10-08-31


Känner att det är dags för slingning och klippning snart men vad ska man hitta på denna gången? Mörkare eller ljusare.

Hittade denna bilden då jag hade gjort en hel del bruna slingor i håret, men vet inte vad jag känner för.

10-08-31


Det blev stan ändå & äntligen är jag hemma efter en lång dag. Är numera ett par skor och ett linne rikare men plånboken är dessvärre fattigare men jag var tvungen att köpa det. Annars hade jag gått och tänkt på det hela tiden. Hade sällskap av Emelie & Sg, vi hann även med lite thai mat för att fylla våra hungriga magar.

Nu är det gymmet som gäller, om jag ska kunna använda linnet så måste "punch verandan" bort.

10-08-31


ÅHHHHH, nu har hittat ytterligare två saker som jag vill ha eller snarare kommit på i efterhand att jag vill ha. Ska jag verkligen behöva åka in till stan idag också?

En måndad kvar tills man får nya pengar, spendera eller spara?

10-08-31


Godmorgon godmorgon, tänka sig att solen hälsade på idag igen, då kan man ju inte annat än att bli på bra humör. Vill också säga att det var riktigt kul att se att så många tittade in igår.

Jag är just nu mer än färdig för skolan, sitter med skorna och ytterjackan på och jag ska inte åka förens tjugo i tio. En väldigt god & bra vana som jag börjat med är att dricka c-vitamin brus varje morgon. Ibland slår jag till med berocca men den är rätt svår att få ner asså. Men c-vitamin brus citron/lime och apelsin kan jag absolut rekomendera.

10-08-30


Detta funkar alldeles utmärkt istället för godis, MMMMMM.


10-08-30


Nu är jag hemma från ännu en skoldag och en snabb koll i stan. Fick tag på en jacka & lite smycken. Känner att jag får ge upp med mitt kläd letande nu, ingen idee att tvinga på det då blir det bara fel.

Nu väntar sängen och mat innan det är dags för träning.


Örhängen glitter, halsband Lindex.

10-08-30


10-08-30


Oxfile till frukost, det var något nytt.
Nu är jag ny duschad och färdig för skolan, där väntar en lektion med svenska b och handledartid.

& jag bara flagnar, flagnar och flagnar, åhh vad det smärtar mig. Man kämpar hela sommarn för en härlig bränna och bara några dagar senare då det dåliga vädret hälsar på så börjar den sakta men säkert försvinna. Snacka om meningslöst egentligen?

10-08-30


Måndag morgon och ny vecka, börjar skolan kvart över tolv så det börjar ju bra. Låt det fortsätta så. Idag har jag inga vidare planer alls förutom träning, dags att sätta igång på riktigt känner jag.

Förutom det så känner jag mig väldigt positiv för denna veckan, vet inte varför men jag gillar det.

10-08-29


Igår va alla dom närmaste hemma hos Mackan på gött krök. Goa öl spel och gött snack, en riktigt bra lördag helt enkelt. Kul att man lyckads få alla samlade emellanåt.





10-08-29


Hoppas att ni haft en bra helg, det har definitivt jag haft iaf. I fredags var det queer night på park lane som var planerat men så blev det inte. Istället blev det trädgårn med underbara människor. En sjukt rolig kväll trots alla skador jag lyckades skaffa på mig.
Vrickad fot, skrapade knän, svullet knä, ramla ner från en trappa 2 gånger och grov hicka.







10-08-26


Jag är trött efter en seg skoldag och tre timmar i stan. Nu tänker jag kolla på biggest loser och sen ett avsnitt av paradise.

10-08-25


Från oseriösa inlägg till ett mer seriöst. Schoppingen idag blev inte riktigt som tänkt då tiden bara flög förbi och klockan hann blev ganska mycket. Ett par örhängen hann köpas iaf men mer än så blev det inte. Istället blev det fika med mina flickor.

Tänkte göra ett nytt shopping försök imorgon på egen hand då det känns som att man får mer gjort. Ska även köpa skol material vilket jag inte hunnit än. Ny kalender, skriv block och pennor, det som behövs för att klara skolgången helt enkelt.

Nu blir det paradise.

10-08-25


Tänkte visa er läsare min "youtube debut" också känd som audi tjejen.
Den slog igenom 6 september 2009, men sen tog allt slut. Tror inte jag har någon framtid framför kameran.


10-08-25


Gratis älskade mamsilamsi på födelsedagen, det var 31 du blev va? Du ser bara ynge & yngre ut för varje år som går. Love din kyss

ps. Jag behöver nya kläder. (A)

10-08-25


Tänkte berätta lite om GI metoden som jag börjat med nu, dock fuskar jag lite eftersom jag inte är ute efter att gå ner i vikt och fortfarande behöver få i mig lite mer mat, utan jag är bara ute efter att bli av med sötsuget och få en mer hälsosam livsstil. Jag äter fortfarande pasta & ris  men har uteslutit potatis som jag inte ens tycker om och andra potatis varianter.

GI-metoden handlar solm sagt om att välja livsmedel med "långsamma kolhydrater". Långsamma kolhydrater har ett lågt GI. Ett livsmedel med lågt GI kommer ge en lägre blodsockernivå under längre tid. Blodsockernivån blir jämn och lugn vilket kroppen mår bra av. Ju lägre GI som ett livsmedel har under ju längre tid kommer energin att fördelas över tiden vilket innebär att man inte små äter lika mycket.

Till varje frukost ska du välja ett livsmedel från samtliga nedanstående grupper, detta är ett förslag:

  • (Ägg alt. keso) Ät 2-3 ägg, omelett, 250g keso naturell, yoghurt.
  • (kött, fisk, fågel) Valfri mängd 150 g - Skinka, makrill, rökt lax, bacon, kalkon, salam.
  • (Grönsaker) Paprika, purjolök, salladsblad, tomat, gurka etc. 1 dl bär, 1 frukt, max en frukt per dag.
  • (Mejerivaror) Välj ett livsmedel : 1-2 msk färskost, 2 msk mjölk, 2-3 skivor hårdost, 1-2 msk fetaost.
  • (Dryck) Drick minst 2 glas vatten, C-vitamin, kaffe, te.
  • Ett exempel på min frukost : En omelett med skinka, purjolök, hårdost & vatten med c-vitamin.
     
    Mellanmål : Välj något av dessa livsmedel - Naturell yoghurt, skinka, rostbiff, dipp med grönsaker, smaksatt keso, en näve nötter, proteindrink, atkins proteinbar.

    Lunch & middag : Välj ett livsmedel från samtliga grupper, detta är ett förslag:
  • Ät obegränsat från denna grupp men minst 150g, antagligen orkar du inte mer än 150g ändå, undvik all form av panerad och friterad mat.
  • (kött, fisk, fågel, ägg) Köttfärs, kyckling, tonfisk, lax, makrill, skaldjur, biff, skinka, fläskfile, kalkon, ägg, mer eller mindre allt kött.
  • (Grönsaker, lågt kolhydratsinnehåll) Ät minst 500g per dag - Alfaalfa, groddar, gurka, sallad, paprika, rädisor, stjälkselleri, purjolök, färska kryddor. Aubergine, avokado, blomkål, broccoli, sparris, lök, spenat, tomat, morot etc.
  • (Tillbehör, GI-sänkare) Obegränsat med kryddor, gärna fettförbrännande starka kryddor. Chilli, dijonsenap, ingerfära, pepparrot.
  • GI-sänkare, vinäger, citron, lime, bönor, linser.
  • (Dryck) Drick minst två glas vatten, smaksätt gärna med citron, lime, äpple eller gurka.


 



10-08-25


Klockan är 03:50 & jag kan verkligen inte sova, jag säger bara hej urinvägsinfektion. Härlig start på skolan..

10-08-24


Jag vill ha höst, fastän det mer eller mindre är det redan nu. Men eftersom det forftarande är augusti månad påminner det mig om att det egentligen borde vara bra väder. Jag vill slippa känna att jag fortfarande måste vara brun, jag vill ha härligt höst mode, stora stickade tröjor & mysiga hemmakvällar.

Tänker man efter så finns det mycket som är bra med hösten. Då är det snart sommar igen..

10-08-24


Klockan 10 imorgon bitti kommer jag att befinna mig i skolan. Det har inte sjunkit in alls faktiskt att jag börjar skolan så jag kommer nog fatta det först imorgon då jag sitter där. Så imorgon lär ni få en massa hatiska inlägg om skolan och hur hemskt det känns..

Efter skolan ska jag till stan och shoppa med Emelie, spendera lite pengar av lönen. Sen blir det en efterlängtad fika träff med mina älsklings flickor.

10-08-24

Fick en kommentar angående mitt sista sommarlov & "lägenheten" som jag och Joline fixade med. Hade bestämt mig för att inte skriva vidare mycket om det eftersom inlägget kommer bli så enormt långt. Men var och en väljer själv om dom orkar läsa eller inte.

Helt ärligt så är jag en aning besviken på mitt sommarlov, känns som att jag inte utnytjade tiden alls eller tog tag i saker och ting. Alla utflykter jag velat göra och alla städer jag velat besöka blev tyvär aldrig av. Sommarjobbet som jag lyckades få på life tog självklart upp mycket tid och blev ett stort hinder med tanke på att mina arbets dagar var så utspridda. Långa resor gick inte att planera och det var svårt att matcha ihop det med kompisarna som också jobbade.

Lägenheten som skulle vara en av sommarens höjdpunkter hamnade i skuggan då vi alltid hade någonstans att vara. Den blev inte alls lika aktuell & lockande då vi alltid hade möjligheter till annat. Så där har vi faktiskt inte varit alls. Även Gotland som jag såg fram emot något enormt blev tyvär inställt pågrund av privata skäl.

Men min slutsats kring detta sommarlovet är att jag spenderat all min tid till att umgås med mina nära och kära vilket jag inte ångrar ett dugg. Det kan som sagt ha varit vårat sista sommarlov tillsammans beroende på vad alla vill göra efter skolan och därför hade jag inte velat spendera detta lovet med några andra. Vi har haft massvis med mysiga grillkvällar, tjejmiddagar, fester, krök, födelsedags firanden, min första krogrunda som lett till många många fler, sol & bad, kärlek och vänskap, besök från Linköping, småland och alanya. Det är bara några av dom saker jag gjort, självklart hade jag velat göra så mycket mer men det räcker faktiskt för mig.

Sen känner jag också att bara för att lovet är slut så slutar inte äventyren och alla nöjen. Vi har alla helger framöver som jag tänker utnytja till max. Så istället för att lägga ner all tid på ett lov så tänker jag fortsätta lägga ner min tid på det fortsatte året. 

Lite smått och gott från mitt sista sommarlov, har tagit sjukt mycket bilder men detta får räcka. Jag låter bilderna tala för sig självt. Jag älskar er, ni är guld värda.






















10-08-24


In mot staden för att möta upp mig boy som snart slutar jobba för dagen.
Smycke shopping som gäller.

Du gör mig hel.


10-08-24


Förra veckan var jag och kollade på Inception med min pojkvän. Det var verkligen en av dom bästa filmerna jag sätt. 2 timmar och 30 min har aldrig gått så fort. Det hände saker från allra första början och den blev bara bättre och bättre. 5 toasters av 5 möjliga, rekomenderar den absolut för er som inte har sätt den.

 

10-08-24


Man vaknar till regn och somnar till regn. Det har väl mer eller mindre regnat konstant nu i minst två veckor? Jag tycker att det vart riktigt dåligt väder under hela sommarn. Vart ute vid havet endast tre gånger & förra året var jag där konstant. Vädret gör mig deppig helt enkelt.

10-08-23


Imorgon sätter jag igång med diet & ny starten för min träning. Rensade garderoben idag och hittade mina tränings byxor som börjat samla damm.
Dieten som jag ska börja med heter GI. GI-metoden handlar om att välja livsmedel med "långsamma kolhydrater". Långsamma kolhydrater har ett lågt GI. Jag är inte ute efter att gå ner i vikt utan att bli av med det enorma socker suget som jag  skapat mig under sommarn vilket inte kommer hålla i längden.

För er som känner samma som jag så finns det massvis med tipps om GI på google. Jag tror att den kan passa dom flesta.

10-08-23


Så I'm back, Eller förhoppningvis iaf. Tänkte sakta men säkert börja uppdatera lite smått.
På onsdag är mitt sista sommarlov över vilket svider ganska så grovt. Och frågan jag ställt mig själv, vad har jag gjort? Tyvär har jag inget långt svar på den frågan för jag har inte den blekaste egentligen. Men ett kort, enkelt och så rätt svar ; Umgåts med mina nära & kära.. Där har jag nog svaret.

10-08-23

Ny design, nytt skolår, nytt rum, ny garderob, nya kläder, ny inställning och stora förändringar. ÅH vad jag älskar nytt nytt nytt.
Kände att jag ville börja om med bloggen totalt, därför är alla gamla inlägg borta. Bort med det gamla & in med det nya.

RSS 2.0