, det finns ingen annan att skylla på. Jag gillar mitt pepptalk väldigt mycket så denna veckan ser jag fram emot.

11-01-30


Hade precis en lång pratstund i telefon med Amelie.
Känns som att jag inte hört hennes röst på evigheter. Lite mer än en vecka är kanske inte evigheter men det är länge faktiskt. Imorgon ska jag iaf träffa en min efterlängtade och saknade flicka. Det är tråkigt att det ska ta sån tid innan man får träffa sina älskade vänner. Men imorgon blir det en fika, kolla lite i stan och bara umgås. Mycket trevligt.

11-01-30





Några bilder som jag verkligen älskar. Varje bild ger mig en speciell känsla av olika ögonblick i mitt liv. Jag ska bli bättre på att ta mer nuet bilder men ibland kan det vara kul att kolla tillbaka på gamla bilder.

11-01-30


Jag vill passa i hatt, det kanske jag gör? Ska ha med mig en till alanya iaf, vare sig jag passar i det eller ej. 

11-01-30



Besvikelserna tycks aldrig ta slut. Men förr eller senare borde dom väl göra det, eller?

11-01-30




Nu är första handpenningen betald på resan och det känns helt underbart. Ett steget närmre mot en grym resa med mina flickor. Värme, sol, bad och massa festande åh vad jag längtar.

11-01-30

Godmorgon, redan söndag och helgen är förbi.
Skulle egentligen begett mig mot jobbet om en timma men jag har alldeles för ont i mina tänder för att ens prata. Förhoppningsvis blir det ett akut tandläkarbesök så att jag kan dra ut mina visdomständer, kommer aldrig kunna vänta tills den 11 mars.

Har nästan haft en överdrivet lugn helg, har nog inte vart såhär lugnt på länge faktiskt men det är väl skönt det också. Nästa helg däremot blir helt annorlunda, återträff med gamla klassen sen högstadiet och firande av Amelie och sandra på lördag.

11-01-29


En bra kommentar om dagen, det är bra för magen.

11-01-29

Det var deg som jag trodde stod på schemat denna kväll och deg är vad det blir.
Trodde dock att jag skulle fått lite sällskap från mina vänner men alla hade något för sig. Som tur var har jag en pojkvän som inte heller skulle göra något, så ännu en kväll får jag sällskap av min goding. Plus i kanten är att jag är home alone då mina päron ska till Kode. Så nu väntar en rejäl mys kväll med massa gott, ja gott folk. Idag tänker jag trycka i mig lite chips och godis,  jag kan inte stå emot.

Non stop, detta kommer inte sluta bra.


11-01-29


Vill bara sova bort smärtan i tänderna.
Kan inte gå runt såhär..

11-01-29

Cool lugn fredag.
Igår blev en mysig hemma kväll med tacos och familjen. Fick senare sällskap av Robin också. Vi kollade på year one som är helt underbar, skrattar konstant verkligen. Trots att jag tagit det lugnt hela veckan så har jag inte den minsta lust för festande och alkohol denna helg. Tror att deg står på schemat denna lördag också. 

11-01-28

Köp stopp.
På bara någon vecka har jag köpt på mig en hel del grejer & på bilden nedan är några av alla dessa saker. I det stora hela har det sprungit iväg en hel del tusenlappar som kanske inte känns helt hundra men ibland måste man få unna sig lite grejer men nu räcker det. När jag kollar i min garderob idag så är det bara nytt. Vi tjejer pratar ofta om att köpa ny garderob och det har jag faktiskt lyckats med. Jag behöver inte mer grejer nu..

Trots att det känns underbart när man shoppar, känslan när man kommer hem och kollar på alla fina grejer. Så är känslan då man inte köper något och kontot ser helt underbart ut. Den känslan är också helt amazing om något. Så nu sätter jag köp stopp, ingen mer shopping..

11-01-28

It´s time.

11-01-28

För er som kör gi metoden och äter bacon på morgonen. Lägg baconen på ett papper när det är färdigt för att bli av med onödigt fett. Det är baconet vi vill åt och inte allt fett, pappret suger åt sig det mesta.

11-01-28


Här har ni resultatet på håret. Det är så mycket fylligare och tjockare men just nu känns det väldigt kort. Annars la vi i en toning i olika lager i min egna färg, vi la i toning på mina toppar för att få bort det gamla blekta som inte försvunnit än. Sen la vi i lite olika blekta slingor för att behålla lite av det ljusa. Jag har inte vant mig än men jag är väldigt nöjd.

11-01-28

Jag är nu hemma från tandläkarn och har inte den minsta känsel i munnen.
Jag drog inte ut mina visdomständer idag men dom är slipade till en mer rund form och dom är rensade med någon laser grej. Tydligen har jag kött sår vid sidan om mina visdomständer pågrund av att dom sitter för tajt & jag känner inte när jag biter mig i kinden vilket gör att jag får en inflamation. Försvinner inte smärtan så ska jag dra ut dom den 11 mars vilket just nu känns som ett bra alternativ.

Så i några timmar framöver ska jag bara äta flytande form så att jag slipper tugga sönder min mun.

11-01-27

Det är underligt hur mycket saker och ting kan falla på plats efter några dagar i ensamhet. Hur allting blir så mycket enklare & ljusare igen.

11-01-27

Hemma efter en underbar dag med min pojk.
Blev en impuls klippning och färgning som sagt då jag ringde till frisören imorse och bokade tid vid tre. Robin hängde på och klippte/slinga sig samtidigt. Han blev ljusare och jag blev mörkare och vi båda är väldigt nöjda. Tråkigt nog behövde jag klippa 2 cm vilket gjorde ont i hjärtat men nu är håret friskt. Efter detta ville vi fira att vi blivit snygga så vi drog oss mot chez för en god middag.

Nu väntar en fortsatt mysig torsdag med tv tittande och loka, mmmmmm nyttigt.

Insperation inför klippningen.

11-01-27

Sen vill jag säga stort grattis till en mycket underbar och älskad person. Grattis på 19 års dagen Amelie, kärlek till dig min vän.

11-01-27


Godmorgon, eller god förmiddag kanske.
Har haft några dagar för mig själv nu vilket känns underbart & vart väldigt behövligt. Trots fruktansvärd smärta i mina tänder så har jag kunnat andas och sova ut. Idag tänkte jag unna mig lite hår vård vilket innebär färgning och klippning faktiskt. Kommer bli lite annorlunda, ni får se senare idag.

11-01-25

Idag har jag tyvärr inte haft orken att uppdatera. Min tandvärk har verkligen gett mig ett helvete. Den satans visdomstanden har gett mig en inflamation, så nu kan jag knappt äta någon mat alls och jag käkar ett antal panodil och voltaren om dagen för att lindra smärtan. Fick till och med dra hem från jobbet pågrund av olidlig smärta...

Buuhuu mig men satan vad ont det gör, allvarligt!!!!!!

11-01-25

Bilder från i lördags.








11-01-14


är det såhär när man är kär när man är liten, hur är det då när man är kär när man är stor? vi tar reda på det.

11-01-24

En sträckt ljumske och en sjujävla tandvärk, kommer inte bli kul för fem öre att jobba imorgon men jag behöver pengar så vad gör man inte. Har också tröttnat på att leva hälsosamt, satan vad tråkigt det är. Sallad, vatten, mat utan sås, inga godsaker, torr frukost usch vad jag är less på det. Och inte nog med det så lär jag ju behöva hålla på ett antal månader innan jag ser dom resultat jag vill ha.

Är det verkligen värt det? Och ska det ens behöva vara så svårt att få en någorlunda trimmad kropp. Svett och tårar är vad det är.

11-01-24

Tandvärk som in i bomben. Mina två visdomständer hade bestämt sig för att komma ut för ett tag sen och dom har inte precis vart snälla. Först börja den första krångla som satan sen försvann det onda. När jag trodde att allt var över så började det komma en till på höger sida och den krånglar ständigt. Tre gånger nu har jag haft så ont att jag knappt kan öppna munnen och precis så är det idag. Det säger bara stopp totalt att jag knappt får in en vindruva mellan läpparna.

Ska man dra ut dom jävlarna så att dom slipper krångla? För jag vill gärna kunna äta mat asså och inte i flytande form.

11-01-24

Ikväll börjar stylisterna & jag ska kolla. Klockan 20.00 på tv5 play, men innan dess ska jag gymma och hinna göra lite nytta. Måndag.. Ny vecka nya möjligheter.

11-01-23


Mys med min älskling denna söndag, precis så en söndag ska vara. Tacos, film och mys. Ibland är söndagar bra.


11-01-23

Jag har haft en riktigt bra helg men för lite sömn. I fredags började kvällen hos Sofia med några glas vin, kvällen fortsatte sen hos Nicke med ett antal vin till så jag tror att ni förstår slutsatsen. Det blev i det stora hela lite för mycket alkohol men jag hade fruktansvärt kul. Lördag morgonen spenderades med kask och Nicke på pizza huset så dagen kunde väl inte starta bättre.

Efter otroligt lite sömn var det svårt att hålla ögonen uppe, men efter några timmars sömn under dagen var det bara att bita ihop och fixa iordning sig för kvällens födelsedags firande för Klara. Vi begav oss mot Vasa viktoria där vi skulle ha en middag med massa trevliga damer en jätte bra början på kvällen. Sen fortsatte kvällen på Berså men inte för mig. Jag och Erica åkte istället hem och jag somnade skönt bredvid Robin efter en jätte trevlig kväll. I det stora hela har min helg vart väldigt bra och det behövde jag. tack till alla som deltagit denna helg, puss på er.

Bilder kommer komma när Klara lagt upp dom.


11-01-22

Idag är man verkligen inte tuff må jag säga, men det är bara att bita ihop och fixa iordning  sig för en ny fest kväll.


11-01-21

En tuch av sommar.

11-01-21

Fedag idag, känns inte så jätte stor skillnad från dom andra dagarna denna veckan eftersom jag vart ledig. Skillnaden är väl bara att resten av alla människor också är lediga till helgen. Idag har jag faktiskt inga planer alls, så jag kommer ta denna dagen som den kommer från början till slut. Men nu ska jag äta frukost och bara dega framför tvn, en bra början iaf.


11-01-20

Jag saknar värmen, solen, brunheten absolut allt som har med sommarn att göra. Åh vad jag längtar tills vi kommer ligga på stranden i turkiet med en drink i handen och havet framför oss, underbart.

11-01-20



Har shoppat bort en hel del pengar dessa två dagar. Jag har fått tag på en kavaj, linnen, byxor, örhängen och koftor men inget sånt här fint armband som jag mer än gärna hade velat hitta i en av alla butiker jag vart inne i.


11-01-20

Längtar tills på lördag då vi ska fira Klaras 19 års dag. Det ska vi göra på Vasa Viktoria då vi ska äta middag med massa härliga brudar sen blir det fortsatt utgång till Berså med hela ligan. Tror jag behöver en sån riktig tjejkväll där man bara kan vara sig själv och släppa loss.
Grattis i förskott Klara, på lördag firar vi på riktigt.

11-01-20

Woho, då var det gjort. Resan till alanya är bokad och klar. Jag, Amelie, Joline och Emelie åker den 11 juni och kommer bo på hotellet Club sidar, nära centrum och strand samt halv pension. Känns underbart att allt är fixat, nu är det bara att räkna ner dagarna. Längtar som satan.

Är det någon mer som ska till Alanya i sommar?


11-01-20



Nu har jag fixat iordning mig för stan. Ska träffa tjejerna och boka resa, förhoppningsvis blir det bra.

11-01-20

mamma är du ledsen varför ler du ej
vill du jag ska måla någonting åt dig
många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma allt ska bli så bra

jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker till
himlens alla stjärnor
sagans alla slott
allting kan jag måla mamma önska blott

jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

11-01-20

Godmorgon, vi ska göra ett försök denna dag med att ha ett leende på läpparna & tänka positivt. Har vart en del depprimerande inlägg nu det senaste men det kommer med humöret som inte är det bästa. Jag är förhoppningsvis tillbaka snart som samma sprudande glada tjej som jag egentligen är.

11-01-19


Don't worry be happy.

11-01-19

Saker och ting känns inte detsamma och jag vet inte om jag är redo för förändringar. Hur tufft allting än känns ibland så måste det väl vara okej att inte må bra, känna att man inte räcker till och att ingenting annat gör det heller hur illa den känslan än är. Jag är inte perfekt, trots att min fasad kanske visar något annat. Jag har svar på mycket men när det kommer till mina egna problem står jag alltid där som samma dumma frågetecken.

Skillnaden är bara att jag trodde att någon annan skulle ha svaren åt mig, att någon skulle finnas där och säga att det är okej att må dåligt, ge mig den där hjälpande handen och torka mina tårar och säga att allt kommer bli bra. Ibland är förväntningarna stora men vissa saker trodde jag bara var en självklarhet, men alla värderar vi olika.

11-01-19

Tillslut svämmer bägarn över, jag trodde dock att min var halvfull men jag hade fel.


11-01-19

I'm fading away.

11-01-18

Nu går jag under jorden ett tag, jag är trött. Trött på allt!

11-01-18

Min dag blev inte som planerat, som vanligt nästan. Nu ska jag istället städa badrummet och sen packa väskan för att bege mig mot gymmet. Andra passet med zumba och det ska bli skit kul. Efter denna månaden ska jag köra zumba på både tisdagar och söndagar men just nu kan jag inte göra det pågrund av jobbet. Det är kul med lite variation i all styrketräning som jag faktiskt börjat tröttna på. Känns som att jag gör samma övningar hela tiden. 


11-01-18


Mitt humör är som en berg och dalbana, hela jag är som en berg och dalbana. I ena stunden kan jag må toppen, men på bara några minuter kan mitt humör vara på bottnen igen. Det tar på mina krafter, jag finner ingen energi. Jag har vart på bottnen ett tag nu men jag hoppas att all glädje kommer tillbaka och är då här för att stanna.

11-01-18

Det du sa, det du gjorde det sitter fortfarande kvar & det sårar mig än idag. Jag väntar och hoppas på att se och märka förändringar, det hoppas jag på varje gång du tycks förstå. Men som alltid tar det bara några dagar innan allt är som vanligt igen & det handlar inte längre om att ge och ta. Utan det är bara ta, ta och ta. Det sårar mer än du tror, det sårar då min hjälp inte tycks räcka till eller knappt jag själv.

En ursäkt kan bestå av flera ord, men det kan också bara bestå av ett simpelt ord. Och detta lilla ord som förlåt kan göra så mycket. Jag väntar och hoppas..

11-01-18

Detaljer.


11-01-18

Min design är en katastrof efter att jag försökt förnya den och nu får jag inte tillbaka det som var innan pågrund av att jag vart duktig och tagit bort massa grejer. Bra Angelica.... Hjälp någon?

11-01-18

Godmorgon, ännu inte stigit upp ur sängen. Underbart! Planerna idag är att jag ska till stan och kolla på träningskläder samt lite annat smått och gott. Senast när vi var på XXL i sisjön så hittade jag faktiskt ingenting så letandet fortsätter. Ska få sällskap av Robin så det blir säkerligen någon lunch i stan också.

Nä, jag får väl ta och pallra mig upp snart. En nyttig frukost och lite fix inför stan väntar.


11-01-17

Jag ska måla hela världen lilla mamma.

11-01-17

JAAA! äntligen har Ellinor haft orken att lägga upp bilderna från kvällen på chez som ägde rum för en vecka sedan. Albumet på facebook blev döpt till tequila, kunde faktiskt inte bli bättre haha.










11-01-17



I understand that you've met someone
With the perfect heart
But you've been questioned by everyone
Are you in the dark
Can you choose to fall ? Should you risk it all ?

How am I gonna stop it if you wanna give it all to love
When I'm on your side
And I understand you're the only one to know
Whether wrong or right
Let your heart decide

Some may tell you, don't take the risk
It's a waste of time
But if you think you'll find happiness
Baby hey, take the time
It's unusual but it's critical

How am I gonna stop it if you wanna give it all to love
When I'm on your side
And I understand you're the only one to know
Whether wrong or right
Let your heart decide

Give it all to love...

How am I gonna stop it if you wanna give it all to love
When I'm on your side
And I understand you're the only one to know
Whether wrong or right
Let your heart decide, you're the only one.


11-01-17


Det där lilla extra, såkallade "det". När jag blir stor ska jag också bli snygg.

11-01-17

Om det är någon som är duktig på att designa bloggar säg gärna till. Känner att det är dags för en förändring här.

11-01-17

Härlig sovmorgon och hitills har jag inte gjort ett skit. Underbar morgon än så länge måste jag säga. Ska snart ta mig upp till gymmet på egen hand och köra styrketräning och fys i lite mer än en timma. Har som mål att alltid träna tre gånger i veckan minst och det är faktiskt inte så svårt att hålla.

Jag är tillbaka i min träningsvana nu igen efter julen och det känns verkligen underbart. Hela jag mår så mycket bättre när jag fått tränat, äter hälsosamt och har koll på mitt skolarbete från ett ämne till ett annat. Men det är vad jag kallar en balanserad livsstil och jag gillar det.


11-01-17

Våren har hälsat på Lindex, likaså i många andra butiker. Jag tycker att säsongens kläder släpps alldeles för tidigt. Vinter jackor säljs i september, badkläder säljs i mars och vårens kläder började nog säljas redan för några veckor sedan. Det är lustigt att det är så men någon anledning finns det ju, dock kommer jag inte på vilken?


11-01-16


dig vill jag ha.

11-01-16

Förresten, jag har ju glömt berätta om mina GI resultat ju. Jag förväntade mig som sagt inte drastiska förändringár, jag vet att det tar mycket längre tid än en vecka innan man ser skillnad men lite hoppas man ju ändå att se eftersom man kämpat för det och det gör jag faktiskt. Jag har gått ner 2 kilo och blivit 3 cm smalare runt midjan. Tidigare var jag 80cm runt och nu är jag 77cm.

Men mest nöjd är jag med att jag kommit ur mitt sötsug och känner att jag kommit in i en mycker mer hälsosam livsstil & vana. Jag kan lätt strunta i pastan och riset då & då och bara äta sallad istället. Jag ska sluta dricka saft flera gånger i veckan och trycka i mig massa chips och godis. Du kan om du vill & jag vill!

11-01-16

Somliga dagar kommer ångesten och hälsar på mig angående min längd. Dessa jobbiga saker som man inte kan göra det minsta åt. Hela 1,63cm är den längd jag kan skryta med, nä det är inte ofta jag känner mig lång gott folk. Inte ens i klackar & det är inte ofta jag går i det. Så vad gör man i dessa lägen?

Jo man får väl helt enkelt försöka intyga sig själv att ibland är det bra att vara kort, typ som att min kille inte är vidare lång och hade jag vart 8 cm längre så hade jag nästan vart lika lång som han. Jag får väl nöjja mig med det svaret idag.


11-01-16

äntligen hemma. Blev ett lång dag på jobbet, började klockan 3 & slutade halv tio. Kanske inte vidare långt pass men känns som det då man kommer hem såpass sent. Har sträckt mig någon så fruktansvärt i axeln och upp mot naken så jag såg ju inte helt frisk ut på jobbet idag.

Nu har jag myst till det här hemma med tända ljus, mjukis klädseln och te. Fortsatt mysig söndag gott folk. 


11-01-15

Nu är jag och Robin hemma från "våran" restaurang vino pasta due. Första gången jag åt pasta nu på en vecka, hade nästan lite små ångest då jag blivit så van vid att bara äta sallad till maten något jag nu i slutet inte haft så ont av. Men det var ett jätte mysigt restaurang besök som varade länge. Nu är vi hemma hos mig och kollar på en film som går på fyran.

Det blir en lugn och mysig lördag som jag ville. Imorgon ska jag jobba för första gången på väldigt länge känns det som, ibland är det lite jobbigt att vara 0-tids anställd men i det stora hela är det väldigt bekvämt faktiskt.
Ha en fortsatt bra lördags kväll nu hörrni.

11-01-15

Lördag idag fastän det känns som söndag. Ska snart åka ut till XXL sport ute i sisjön med mamma och pappa. Köpa lite nya träningskläder. Sen ska jag till stan med Robin för att gå på restaurang, ska bli mysigt. Det är väl vad min lördag har att erbjuda just nu, vad som händer senare ikväll återstår att se men jag känner för en lugn lördag.

11-01-15

Hade en mycket trevlig kväll med alla flickor igår. Det bjöds på pajer som jag tyvärr inte fick ta del av. Det pratades minnen & om dom minnen vi kommer skapa den 11 juni då vi åker till Alanya, åh vad pepp jag blev på att åka nu efter allt prat om det igår. Nu blev vi ytterligare två stycken på resan också så det blir bara ännu roligare.

Senare frammåt kvällen kom några av killarna på besök för att gratta och hälsa innan dom skulle vidare till trädgårn, vi drog vidre till en lokalfest väldigt spontant där jag inte kände mig hemma alls så där blev vi inte länge & jag kom hem runt halv ett vilket kändes väldigt skönt.






11-01-14

Ska snart börja göra mig ordning för kvällens firande. Har inte den minsta aning om vad jag ska ha på mig men det vet jag nästan aldrig förens i sista minut. Men först och främst ska jag äta lite räkor med pappa. Mat är alltid bra att få i sig innan man sätter igång med alkoholen.

Kommer ta med mig kameran och ta så mycket bilder jag bara kan. Ha en bra kväll alla!

11-01-14

Ett tipps för er saft älskare som jag själv. Jag har läst detta någonstanns innan men jag kommer inte ihåg vart. Igår var jag iaf fruktansvärt sugen på saft så fick mig en snilleblixt. Ta några frysta hallon och lägg det i ett glas, värm dom snabbt i glaset i mikron så att dom tinas upp. Häll sen vanligt kranvatten i glaset och blanda runt. Sen har du dig ett glas med hemmagjord hallonsaft. Det är inte lika sött som vanlig saft utan en aning syrligare, men det är nyttigare och även gott.


11-01-14

Ckocklad är den enda shake jag tycker om. Så jag tänkte att jag skulle testa tre olika märken för att se vilken som är godast. Och vinnaren är hunger kontroll den smakar mest chocklad och är otroligt mättande, pågrund av att den smakar så mycket chocklad blir man av med sockersuget så känner man sig sötsugen så kan man lika gärna ta en sådan. På andra plats kommer Allevo, den är också väldigt god men inte lika mättande och den smakar inte lika mycket chocklad. Sist tycker jag att naturdiet shaken kommer, den smakar lite för mycket grädde för min smak, det blir för mycket i längden.

Det är ju helt klart en smaksak från person till person, men såhär tycker jag. Nu kan ni ju själva testa och se vad ni tycker.

11-01-13

Idag var jag i stan med Sofia och Amelie för att köpa present till våra två flickor Emelie och joline som har fyllt år och ska fylla år i helgen. Imorgon ska vi fira dom hemma hos Emelie. Längesen vi alla var samlade och hade en sjujävla kul kväll som vi alltid har.  Det ser jag fram emot och kameran kommer jag ha med mig.

11-01-13

Tredje träningen denna veckan och min kropp är helt slut. Jag tror egentligen inte att GI är min rätta diet. Målet med detta var ju inte att gå ner i vikt utan att komma in i en mer hälsosam vana, komma ur godis suget och alla andra onyttigheter & det har jag deffinitivt klarat. Dock har jag börjat känna av att min kropp tar lite väl mycket stryk av GI maten, den nästan skriker efter kolhydrater. Så två veckor kommer jag inte fullfölja men tills veckan slut har jag nu som mål.

På en vecka kommer jag inte förvänta mig några jätte förändringar på min kropp men jag kommer helt klart äta mer hälsosamt i fortsättningen. Så länge man inte dricker massa saft & läsk hela tiden, eller äter massa godis, chips, glass, bullar m.m så kan du gå ner i vikt med träning också. Du behöver inte gå på en diet för att få en mer fitt kropp eller gå ner i vikt utan det handlar bara om att äta mer nyttigt och hälsosamt och att gymma.

11-01-13

Nu är jag inne på min 6 dag med GI. Dom första två dagarna var riktigt riktigt jobbiga men nu har jag kommit in i det. Jag saknar varken läsk, saft eller godis. Men något jag saknar riktigt mycket är allt vitt bröd. Igår åt resten av familjen kycklig och olika grönsaker i pita bröd. åhhhh vad jag hade velat ha det men istället fick jag nöjja mig med kycklig & sallad.

Något jag vill ha så fruktansvärt mycket just nu, är en stor hamburgare med massa ost och dressing på. Satan vad gott det hade varit. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

11-01-13


Igår hade jag och Robin 10 månader så han kom hem till mig för lite mys. Dock var jag lite tråkig en stund som behövde göra färdigt min krönika och repotage. Men sen lagade jag wokade frukter och glass, själv tog jag bara frukt då.
Det finns ingen bättre än du, det kommer det nog aldrig finnas.

11-01-12

Vill egentligen skriva av mig, vill få tusen kommentarer om hur jag ska göra. Vill ha någon som säger åt mig vad som är rätt och fel, skulle vilja vrida tillbaka tiden då allt var bra & det inte fanns något att fundera på. Jag hatar detta..


11-01-12

Jag pluggar och skriver på krönika och ett repotage för fulla muggar så jag får återkomma ikväll.

11-01-11

Nu är jag hemma från zumba passet & har hunnit duscha. Det var faktiskt det jobbigaste jag gjort på riktigt länge men fruktansvärt kul. Det kommer jag absolut gå på fler gånger, ska försöka gå varje tisdag. Jätte bra konditions träning.

Nu ska jag plugga det sista på massage provet, imorgon är det äntligen över.

11-01-11

Jag tycker inte om att tappa bort mig själv när jag behöver mig som mest. Vart har mitt humör försvunnit nu när jag behöver vara positiv som aldrig förr. Vart har svaren på alla problemem försvunnit, dom som jag alltid ger mina vänner. Om inte jag har svaren, vem har dom då?

11-01-11

Herregud!! Mamma kom nyss hem med Gpn och visade mig första sidan "hit ledde restresan". Det är ju helt sjukt, hur kan man ens ha mage till att skicka människor till ett sånt här ställe. Jag läste egenom allt och äcklas av bilderna och returs svar på kritiken dom mer än förståeligt fick.

Såhär står det på hemsidan.

Hotellet var en mardröm


Alla andra hotell i Hurghada var fullbokade. Karin Widell och ett 50-tal andra resenärer hamnade i skiten - bokstavligt talat.
 

Hotell Eiffel i Hurghada var ett extra boende som resebolaget Detur använde under förra året för gäster som reste ospecificerat när övriga hotell var fullbelagda. Som till exempel Karin Widell och hennes väninna.

Den 12 november förra året tog de en veckas restresa från Landvetter till en av Egyptens turistorter. Resan kostade 4 900 kronor per person. Vid ankomsten till hotellet fick de en chock.

- Jag skrattade och min väninna grät. Jag har rest mycket på egen hand och är van att bo enkelt men det här är faktiskt något helt nytt. Jag har även rest ospecificerat tidigare, säger hon.

På hotellet möttes de av bajs i toaletten, smutsiga rum och sänglinnen, strömbrytare utan lock och lösa oskyddade elkablar.

- Bara några meter från vårt rum förvarades gasflaskor och hotellpersonalen satt och rökte vid ett litet fikabord bara några meter därifrån, berättar hon.

Vidare gick inte rums- och balkongdörrar att stänga, än mindre låsa och i botten på swimmingpoolen låg en massa sand och smuts.

Bland resenärerna fanns också Björn Ludvigsson och hans fru.

- Det kändes kymigt att sova utan att kunna låsa dörren. Bristen på säkerhet tycker jag var allra värst. En man klev in i hissen och föll ner på hisstaket. Hissen hade fastnat två meter ner men dörrarna gick upp som vanligt. Det var en äldre man och han slog sig rejält, berättar Björn Ludvigsson.

Efter ett dygn fick de byta rum och i det rummet gick inte balkongdörren att stänga.


Så här står det på Deturs säkerhetsinstruktioner till hotellets gäster:

"Ta reda på var alla nödutgångarna finns på hotellet, i början på er semester". I samband med röklukt uppmanas gästerna att "Koppla på närmaste brandlarm och/eller alarmera brandkåren". Det fanns bara en hake: inga nödutgångar var utmärkta och inte heller brandlarmen.

- Och jag vet inte säkert om de ens var inkopplade. Vissa rum var fullproppade med eldfängt bråte och gasflaskor och jag hittade flera brandsläckare som var tomma. Egypten är ett fattigt land och man inte begära samma standard som hemma men det här var under alla kritik, berättar Björn Ludvigsson.

Karin Widell har svårt att skaka av sig känslan av att ha blivit grundlurad.

- Jag kände mig fångad som en råtta. Detur körde bara dit oss och vi hade inte en chans att ta oss därifrån. Jag kunde inget göra, det var absoluta högsäsongen och fanns inga lediga hotellrum. Två medresenärer lyckades få rum på grannhotellet som de själva betalade men de hade tur, säger hon och sammanfattar:

- Det ligger nära till hands att det handlar om systematiskt lurendrejeri. Första guiden vi träffade berättade att de redan tre dagar tidigare vetat att vi skulle bli placerade på hotell Eiffel. Det fanns folk som köpt resan en och två dagar innan avresedatum och då måste Detur ha vetat var de skulle hamna. Det handlar bara om att tjäna pengar och fylla flygplanen.

Både han och Karin Widell har gott om bildbevis efter vistelsen på hotellet och kräver pengarna tillbaka av Detur i ett skriftligt brev.

- Den här gången blev det en resa med "all exclusive", inte "all inclusive", Taxichaufförerna kunde heller inte uttala hotellets namn. Det lät mer som "evil" än Eiffel så det fick det heta, avslutar Karin Widell.

Vill ni läsa mer om detta eller se mer bilder så kan ni gå in på dessa länkar.
Länkar
Hotell Eiffel i Hurghada
Detur svarar på kritiken




11-01-11


Nästa vecka ska jag köpa lite nya tränings kläder. Kommer förhoppningsvis spendera ett antal dagar i veckan på gymmet vilket kräver lite fler sätt med tränings kläder. Just nu har jag bara ett nästan & det är allt för lite. Frågan är vad som är skönt att träna i. Det kanske varierar från träning och person.

11-01-11

Hemma från första dagen i skolan som bestod av två lektioner, ni kanske förstår att det inte gör mig sådär jätte mycket att komma tillbaka till skolan eftersom alla dagar mer eller mindre är så korta. Nu ska jag försöka hålla mig vaken och plugga färdigt till imorgon men helst hade jag velat sova. Kämpar emot mina ögon som stupp i minuten håller på att stängas.

Ikväll ska jag testa på Zomba för första gången med mamma, det ska bli riktigt kul faktiskt. Både att få testa på det själv och även att få se min mamma dansa haha. Tycker jag att det är kul så ska jag faktiskt försöka göra det varje tisdag. Kan vara kul att variera med lite pass istället för att bara köra styrketräning hela tiden.

Finns det någon som testat på detta innan? vad tyckte ni?


11-01-10

Måste säga att det är riktigt kul när folk kommenterar och framförallt när ni skriver namn. Alla namn kanske inte säger mig vidare mycket men det är roligare än när det står anonym. Jag är lite emot det med anonyma överhuvudtaget, tycker man ska stå för vad man säger och tycker vare sig det är något dåligt bra eller bara en fråga. Jag är inte farlig och lovar att bli bättre på att svara på era kommentarer, vet att det inte alltid är min starka sida.

11-01-10

Idag är det ny säsongspremiär för mitt favorit program halv åtta hos mig. Så ni kan ju gissa vad jag kollar på just nu. Förövrigt så måste jag säga att alla dessa svenska program som börjat och har gått är ju helt underbara, det känns ju så mycket mer verkligt och nära. Jar fått mig en hel del skratt av alla dessa program, bland annat böda camping, ullared, färjan m.m.

11-01-10


Imorgon till skolan hade jag velat ha på mig något så enkelt som denna klänning med ett par converse, uppsatt hår, ett snyggt halsband och ingen jacka. Jag har fått sommarsjuka..
149 kr H&M.

11-01-10

Såhär ser min GI tabell ut på ett ungefär. För er som är intresserade av denna diet så kanske detta kan hjälpa er. Jag vet att det är väldigt mycket skriverier om detta nu men jag andas och tänker GI just nu. Hoppas att det intresserar några iaf.

Frukost Rivstarten:
I rivstarten är det i första hand proteinfrukostar. De mättar väldigt bra plus att det kommer hjälp till med förbränningen eftersom det krävs mer energi för kroppen att bryta ned protein än kolhydrater.
Till varje frukost ska du välja ett livsmedel från samtliga nedanstående grupper, detta är ett förslag.
 

(Ägg alt. keso) Ät 2-3 ägg, omelett, 250g keso naturell, yoghurt

(kött, fisk, fågel) Valfri mängd 150 g - Skinka, makrill, rökt lax, bacon, kalkon, salami.

(Grönsaker) Paprika, purjolök, salladsblad, tomat, gurka etc. 1 dl bär, 1 frukt, max en frukt per dag.

(Mejerivaror) Välj ett livsmedel : 1-2 msk färskost, 2 msk mjölk, 2-3 skivor hårdost, 1-2 msk fetaost.

(Dryck) Drick minst 2 glas vatten, C-vitamin, kaffe, te.
Ett exempel på min frukost : En omelett med skinka, purjolök, hårdost & vatten med c-vitamin.
 

Mellanmål kan ätas när du vill mellan måltiderna eller som efterätt.

Mellanmål : Välj något av dessa livsmedel - Naturell yoghurt, skinka, rostbiff, dipp med grönsaker, smaksatt keso, en näve nötter, proteindrink, proteinbar.


Lunch & middag : Välj ett livsmedel från samtliga grupper, detta är ett förslag:

Ät obegränsat från denna grupp, alltså allt kött men minst 150g, antagligen orkar du inte mer än 150g ändå, undvik all form av panerad och friterad mat.
(kött, fisk, fågel, ägg) Köttfärs, kyckling, tonfisk, lax, makrill, skaldjur, biff, skinka, fläskfile, kalkon, ägg, mer eller mindre allt kött.

(Grönsaker, lågt kolhydratsinnehåll) Ät minst 500g per dag - Alfaalfa, groddar, gurka, sallad, paprika, rädisor, stjälkselleri, purjolök, färska kryddor. Aubergine, avokado, blomkål, broccoli, sparris, lök, spenat, tomat, morot etc.

(Tillbehör, GI-sänkare) Obegränsat med kryddor, gärna fettförbrännande starka kryddor. Chilli, dijonsenap, ingerfära, pepparrot. GI-sänkare, vinäger, citron, lime, bönor, linser.
(Mejerivaror och fett) Välj en av oljerna per måltid.
1msk olivolja, 1 mskrapsolja, 2-3msk creme fraich, 2-3 msk grädde, 3 msk sojagrädde, 2 msk yoghurt, 2 msk havregrädde.

(Dryck) Drick minst två glas vatten, smaksätt gärna med citron, lime, äpple eller gurka.


11-01-10

Bara för att du kör GI så betyder inte det att maten ska bli torr och tråkig, i mejerivaror och fett finns det ingredienser som gör att du kan göra egen sås till köttet eller liknande. Hitta en bra beskrivning om allt som GI innebär, vad du får äta till frukost, mellanmål lunch och middag. För du ska äta var tredje timma.

Detta är ett recept som jag tänkte testa på imorgon.
Jag kommer dock inte använda 2 dl grädde utan bara 2-3 msk som det står på mina GI papper.

Ingredienser

Kyckling med parmaskinka och balsamsås: 4 port

8 kycklinglårfiléer eller 4 kycklingfiléer, 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
4 stora eller 8 små skivor parmaskinka
2 dl Arla Ko® vispgrädde
2 msk balsamvinäger
1 msk konc kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn den i smör i en stekpanna. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Strö ev över lite färsk oregano. Servera med frästa grönsaker.


11-01-10









Tänker tillbaka på alla underbara sommarkvällar som jag älskar som mest. Det är då sommarkänslan finns där till hundra. Tänker framåt på sommarn som är här inom 5 månader. Längtar som in i bomben på fler sånna här kvällar. Har redan börjat planera om vad jag ska göra i sommar. Helst vill jag resa, resa i MASSOR. Det blir iaf alanya i juni och peace and love. Än så länge är planerna väldigt bra.

11-01-10

Nu är jag hemma & känner mig mer tillbaka till verkligheten medveten om att skolan börjar imorgon. Ska strax bege mig upp mot gymmet med pappa men först mellanmål som kommer bestå av lite frukt och en allevo chake, till middag idag blir det lax. Lite variation mot all kött känner jag.

Förutom det så försöker jag fortfarande plugga inför massage provet som inte riktigt vill sätta sig. Thena hit, tvärfriktioner dit, korset, tummrullning, lyft, rotationer m.m. mycket att komma ihåg helt klart och att göra det exakt rätt är inte heller det lättaste. Men mamma lär väl bli glad ikväll eftersom jag behöver träna praktiskt.

11-01-09

En söndag som bestått av knäckebröd och bacon till frukost, allevoshake till mellanmål, lite nötter och kycklig till middag. Andra dagen med GI och jag kan ärligt säga att jag har det inte jätte lätt. Hur kan jag ens klaga efter två dagar? Det är ju ett jäkla bra tag till som jag ska hålla på. Känns som att jag kommer tappa insperationen till maten, att käka kött och sallad varje dag blir nog väldigt tråkigt i längden.

kanske blir väldigt mycket snack nu om vad jag käkar och grejer, onödigt nyttig. Men en del kanske tycker att det intresserar och ger tipps. Är nog fler än jag som börjat tänka lite extra på beach 2011. Den kommer dyka upp snabbare än vad man tror. Men nog snackat om mina måltider, nu ska jag lägga mig & kolla på film med Robin. Godnatt!

11-01-09

Nemen kolla här, detta gjorde GI mycket mer intressant. GI chokladkaka & wokad frukt med kokosklick. 


Chokladkaka: 12 bitar

Ingredienser


100 g smör
300 g mörk choklad, ca 70 % kakaohalt
4 ägg
½ dl fruktsocker
1 krm salt
½ dl pinjenötter

Till servering:
2 dl Arla Ko® vispgrädde
2 msk hackad citronmeliss
rivet skal av ½ lime

Gör så här

Sätt ugnen på 175°.  Smält smöret i en kastrull. Dela chokladen i bitar och rör ner i smöret. Låt den smälta på svag värme under omrörning. Dela gulor och vitor. Vispa ihop äggulor, socker och salt. Rör ner dem i chokladsmeten.  Vispa vitorna till skum och vänd ner dem.  Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm i diameter. Rosta pinjenötterna i torr varm stekpanna och strö över kakan. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Kakan ska vara lite lös i mitten. Låt den kallna.

Wokad frukt med kokosklick: 4 port


Ingredienser


1 papaya, ca 200 g
2 gröna äpplen
1 liten burk skivad ananas, ca 230 g
2 msk smör-&rapsolja
1 1/2 tsk malen ingefära
1 msk råsocker
pressad saft av 1 lime
Kokosklick:
3 msk kokosflingor
250 g Keso mini cottage cheese

Gör så här

Rosta kokosen i en torr, varm stekpanna. Låt svalna. Blanda kokos och cottage cheese. Skala och kärna ur papayan. Kärna ur äpplena. Spara ananaslagen. Skär all frukt i bitar. Hetta upp smör-&rapsolja, ingefära och socker i en wok eller stekpanna. Lägg i äppelbitarna och stek ca 1 min. Häll på 3 msk ananaslag och limesaft. Blanda i resten av frukten och värm. Servera fruktwoken med kokosklicken.


11-01-09

Min stora fruktan med detta är nog att mina tuttar ska försvinna. Det är ju ingen som säger att just fettet på magen försvinner när man kör en diet. Det kan ju faktiskt försvinna från dom ställen man inte vill och i mitt fall är det tuttarna. Jag vill faktiskt ha kvar dom ägodelar jag har, trots att det inte är vidare mycket att skryta om.

Jag har haft mina funderingar kring dom väldigt smala människor som faktiskt har stora tuttar. Det kan ju inte vara så att tuttar består av ren fett då? Eller? 

11-01-09

Andra dagen med GI, ska nu käka en frukost som består av 4 skivor bacon & knäckebröd, mumms. Nä inte direkt, har redan nu den andra dagen börjat tröttna och upplever det som en pina. Kommer sakna mitt vita bröd något så fruktansvärt, mina rostade mackor med något mindre nyttigt på. Men i det stora hela är det nog värt det i längden. En vecka och 6 dagar kvar..

Idag kommer min dag bestå av mat handling med Robin, en del plugg på mitt massage prov & en hel del deg. Ledig imorgon också sen börjar man skolan igen på tisdag, inget mit emot faktiskt.

11-01-08

Efter två veckor som bestått av en jäkla massa läsk, chips, godis, chocklad, pizza och andra onyttiga saker så tänker jag köra stenhårt med GI i två veckor nu. Alltså inga snabba kolhydrater eller godis och skit överhuvudtaget. Under lovet har gymmet skitit sig totalt så jag längtar just nu tills skolan börjar då man kommer tillbaka till rutinerna. 

Jag tänkte därför nu dom kommande två veckorna ha lite av en "hälso blogg" alltså skriva och tippsa lite om vad jag äter och vad man kan äta. Kommer ta för och efter bilder så att ni får ta del av resultatet om det nu blir något såklart. Men det ska bli kul att se om det verkligen hjälper.
 
Till mat idag blev det fläskfile med mozarella, åt ingen ost till frukost så lyxade till maten lite. Vanlig grönsallad med egengjord dressing, olivolja & kryddor.

11-01-08

Har haft fullt upp så jag har inte haft någon tid att skriva tyvärr. Utången till chez med mina gubbar & damer var super kul. Jag stod inte för kameran denna kväll så bilder kommer när Ellinor min vän får tummen ur för att lägga in dom. Restrerande dagar har vart lugna. I förrgår blev det pizzamys med Amelie, sofia, Nicke & gubbarna och  en hel del film tittande.

Igår lagade jag och Robin mat, slog till med bakpotatis och massvis med chips, en rejäl myskväll helt enkelt. Min fredag har bestått av jobb och nu blir det en hemmakväll med familjen. Tror det blir lite plugg också.


11-01-05

Duktig som jag är pallrade jag mig upp ur sängen för att bege mig mot biblioteket och lämna tillbaka mina försenade böcker. Men man bli ju något förbannad när det visar sig att man ska behöva betala 120kr för att böckerna är försenade & 300 kr om jag inte lämnat tillbaka böckerna alls. Allvarligt 120 kr för försenade böcker? Dom fick ju böckerna, vad mer begär dom.

lnllnlnoighfihfohfjdsömslöfm, detta förstörde min morgon men det ska inte få förstöra min kväll. För den ser jag fram emot sjukt mycket.

11-01-04

Ändrade planer men planerna blev så mycket bättre. Istället för Hard drock blir det chez med goa gubbar och damer. Antagligen blir det förferre innan vi gemensamt åker till Chez för att äta god mat och sen fortsätta kvällen med massa dricka.

Ingen kö, ingen kyla, reserverat bord och billig dricka. Det kan väl inte bli bättre? Nu ser jag fram emot morgondagen väldigt mycket.

11-01-04

Ny kärlek för Europe. Har sen många år tillbaka lyssnat på sån här musik pågrund av min pappa men just denna låten är speciell. När jag hör den så får jag rysningar i hela kroppen och jag känner en sån extrem vilja. Jag tänker på det nya året, studenten och livet efter studenten. För detta året är det dags att göra saker och ting rätt.

When the word is out from the other side
She turns around
Cause day and night she's waited patiently
Now a different kind of world out there
Is to be found
It's over now for everyone to see
This is the way it's meant to be

It's the way that we make things right
It's the way that we hold on tight
I know, it's the sign of the times
It's the way that we make things turn
It's the way that we live and learn
I know, it's the sign of the times

It wakes him up, he turns around
And now he's gone
He's been waitin' for this moment desperately
Now the time is right, he's turnin' back
He's going home
Yeah it's over now for everyone to see
This is the way it's meant to be

It's the way that we make things right...

And everytime it's on my mind
I feel so insecure
It worries me to end up here alone
But everytime I realise I need her more and more
I'd never make it on my own

It's the way that we make things right...




11-01-04

Krogen & utgång, jag har väldigt svårt för att finna suget för det längre. Jag tycker att det är så mycket roligare och trevligare med hemmafest, kröka med dom närmaste vännerna, fixa middag och bara dricka några glas vin. I somras när jag blev 18 så var jag ute en hel del men sen kom en period då jag inte var ute på veckor, det lockade mig inte alls och nu har det bara suttit i. 

Det är klart att vädret påverkar, det är inte kul att stå ute i kö när det är minus grader ute & snöar. Sen upplever jag faktiskt att krogen är lite av en singel grej. Kanske har jag tappat suget sen jag blev tillsammans med Robin, jag har liksom inget att "hämta" på krogen.  Då och då kan det vara riktigt kul men varje vecka och flera dagar på en vecka har jag svårt att förstå.

Imorgon blir det iaf Hard Rock med brudarna, blir förhoppningsvis en awesome kväll.











Tidigare utgångar.

11-01-04

Igår va jag & Robin och åt på restaurangen svarta oliver som sagt. Ett jätte mysigt ställe som vi först hade jätte svårt att hitta men tillslut kom vi in i värmen. Maten var helt okej men inte ett wow moment så att säga, det var gott men inte mer än så iaf det jag åt.

Efter det åkte vi hem mot kärra då jag mötte upp Amelie och Sofia för att sprida lite glädje. Vi begav oss sen mot Nicke där det var en hel del boys som glodde hockeyn och spela fifa. När fifa turneringen satte igång kände vi att det var dags att gå. Min kväll slutade hos Robin med filmtittande.





11-01-03

Nu är både jag & Robin färdig fixade för ett restaurang besök i stan. Det blir en grekisk restaurang som heter svarta oliver. Kanske orkar vi med en bio efter det om det nu finns någon bra att se på. Åker in något tidigare för att kolla runt i stan lite. Bland annat hämta mina böcker på jobbet som jag måste lämna tillbaka om jag inte vill betala 300 kr.

Jaja, ha en bra måndags kväll. Det ska iaf jag ha. 

11-01-03

Pratades en del om utlandsresan som vi tjejer ska göra till sommarn också. Ju tidigare man bokar desto billigare blir det & just nu hade vi kommit väldigt billigt undan om vi bokar snarast vilket planerna verkar bli. Det blir isåfall en resa till Alanya den 11 eller 12 juni. Det blir då mitt 3 år i Alanya, men vet ni vad? Det gör mig ingenting för jag tycker det är skit bra där nere.

Alanya 2010







Alanya 2009










11-01-03

Det blev en mysig hemmakväll med tjejerna igår. Fick sällskap av boysen en liten stund men sen tog tjejsnacket över och då drog sig dom vidare för ett bastu besök. Vi va hemma hos Benden & tjötade om allt mellan himmel och jord då det var en aning svårt att kolla på film samtidigt. Duktig som jag är lyckades jag trycka i mig en hel pringles, alltså 100 chips om jag inte glömde någon. Jag kan jag.

Restaurang besöket blev flyttat till idag så ikväll är planerna att jag ska ut och äta med Robin. Ska nu kolla runt lite på internet för intressanta restauranger. Någon som har en restaurang att rekomendera?

11-01-02

Mer än en veckas lov kvar och inget jobb. Så vad ska man hitta på? Ikväll blir det antingen film kväll med mina flickor eller ett restaurang besök med Robin. Får se lite senare vad som lockar mest & vad som blir bestämt.

Bäst hade ju vart en utlandsresa mot egypten som var så gott som bestämt, men i slutändan fick vi prioritera om vad som är bäst i längden & tråkigt nog passade inte en resa just nu. Men det kommer, det hoppas jag av hela mitt hjärta.


11-01-01

1 januari, första dagen på det nya året. Kände mig först sugen på att göra ett kollage men nu i efterhand fann jag inte orken. Hittade istället denna lista som jag tänkte fylla i för att sumera lite av mitt 2010.


Har året varit bra?
Året har varit en extrem bladning av alla möjliga sorters upplevelser, nya känslor och händelser. Det är faktiskt inte mycket jag ångrar för jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv. Jag har växt som person och människa och jag har aldrig mått så bra som jag gör idag. Så 2010 var absolut ett väldigt bra år för mig.

Höll du några utav dina nyårslöften?
Jag kommer inte ihåg om jag hade några nyårslöften, så antagligen har jag inte hållt dom.

Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Eftersom 2010 var ett såpass bra år så hoppas jag att 2011 blir ännu bättre, det hade vart underbart men det blir svårslaget.
 
Har du förlorat någon kompis detta året?
Ja tyvärr har jag det.

Vad kommer du sakna från 2010?
Allt som har med skolan att göra, då jag inte insett förens nu att 2011 kommer innebära (STORA) förändringar i mitt liv som jag inte vet om jag är beredd på.

Nämn en positiv sak från 2010?
Jag gjorde mitt bästa beslut någonsin och blev tillsammans med Robin.

Vad spenderade du mest pengar på?
Antagligen kläder.

Finns det någonting du ångrar med 2010? 
Det finns säkert en del jag ångrar men ingenting som jag inte lärt mig av, jag har lärt mig av alla mina misstag.

Nytt under 2010?
Kan inte nämna en grej eller något alls faktiskt, finns mycket nytt som hände mig 2010. Men den största förändringen var ju absolut Robin & att jag skaffat jobb.

Blev du kär i år?

Ja.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
12 mars.

Dog någon som stod dig nära?
Ja.

Vilka länder besökte du? 
Turkiet.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Det gjorde jag säkert men inget som jag kan komma på just nu.
 
Vad var din största framgång 2010?

Att jag lyckats kämpa mig igenom alla motgångar och problem som ständigt tycks komma i min väg.

Största misstaget?
Alldeles för privat för att nämnas.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag blir sällan sjuk eller skadar mig allvarligt så det är ingenting som jag kommer ihåg.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har absolut vart gladare och mer positiv kring saker och ting. Klart jag vart ledsen men inte under längre perioder, förutom en gång under skolåret. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Mer spontan grejer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Blandat mig i saker och ting som egentligen inte har med mig att göra, ett av mina problem.

Hur tillbringade du julen?
Med släkt och pojkvänn.

Favoritprogram på tv?
Utan tvekan gossip girl.

Bästa boken du läste i år?
Måste vara twilight böckerna isåfall, dom enda böcker jag läst.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Bjöd hem alla mina närmaste vänner på middag och ett härligt förkrök i sommarvärmen. Sen bar det vidare till stan för min första utgång.


11-01-01



Jag känner mig en aning ledsen, smått sårad & besviken.
Men jag tror att jag funnit mig ett bra nyårslöfte nu i efterhand som jag tror passar mig bra. Därför ska jag försöka bortse från dessa känslor. Förtränga dom helt enkelt och fortsätta som ingenting..

11-01-01

Nyår, samma visa varje gång.
Det hade kännts väldigt bra om jag slapp erkänna att jag faktiskt bara haft en riktigt bra nyår i mina äldre dagar då jag började fira utan mina föräldrar. Denna nyår blev som en repris från alla andra gånger, kaos från alla håll & kanter. Jag hade hoppats på en nyår utan problem men till och med det verkar vara för mycket begärt.

Trots allt det negativa ovan så fanns det några timmar som min nyår faktiskt var väldigt bra & det är det ni får se på bilderna. Tråkigt att det inte kunde vart så hela kvällen bara. Men vet ni vad? En dag ska inte få påverka alla dessa 365 dagar som nu väntar. Nytt år nya möjligheter.












RSS 2.0