11-02-27



Idag fick jag en svart långkjol av mamma och jag älskar den.
Längtar tills jag kan bära ett par converse utan att halka och bära denna kjol till ett snyggt kort linne. ÅHHHH vårkänsla.

11-02-27










Bilderna är från lördagen hos Jennie och är även snodda från henne.

Förlåt för sämst uppdatering men jag har inte haft tid alls för att ens sitta vid datorn. Har haft fullt upp hela fredagen, lördag och söndag. kort sagt så har jag haft en hel grym helg, helt klart. I fredags firade vi Sofia med förkrök hos henne och sen utgång, jag och Robin följde dock inte med ut utan drog istället hem till honom. Upp tidigt för att jobba på lördag och när jag slutat fick jag stressa hem för att fixa mig inför Jennies firande med tjejerna i klassen.

Det bjöds på middag, roliga lekar, massa skratt och sen utgång som jag faktiskt beslutade mig för att följa med på, det har jag Emma att tacka för. Dock var Soho inte det bästa stället jag varit på men det var en jätte bra kväll. Idag har jag jobbat på life och passat söta barn och nu väntar jag på Robin. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft.


11-02-24



Helt död efter en fullspäckad dag.
Har gjort en jävla massa idag men vad intresserar det er egentligen, haha. Har skrattat så att jag gråtit på första lektionen, fick andra att gråta också för att jag är så jäkla "rolig". Sydde färdigt mitt projekt, gick till tandläkarn för att skölja mina visdomständer, köpte mina balskor, åkte hem pysslade med nitar, åkte till life för att jobba, va hemma klockan 9 och nu är klockan halv 10. Därför jag inte kunnat uppdatera idag tyvärr.

11-02-23



Ge oss underbart solsken imorgon också.
Imorgon är en fullspäckad dag. Ska till skolan som vanligt vid halv nio, tydligen ska vi visa upp vad vi gjort hitills på vårat projekt vilket i mitt fall inte är vidare mycket. Vid halv tolv ska jag till tandläkarn för en ytterligare koll på mina visdomständer, det va därför jag va hemma idag från skolan pågrund av smärta i dom. Vid halv fyra ska jag tillbaka till skolan för att ha engelska och sen ska jag bege mig till life för min första "testa på dag" vilket jag ser fram emot sjukt mycket.

Nu vet ni precis vad jag ska göra imorgon för er som intresseras av det då, haha. Känner att jag börjat skriva om egentligen väldigt ointressanta saker..

11-02-23



Någon mer än jag som kollar big brother?
När första avsnittet va och man fick se alla deltagare så var det en hel del kommentarer på facebook om vilka tråkiga deltagare det var bla bla bla, bara massa negativa saker. Jag tror att när det är sånna här program så förväntar sig folk villiga tjejer med snygga kroppar och stora bröst, sånna som gör det mesta i tv. Killarna ska vara vältränade och snygga och vara mestadels idioter. Kungarna av tylösand, paradise hotell m.m tror jag har gått folk åt huvudet. Big brother är i grund och botten ett experiment för att se hur olika personligheter och helt olika människor funkar ihop instängda i flera dagar.

Och olika personligheter och människor är det ju DEFFINITIVT och jag ser faktiskt det roliga i det. Men jag tror att många andra ungdomar förväntar sig unga blåsta människor som ska visa sig nakna i tv och gänga för att göra det till bra tv. Är det verkligen bra tv när folk förnedrar sig så sjukt mycket genom att göra sånna saker som är högst privata. Måste man vara snygg och se bra ut för att vara med i tv? När blev allt såhär? Snacka om att allt, absolut allt är så jäkla ytligt.

11-02-23



En helg att se fram emot och snart är den här.
Imorgon fyller Jennie 19år och på söndag fyller Sofia 19 år och detta ska vi ju självklart fira. På fredag ska vi föra hos Sofia med krök med alla närmaste sen är det utgång som gäller, dock ska jag inte med ut pågrund av jobb dagen efter. På lördag ska Jennie firas och då är det middag hos henne först sen fortsatt utgång. Likadant där ska jag antagligen inte med ut pågrund av jobb men så är det ibland. Sista månaderna nu som man har på sig att tjäna pengar innan sommarn är här.

11-02-23



JAG ÄR ÖVERLYCKLIG.
Fick nyss ett samtal från mitt gymm där jag lämnat in mitt cv för extra jobb. Nu några veckor senare fick jag äntligen svar om att jag ska komma upp imorgon för att diskutera om fortsättningen och testa på att jobba. Så imorgon från klockan 5-8 ska jag jobba på life i barnpassningen. JAAAAAAAAAAAAAA!! äntligen ett till jobb.

11-02-23



Jag är ute efter en ny kamera nu & har kollat in dessa.
Dom verkar bra men det är alltid svårt att veta när man inte testat. Är det någon som har tipps på en jäkligt bra kamera i pris klassen 2000 kr, det gör båda dessa kameror iaf. Men säg gärna till isåfall. Och är det någon som vet hur dessa är? SamsungWB650 och Sony DSC-W570

11-02-23



Det värsta med utgångar och fester.
Jag lyckas alltid slarva bort eller bli av med grejer. Allt från mobil, kamera, smink, kläder, smycken m.m. Det är alltid något och jag lyckas alltid. I fredags försvann min kamera, spårlöst försvunnen. Men det luriga är att jag inte använde den alls. Jag tog inte ett enda kort pågrund av att många andra av tjejerna tog kort. Så eftersom jag inte använde kameran så har jag inte ens minne av att jag tagit med mig kameran ut eller ens till Johanna. Men borta är den...

11-02-22



Något nyttigare & fortfarande väldigt gott.
Istället för att lägga socker eller sylt på pannkakorna som inte är det allra nyttigaste. Ta istället färska bär eller annan frukt, någon smaksatt kesella eller bara vanlig. Låt fantasin flöda men det finns nyttigare alternativ. Detta är faktiskt en väldigt god efterätt också för er som ibland vill unna er något gott. Pannkakor i övrigt är väl inte det mest nyttiga med tanke på allt mjöl, men det är faktiskt inte dåligt.

11-02-22



Det är väl första gången jag velat ha regn, men nu får gärna snön försvinna.
Hemma från en kall menn kort dag i skolan. Va hemma vid halv två och har sen dess skickat runt massa cv. Hoppas på att jag får något positivt svar iaf. Annars kommer resten av dagen bestå av plugg tills ikväll då jag ska gymma såklart. Tisdag idag vilket innebär zumba, ska åka upp en timma eller halvtimma tidigare för att köra lite mer mage och ben.

Hinner antagligen inte gymma imorgon och då får jag ju köra ett dubbelpass idag. Imorgon ska jag till farmor för att göra färdigt mitt projekt. Veckan verkligen springer iväg, men det gör mig inget för jag vill mer än gärna ha helg.


11-02-22

Om det är någon som vet att en arbetsplats söker personal, hör mer än gärna av er.

11-02-22




Jag är helt kär i denna färgen.
Tycker den är helt underbar och bästa färgklicken ever. Så fort plånboken räcker till ska jag hitta mig en tunika eller liknande i denna färg. Tror även att mina skor och förhoppningsvis min lilla väska till balen ska vara i denna färgen. Måste bara hitta det också.

11-02-21



Hade velat ha sån här färg på håret.
Det blir så när man gör bilderna lite mörkare, då får håret en mer brun nyans vilket ser jäkligt snyggt ut faktiskt. Men ska snart börja göra ljusare slingor i håret igen. Ska ha det till sommarn.

11-02-21



Allvarligt, jag har tröttnat på kylan & snön så grovt nu.
När ska den försvinna egentligen? Vi går snart in i Mars månad och vi har fortfarande 9 minus grader. Det ska ju bli sommar snart men först får våren se till att komma. Om man ändå kunde strejka mot vädret eller liknande...

Är iaf hemma från träningen nu och det känns underbart i hela kroppen. Känns som att jag ramlat in på lite dåliga matvanor igen och känner att jag vill göra något drastiskt åt detta då veckorna mot mitt mål börjar bli färre och färre. Att köra GI för att komma tillbaka till bra vanor är alltid en bra alternativ, då uteslutar man inte allt utan bara en del. Kanske ska köra det veckan ut nu?

11-02-21




Köpte nitar idag.
Framförallt inför mitt projekt men dom som blir över ska jag pryda lite på kläder. Ska köpa fler när lönen har kommit vilket är nästa fredag. Då kommer jag vara helt manisk med alla nitar. Kommer säkert ha nitar på varje klädesplagg.


11-02-21

Ny vecka vilket innebär massa träning.
Åh vad jag saknat det också. När fredagen är kommen vet jag att jag inte kommer få träna förens måndag igen och nu äntligen är det måndag. Ska som vanligt köra core och  step idag vilket jag tycker är grym träning. Enda gången jag verkligen får träningsvärk i rygg och mage & tränmningsvärk är allt bra underbart ibland. Till helgen blir det antagligen ingen alkohol heller så då kanske det blir lite träning till helgen också bland annat core på lördag morgon och zumba på söndag.

Har faktiskt börjat få en ångest känsla då jag druckit alkohol. Att jag medveten häller i mig mängder med kallorier som jag sen kämpar för att träna bort. Lite dubbelmoral på ett sätt faktiskt men jag dricker verkligen inte lika mycket längre som jag gjorde innan. Och det har jag faktiskt mycket att tacka träningen för.

11-02-21



Dessa underbara skor fick jag med mig hem idag.
Tack älskade mamma.

11-02-21

Första dagen i skolan efter praktik & lov.
Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka faktiskt, träffa alla nötter till klasskamrater som jag har och bara njuta av som sista veckorna i skolan. Jag har blivit en skol fantast vilket är rätt hemskt efter alla dessa år av sån sjuklig skoltrötthet. Att man ska inse sista året hur bra man egentligen har det, det är illa faktiskt. När mars månad är kommen har vi bara 3 månader kvar. Det kommer gå riktigt fort..


11-02-20



Skolan börjar imorgon och det gör mig faktiskt ingenting.
Jag har börjat gilla mina rutiner, jag har börjat uppskatta skolan på ett annat sätt då man faktiskt börjar inse hur jävla bra man har det. Hur otroligt slappt det egentligen är att gå i skolan, eller ah kanske skolan jag går på iaf. När jag gått ut gymnasiet och skaffat mig en fast inställning så går det inte att ringa och sjukanmäla sig för att man inte "orkar" gå till jobbet eller för att kanske mensvärken är extrem. Alla dom där anledningarna som man kan komma på för att skippa skolan.

Dagarna kommer vara betydligt längre än från halv nio till två eller allra senast 4. Jag börjar inte tidigare än halv nio nu ändå, efter gymnasiet kanske det är skönaste sovmorgonen. Nä usch, det är hemskt hur fort tiden har gått och det är hemskt att jag snart kommer kastas in i den såkallade "vuxenvärlden". Jag är inte redo.

11-02-20



Pengaångest, vill bara gråta men vad hjälper det.
Jag vill ha absolut allt och jag vill ha det nu. Spara pengar suger verkligen men jag är ju faktiskt illa nog tvungen. Nu börjar faktiskt våren komma & då är det nya vårkläder plus annat smått och gott som gäller. Jag vill ha nya skor, jag vill göra min andra tatuering, jag vill ha långa klänningar och kjolar, jag vill ha snygga korsetter, jag vill ha slitna jeans shorts, jag vill ha converse i alla möjliga olika färger jag kan skriva hur mycket som helst för i ärlighetens namn vill jag faktiskt ha ALLT just nu. Som jag sa..

11-02-20










Jag har haft en amazing helg och framförallt fredagen. Middagen och förkröket hos Johanna med alla snygga damer var skit kul. Dock missade jag och Annie bussen in till stan och fick oss en rejäl promenad men vi kom in med resten av boysen och sen fortsatte kvällen på Valand och jag har faktiskt inte haft en så bra utgång på länge. Tack till alla som var med.

Lördagen var degigare än degigast. Film, pizza och mys med Robin. Ett grymt avslut på helgen. Idag har jag bara jobbat och imorgon börjar skolan. Sammanfattad helg..

11-02-18



Nu har jag lagt make och fixat håret.
Frågan är varför jag gör det två timmar innan jag ska åka men är faktiskt redigt uttråkad. Blev väldigt nöjd med sminkningen idag förövrigt. La en benvit ögonskugga under ögonbrynet och en mörkt brun i globlinjen som jag sen skuggade ut. Pressade lite svart ögonskugga i franskanten och målade sen fransarna. Nu ser man ju det inte på så nära håll men blev väldigt snyggt faktiskt. Nu är det bara kläder som gäller, har ingen aning om vad jag ska ha på mig än.

Brorsan lyckades ta den rätt fräcka bilden till höger, va bara ansiktet som hamnade i fokus och resten blev helt skuggig. Han kan han ibland.

11-02-18



Hemma från stan.
Åkte in till stan klockan ett imorse med Sofia för att köpa present till Johanna. Ikväll ska vi fira att hon äntligen har fyllt 18 år, grattis vännen. Ska befinna mig hos Johanna vid sex för middag och förkrök och senare ikväll är det utgång. Vart vi ska någonstanns vet jag inte än men det spelar ingen roll heller. Vi hamnar där vi hamnar.

11-02-17



Jag har haft en väldigt bra dag med nära och kära.
Åkte över till kärra för att möta upp Amelie och Sofia där bastu och solning väntade. Springningen blev inte av som tänkt somliga är för lata helt enkelt Amelie host ;) . Efter bastu och solning begav vi oss mot Sofia för att baka pannkakor. Sen fick jag skynda mig till bussen för att möta upp mamma och sen åka till gymmet.

Körde ett pass med Zumba, väldigt omotiverad dock för jag ville faktiskt inte gymma idag. Men nu är det gjort och nu är jag fruktansvärt trött. Längtar otroligt mycket till sängen nu.


11-02-17



Jag har faktiskt börja fastna mer och mer för utsvängda jeans.
Men då måste man också hitta the one. Tycker nog inte att det är vidare fränt när dom sitter tajt upp till och går ut som grova 80-tals brallor. Något lösare upptill och något vidare ner till, låga converse till det och en slapp tröja. Låter som en klockren vår klädsel i mina öron. Får se om jag hittar mina utsvängda jeans till våren.

11-02-17



En god vana.
Jag försöker få i mig några morötter om dagen, iaf 1 som är bättre än inget. För det är säkert fler än jag som börjat ladda upp inför solningen i sommar. Då är faktiskt morötter ett väldigt bra tipps. Istället för att äta piller osv för att bli brun så funkar faktiskt morätter lika bra. Morötter innehåller betakaroten som finns i alla dessa tabletter så det borde funka minst lika bra.

Har även börjat sola solarium då och då för att få upp pigmentet. Man får ju faktiskt passa på denna sommarn med att njuta av solen och värmen. För nästa sommar har jag antagligen ett fast jobb & bara en månads semester som vilken vuxen som helst. Ser inte fram emot det.

11-02-17




Godaste brödet jag ätit på länge.
Frågade mamma vad det hette så att jag kunde tippsa om det men det visste hon inte. Men det är helt gudomligt gott, knappriga kanter och amazing smak av alla frön. Såhär ser min frukost ut idag & jag är proppmätt. Så nu har jag fullt med energi för dagens planer.

Idag ska iaf jag, Amelie och Sg ta oss en spring runda. Sen ska vi unna oss lite bastu med ansiktsmasker och solning för dom som vill. Vi blir kanske några fler och det skulle faktiskt inte förvåna mig om det inte blir någon springning, därför har jag bokat upp mig på Zumba ikväll också.

11-02-16



Ibland orkar inte ens den starkaste vara stark.
Med gråten i halsgropen och skakande händer av vrede försöker jag komma på hur så mycket negativ energi kan dyka upp från ingenstanns. Hur en sån positiv inställning bara kan flyga bort för något så litet som kan komma ivägen. Det är sjukt hur påverkade vi kan bli av människorna i vår omgivning, hur stor påverkan en person kan ha. Att vi låter oss vara så känslosamma, att vi låter oss beröras och bry oss av ibland så obetydliga ting.

Det är mycket jag inte förstår, det är mycket jag försöker förstå. Men man kanske inte måste veta allt? Det är svårt för mig att acceptera det, att inte ha kontroll, att inte veta och förstå. Men just nu har jag börjat inse, att det är ingen ide att ens försöka förstå sig på vissa saker, för det är då den positiva inställningen bara kan flyga bort & det är det inte värt. Gräv dig inte djupare än vad du behöver, saker och ting kommer falla på plats tillslut. Det gör det alltid.

11-02-16

Impuls träning blev det ikväll.
Efter min tallrik pommes kändes det inte mer än rätt att åka upp och gymma. Hade ändå bara suttit hemma annars så jag bokade ett step pass och åkte upp till sex. Nu är jag nyduschad och det känns underbart i kroppen efter att få ha gymmat av sig. Nu väntar tvn och jordgubbs smoothie, deg kväll passar faktiskt bra ikväll.

11-02-16



Jag sitter just nu och käkar en stor tallrik med ren fett, pommes.
Och vet ni vad? Det är hur gott som helst, för tillfället iaf och jag kommer faktiskt inte ihåg senast jag åt det. Jag har vart såpass duktig med min träning och allt att jag faktiskt uteslutit allt sånt här och jag saknar det inte alls. Självklart kan det vara gott att äta sånt ibland men det är inget jag längtar efter eller inte klarar mig utan.

Jag får snarare ångest och ångrar att jag ätit det så fort jag är klar för efteråt känns det inte lika gött, det har inte fyllt ut något tommrum och det är verkligen ingen njutning av god mat. Finns annan nyttig mat som är så mycket godare och det har jag lärt mig nu.

11-02-16



Jag beställde hem denna klänningen häromdagen.
Det var denna jag skulle ha som utspringningsklänning på studenten men den satt inte som jag hoppades. Den var alldeles för stor i bysten trots att jag tog en S så det är bara att skicka tillbaka den om nu inte någon av er är intresserade? Då slipper ni isåfall betala transport osv. Lämna en kommentar om ni är intressetade. Klänningen är som sagt aldrig använd.

11-02-16

Det här med planer är inte alltid min grej.
Fikan med Ellinor blev inte som planerat och inte klippningen heller. Jag blir istället kvar i sängen om jag inte orkar åka upp till gymmet senare ikväll. Trots förstörda planer har jag faktiskt ingen lust att bara ligga hemma. Så vad kan man göra då man är fruktansvärt trött, ute är det svinkallt och snöar, jag har ingen lust att fixa iordning mig & jag fryser som ett asplöv. Låter ju faktiskt väldigt mycket som en deg kväll men jag ska nog komma på något.

Visst kan man ha deg kväll men man kan ju ändå göra det till något extra. Spelkväll, laga tre rätters, göra egen pizza m.m.

11-02-16



Fryser som satan.
Trots att jag har på mig mina lurviga tofflor, mjukisdressen och min underbara fårfilt. Men nu är det bara att gå upp och fixa mig för stan. Ska som sagt fika med min otroligt vackra vän Ellinor efter ett besök hos frissan med mamma. En kvälls fika sitter aldrig fel.

11-02-16



Något liknande ska jag allt knåpa ihop till sommarn.
Nu under mitt projekt så har jag blivit så himla sugen på att sy och fixa med kläder. Så detta med nitar på byxor och shorts känns ju nästan som ett måste.

11-02-16



Godmorgon, redan onsdag.
Och vad ska man hitta på idag är frågan? Ska väldigt snart bege mig hemmåt för jag kan knappt bärga mig på att få testa båda mina klänningar som kom hem igår. Hoppades på att få sällskap hem men mina damer hade planer. Ska ikväll till frissan med pappa för att klippa lite mer på håret, vart inte riktigt nöjd. Sen väntar en kvälls fika med Ellinor. Låter som en väldigt bra onsdag tycker jag.

11-02-15



Har jobbat idag därför den väldigt dåliga uppdateringen.
Kom precis hem till Robin och planerna blev tillslut hemmakväll ändå. Jag kör all in på fredag istället då vi ska fira Johannas 18årsdag. Nu väntar massa mys, film och gott gott. Gott gott på ett nyttigt vis, det löser jag.

11-02-15

Kvällens planer som var hard rock förändrades nyss till inga planer alls.
Ser just nu ut som att jag bara får sitta hemma och det var väl inte riktigt så jag tänkt att mitt lov skulle bli då restrerande människor också har lov. Men men..

11-02-14



Kokos och annanas smoothie.
Testade på ett nytt smoothie recept, blev kokos och annanas. Tyckte dock inte att det var någon höjdare pågrund av att det blev väldigt mycket fruktkött vilket jag inte gillar men den gick ner. Tänk vad mycket bra vitamner du får i dig av en smoothie, med tanke på att nästan en halv annanas går åt till bara två glas. Jag följde inte receptet pågrund av att jag gjorde mycket mer. Men nu har jag fått lite mer i magen och nu väntar ytterligare två pass på gymmet.

Ingredienser

1 glas

2 tsk kokosflingor
1 dl fryst ananas
1/2 pressad lime
1 1/2 dl Arla Mild yoghurt vanilj


11-02-14



Tipps på studentklänningar för er som letar.
Jag har som sagt redan hittat min och får hem den nu i veckan, hoppas att den ser lika bra ut i verkligheten och sitter bra annars är det bara att börja leta igen.

11-02-14



Jag har inte den minsta känsla av att det är alla hjärtansdag.
Trots att det är en otroligt överskattad dag så kan nog ingen förneka att dom allra flesta faktiskt vill göra något denna dag än att bara sitta hemma. Vare sig det gäller att spendera den men dom närmaste vännerna eller sin pojkvän. Ingen vill nog sitta själv hemma denna dagen faktiskt, för själv hade jag nog känt mig väldigt ensam då dagen faktiskt handlar om kärlek och romantik.

Jag hoppas att kärleken och romantiken kommer fram ikväll då jag ska spendera den med min egna kärlek.

11-02-14



Är det något jag lärt mig så är det att man inte ska skjuta fram saker och ting.
Jag lär mig fortfarande faktiskt för det är väldigt lätt att hamna i en lat vana då man egentligen kan göra lite nytta. Jag är extra bra på detta när det gäller skolarbeten. Det är först nu det tredje och sista året som jag börjat lämna in arbeten i tid och sätter upp mål för när det ska vara färdigt. Men ibland kommer dagar då jag bara vill lägga mig framför tvn och inte ens försöka plugga fastän jag har ett prov dagen efter.

Vi alla har en lat sida, man orkar inte alltid med, det är lätt att skjuta upp saker. Men du kommer ångra när du har tusen saker som bara ligger där och trycker på. Då kommer stressen och ångesten över att du inte gjorde det i tid. Finn orken, hitta energin för den finns där innerts inne.

11-02-14



Kvällens middag.
Efterätten som jag och Robin ska göra ikväll visade jag ju i ett tidigare inlägg. Tänkte tippsa om middagen också som jag tycker låter fruktansvärt gott. Pasta med rostad vitlök och karl johan creme fraiche. Du kan självklart använda vanlig pasta om du vill det och jag och Robin kommer nog lägga i lite kycklig eller annat kött för att göra det lite matigare.

Ingredienser

4 port

300 g fullkornspasta, t ex penne
8 vitlöksklyftor
1 msk Arla® smör
100 g bladspenat
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
salt
svartpeppar
1 dl Kvibille® Svecia riven

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet. Häll av pastan och lägg tillbaka den i kastrullen. Blanda ner crème fraiche, vitlök och spenat. Rör om och låt det bli varmt. Tillsätt ev lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Strö över riven ost vid servering.


11-02-14



Ny vecka nya möjligheter.
Så bra så sann. Idag har jag en hel träningsdag framför mig och jag älskar det. Nu väntar en rejäl frukost som består av smoothie och grovt bröd. Sen ska jag bege mig upp mot gymmet för att köra lite styrketräning för benen och sen blir det zumba, ska nog hinna med en solning också såhär på alla hjärtans dag. Sen ska jag hem igen för att äta och plugga tills mamma kommer hem.

Då ska jag till gymmet igen för att köra core och sen step. Efter all denna träning beräknas jag vara hemma hos Robin klockan 9 på kvällen för att fortsätta alla hjärtans dag med honom. Då ska vi laga middag tillsammans och vara extra romantiska. Det är tanken iaf.

11-02-13



Några bilder från tacokvällen/spelkvällen i lördags.
Vart inte så mycket roliga bilder men det var dessa bilder jag hittade på min älskade vän Ellinors blogg.
sizzo.blogg.se

11-02-13



Två balklänningar som jag tycker är väldigt vackra.
Den vita hade dock kunnat skippa alla blommor så hade den påmint lite om den jag köptmen den "aprikos" liknande är ju helt amazing. Jag köpte faktiskt min balklänning för 3 månader sen och nu i månaden ska jag få hem den. Då ska den bara sys upp om den nu inte sitter som smäcken. Köpte även min student klänning idag så nu håller jag tummarna på att jag slipper ha samma som någon i klassen.

Att komma undan med att ingen i göteborg har samma balklänning eller iaf likadan utsprings klänning är nog omöjligt. Men jag hoppas ju på att jag slipper ha samma som någon i klassen vilket faktiskt vore väldigt tråkigt. Student klänningen blev iaf vit med ett axelband, tajt över bysten och fallande nertill, blir nog toppen. Köp nu inte samma ps3 flickor.

11-02-13

Nu är jag hemma från restaurang besök och kvällsfika.
Var ju sådär lagom snygga bilder jag la upp innan jag åkte men ibland får man ju bjuda på sig själv faktiskt. Nu har jag proppat i mig massor med mat som man vanligtvis gör när man är hemma hos mormor eller farmor. Dom köper ju så mycket grejer som man inte ens äter för en hel vecka.

Ser fram emot morgon dagen då jag ska upp och köra zumba vid 12 med en ny instruktör, sen ska jag hem och äta och vänta på mamma tills vi ska upp till gymmet igen för att köra core & sen step. Blir en hel gymm dag imorgon på alla hjärtans dag. Självklart ska jag träffa Robin senare mot kvällen men träning är ett måste. Nu väntar deg framför tvn, precis så en söndag ska vara.

11-02-13



Väldigt snabbt tagna bilder.
Hann faktiskt ta några snabba bilder nu i all stress. Ska bege mig mot Halta lotta restaurangen med familjen där vi ska möta upp restrerande släkt. Vi hörs ikväll.

11-02-13



Att spara inför resan är faktiskt inte det lättaste.
Samtidigt som man vill köpa massa grejer och leva för stunden i dagens läge så måste jag tänka på sparande, alanya resan och sommarn överhuvudtaget. Till en början vill jag faktiskt inte jobba i sommar, jag vill ha lite ledighet och bara njuta innan jag ger mig in i "vuxenvärlden" på riktigt. Självklart krävs det att jag måste spara pengar då och lägga undan vilket jag gör. Lägger undan minst 1000 kr i månaden, beroende på hur mycket lön jag får. Men det svider rejält då jag mer än gärna hade shoppat upp allting. Det handlar om prioritering.

11-02-13



Redan söndag och nu väntar släktkalas.
Farmor fyller år imorgon på alla hjärtans dag så det ska vi fira idag med ett restaurang besök med släkten. Det är nog vad denna söndag har att erbjuda för tillfället sen ska jag nog jobba lite på mitt projekt som jag börjat bli väldigt förväntansfull på. Har fått ändra om hela projektplanen och iden men det blir nog bra ändå. Nu väntar frukost.

11-02-12



Nu vankas tacokväll med tjejerna.
Ska snart bege mig till Landström och möta upp henne och Ellinor för att köpa allt för kvällen. Vi tänkte brilljera i köket med taco och sen blir det antagligen melodifestivalen. Det är väl nästan ett måste då det är hemmakväll en lördag med 10 tjejer. Landström tänkte smyga in med lite spel som hon tjötat ett jäkla tag om, vi får väl stå ut haha.

11-02-12



För er som vill ha en god men nyttig alla hjärtans dag middag som jag själv.
Hittade detta receptet på arla och det lät fruktansvärt gott och enkelt. 250g frukt av det du vill ha, själv ska jag använda hallon, 2 dl kesella och digestive kex. Tina hallonen något, lägg dom i glas tillsammans med kesellan och strö sen digistivekex över. Sen har du en smal cheescake.

11-02-12



Då var det lördag.
Och idag har jag och Robin vart tillsammans i 11 månader. Alla månader emellan som 4 månader, 8 månader & nu 11 månader osv är för mig ingenting att "fira" men det är absolut dagar som är värda att uppmärksamas. Efter varje månad som går så längtar jag efter nästa, det får mig att tänka på framtidens alla dagar som jag förhoppningsvis får fortsätta spendera med dig. För det är med dig jag mår som bäst. Puss på 11 månaders dagen min kärlek.

11-02-11



Kollade in på min vän Ellinors facebook.
Såg att hon tagit bort alla äldre händelser förutom en väldigt fin dikt som jag skrev till henne för snart ett år sen. Den 22 februari för att vara helt exakt.

Du är precis som det där gula på snön, kylig på utsidan men otroligt varm på insidan. Du är som alla onyttiga och feta saker jag äter varje dag, jag älskar dom och kan aldrig få nog av det. Du är som min enormt stora smutshög jag har på golvet, otroligt mjuk & dom hjälper mig att ta mig igenom alla dagar. För vad skulle man göra utan kläder, vad skulle man göra utan alla godsaker och vad skulle man göra utan det där gula på snön? Ja det kanske man kan skippa, kom inte på bättre. Men det jag vill komma fram till är att jag inte skulle klara mig utan dig, i love you cp kråka. KRA KRA ♥

11-02-11



Detta tar emot lite men jag kände att jag ville visa.
Det har blivit väldigt mycket skriverier om min träning vad jag äter m.m men det har blivit en stor del av mitt liv just nu. Jag har bara gett mig fan på rent ut sagt att jag ska klara detta och strävar mot mitt mål till sommarn att bli mer fitt och bli av med godis magen framförallt. Trots att jag kanske får allt att låta så bra så har det faktiskt påverkat mig mindre bra på det psykiska.

Jag känner mig aldrig helt nöjd, jag har nog aldrig spenderat så mycket tid vid spegeln som jag gör nu, måttet är framme varje morgon & kväll, jag har aldrig granskat min kropp så mycket som jag gör nu och det är frustrerande i det stora hela hur mycket tid man måste lägga ner för att se minsta lilla resultat. Trots det så älskar jag känslan efter gymmet, jag älskar när jag ätit färdigt en måltid och känner att jag faktiskt ändrat min matvana och jag älskar att jag har ett mål som jag vet att jag kan klara.

Månaden i december då jag tog den första bilden var ingen bra månad med tanke på att det var jul. Men på två månader har jag faktiskt åstakommit en del. Jag har inte nått mitt mål på långa vägar och jag har hur mycket som helst kvar, men jag ser skillnad på min mage & det gör mig så glad. Att all tid faktiskt ger resultat tillslut, det är endast därför jag orkar fortsätta. Det tog emot lite att lägga upp bilden men nu är det gjort.

11-02-11



Godmorgon snöiga Göteborg.
Skulle åkt med mamma till jobbet imorse men hon väckte mig inte så jag fick mig en skön sovmorgon istället. Idag väntar en del städning och plugg tills ikväll då det blir mys med familjen och Robin. Vi ska äta räkor och bara ha det allmänt mysigt.

Nu har jag iaf gjort iordning frukost vilket består av ett grovt bröd med ost och gurka & självklart ett glas med c-brus till det. Jag kan säga att det är under min tränings period som jag börjat tycka om grovt bröd annars har jag aldrig ens smakat på det. Men vill man se förändringar så får förändringar ske. Ser dock ut som en bit bark!

11-02-10


Hemma från träningen.
Körde verkligen stenhårt idag och lyckades få ett sträckt baklår, men känns gött som satan i magen så det vägs upp. Nu ser jag faktiskt fram emot en helg med lite vila men funderar på att köra core på lördag. Ska spendera morgondagen med Robin, lördagen med tjejerna och på söndag ska vi fira farmor så det låter inte som att jag kommer komma undan onyttigheter. En bra helg låter det som iaf.

11-02-10

Dags för träning
Antagligen sista träningen innan helgen om jag inte hinner med något mer pass i helgen. Då har jag iaf hunnit träna 4 gånger denna veckan vilket är helt okej. Jag känner att detta med träningen har stigit mig lite åt huvudet, det gör mig faktiskt inget men i det stora hela är det väldigt påfrestande. Känner mig aldrig helt nöjd och det är inte kul. Tänker köra ett långt pas idag iaf med pappa som motivation. Dags för lite nya övningar.

11-02-10



Mer snö, NEEEJ!
Allt var ju mer eller mindre borta. Jag hade lyckats få vårkänsla några dagar och den känslan var helt underbar. Men nu är det totalt insnöad igen. Jag hoppas verkligen att vi får en redigt varm sommar med massa sol med tanke på att vi haft snö under hela vinterperioden vilket just nu känns som överdrivet många månader.

11-02-10



Hallon & mango smoothie.
Idag skrek min mage efter sötsaker och detta var det bästa jag kunde komma på som är nyttigt. Det kanske inte tar bort all sötsug men det är faktiskt väldigt gott. Du kan ju göra smoothie på vad du vill egentligen, använd dom frukter du gillar så blir det kanoners.

11-02-09



Det var då väldans va dålig uppdatering det va.
Har haft en fullspäckad dag idag också. Var på praktiken, åkte hem till Robin en snabbis för att fördriva tiden och drog mig sen vidare till psykologin i skolan. Avslutade självklart dagen med ett gymmpass och en solning faktiskt vilket var helt suveränt. Så lite som jag solat denna vintern har jag nog inte gjort på 3 år faktiskt, skönt och oskönt på samma gång för man känner sig snyggare då man har lite bränna. Det snyggaste som finns är ju faktiskt bruna ben. Kan nog ingen tjej förneka.

11-02-08



BTW.
Förlåt för sämst uppdatering idag men haft en fullspäckad dag av praktik, jobb och träning.
Hörs imorgon (jag vill ha vår)

11-02-08



Utan mål kommer vi ingenstans.
Vi kanske inte kommer hela vägen, men bättre att försöka än att inte försöka alls. Jag har som mål att försöka skaffa mig en vältränad kropp till sommarn. Jag har under rätt lång tid tränat men det är väl sen ungefär 2 månader tillbaka som jag verkligen lagt ner hjärta och själ i det. Tänkt på vad jag äter, trappat ner otroligt mycket på alla sötsaker och framförallt tränat. Nu från februari månad och hela maj så har jag 4 månader på mig och in på juni innan det är dags att besöka beachen och i mina ögon är detta mål inte alls omöjligt.

Jag försöker träna 4 gånger i veckan med varierande övningar för hela kroppen samt kondition som är bland det viktigaste. Jag har verkligen börjat trivas med att träna, jag mår bra av det och min kropp mår bra av det och det är väl det som är det viktigaste? Man kan faktiskt klara ALLT bara man vill.

11-02-07



Massa att fira.
Eller fira och fira, men snart är det faktiskt alla hjärtans dag. Och detta året är det första året på en jäkla massa år som jag faktiskt har någon vid min sida att dela detta med. Dock tycker jag att alla hjärtans dag är en väldigt överskattad dag, jag visar mer än gärna min kärlek massvis med dagar än bara en speciell dag.

Varför firar vi alla hjärtans dag egentligen? Som liten hade man chansen att säga till killen man var kär i att man kände som man gjorde, eller så var det för mig iaf. För det kan man ju bara berätta på alla hjärtans dag ;) .

11-02-07



Lite bilder från lördagen.
Benden är inte teknisk nog att veta hur hon får upp bilderna på facebook så vi får nöja oss med dessa bilder. Kvällen var iaf helt awesome.

11-02-07



Snart dags för träning, JAAAAAA!
Haft sån fruktansvärd ångest över att jag inte tränat sen i onsdags men nu ska jag ligga i som bara den denna veckan.  Idag core och step, imorgon zumba, onsdag styrketräning, torsdag styrketräning och söndag zumba. Ska även köra seriös GI veckan ut och inget festande i helgen. Då försvinner nog min ångest igen och jag är tillbaka i min underbara tränar vana.

11-02-07



Nu är jag hemma från Robin.
Blir ingen data då jag är hos honom för då bli det sura miner. Han hade iaf fixat massa mys igår och hyrt film, dock sög filmen. Vi laddade istället ner hem till midgård som blev färdig imorse så det är vad jag gjort idag. Fruktansvärt dålig humur egentligen, men vem skrattar inte åt äckliga killar, balders balle, frejas patte och lillsnorre? haha det gör jag iaf.

11-02-06



Hem till Robin.
Ska istället bege mig till Robin igen efter att jag och familjen kollat på solsidan. Han har planerat lite överraskningsmys & det kan väl inte bli bättre en söndag som denna. Pricken över iet på denna underbara helg, den ska spenderas med sin älskade.

11-02-06



Idag ska jag unna mig varmchocklad.
Jag menar, jag har ju inte fått i mig tillräckligt efter all chockladpudding, brownies, chips och dipp. Nä, jag behöver varm chocklad ikväll med den mysigaste outfiten. Gärna en film och en underbar vän vid min sida också.

11-02-06




Inget gymm och jag har ångest.
Hade verkligen velat gymma idag, men kom inte hem förens nu från Robin och jag har inte orken på min sida just nu. Det får bli lite hemma gymm istället och väldigt mycket deg för ojj vad jag är trött idag. Men inte undra på det efter denna grymma helgen, har verkligen vart all in sen fredags eftermiddag. Nu sätter det sina spår.

11-02-06

Det är precis såhär det ska vara, det är precis såhär jag skulle kunnat
förklara för mina älskade vänner att jag alltid finns där för dom.


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do

If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you

Find out what we're made of
When we are called to help our friends in need

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go
Never say goodbye





11-02-06

Godmorgon.
Då var det söndag igen och jag har nog haft den bästa helgen på väldigt länge. Gårkvällen hos Sandra var mer än lyckad och jag hade otroligt kul. Grattis igen Amelie och Sandra och tack för en helt awesome kväll. Det bjöds på mat, dricka, skratt , massa dansande och helt underbara tjejer. Precis så en lördags kväll ska vara.

Fredagen var som sagt minst lika bra vilket gör denna helgen grym. Var längesen jag hade såhär kul faktiskt och jag behövde det. Nu hoppas jag på att hinna komma upp till gymmet så jag kan börja med att träna bort den feta kaloriebomben jag lyckats trycka i min denna helg, men det har det faktiskt varit värt.

11-02-05










Jag hade en otroligt bra kväll igår.
Den började dock mindre bra då jag glömde min plånbok med allt i på donken toan, men då den hittades igen var allt lugnt. Återträffen med gamla klassen var jätte trevlig, kändes verkligen inte som att man inte träffat dom flesta på 3 år. Det blev middag, en hel del cider och prat om gamla minnen.

Dom flesta beslutade sig sen för att dra vidare men jag, Robin och Andre stannade kvar och då kom restrerande killvänner och gjorde oss sällskap. För er som kanske undrar varför Robin va med på återträffen är för att vi faktiskt gått i samma klass hela högstadiet lurigt nog.


11-02-03



Nu är jag hemma hos Robin.
Inte träffat min kärlek på några dagar och då känns det alltid mer speciellt att äntligen ses. Trots att jag inte har ont av att vi sover hos varann flera dagar i streck eller är med varann dagar i streck. Så tycker jag utan tvekan att man behöver vara ifrån varann för att bygga upp en längtan och saknad som behövs i ett förhållande. Och jag kan nog inte bli mer än nöjd med det förhållande vi har, vågar till och med säga att det är perfekt faktiskt.

11-02-03



Jag trodde inte man kunde bli kär på nytt, men det är jag & det är underbart. Nu kan jag nog inte bli mer kär.

11-02-03



Vad är egentligen att leva nyttigt?
Är det onyttigt att äta en köttbullemacka med vittbröd och smör bara för att det innehåller mycket kalorier och kolhydrater, eller en pastarätt eller någon soppa  bara för att det innehåller grädde. Detta är helt normala saker som vilken människa som helst kan äta. Är det onyttigt att unna sig en bulle eller någon annan sötsak då och då. Ska man verkligen behöva utesluta all godis, chips, glass m.m för att kunna säga att man lever ett nyttigt och hälsosamt liv.

Vart går gränsen för svält om man bara och endast dricker vatten, uteslutar allt vitt bröd, såser m.m ni förstår grejen. Visst jag förstår om man kanske vill utesluta dom saker som innehåller onödigt mycket fett som ett meal på donken, men får man inte i sig dom kalorier man behöver dagligen så måste det ju ligga något annat bakom det? Jag förstår inte idealet som vissa tycks ha om att en snygg kropp får man genom att svälta sig själv och utesluta helt normal mat. Du blir inte tjock av att äta mat och du blir inte tjock av att unna dig lite godis en helg. Det handlar om att träna & att kropen ska på bra. Och kroppen mår garanterat inte bra av att svält, det kan ingen argumentera emot.

Drick inte läsk hela tiden, ät inte godis eller andra sötsaker när du är hungrig, ät 1 kaka och inte 8, lär dig att säga nej till chips och glass under vardagen och ät istället något litet till helgen. Vem som helst vet vad du borde äta mindre av för att gå ner i vikt och bli mer hälsosam, det behöver inte forskare berätta. Drar du ner på alla dessa sötsaker, äter normalt och tränar. Så kommer du med tiden se skillnad, MED GARANTI.

11-02-03

Godmorgon.
Torsdag och snart är det helg & denna helgen har som sagt mycket roligt att erbjuda. Återträff med gamla klassen sen högstadiet där jag inte träffat personer på snart 3 år, så det ska verkligen bli riktigt riktigt kul. Och på lördag ska vi fira Amelie & Sandra som fyllt 19 år, det måste ju bli en bra helg.

Men än så länge är det inte helg och nu väntar jobb. Så efter en god frukost och sminkning så ska jag först bege mig till skolan och sen vidare till jobbet. Skönt att äntligen göra något trots att det kanske inte är dom mest roliga saker.

11-02-02



Ohja.
Jag och Joline SKA ha hatt i alanya och vi ska tvinga Emelie och Amelie att ha det också. Hattligan.

11-02-02



Första jobbpasset imorgon i februari månad.
Jag är 0tidsanställd vilket jag trivs väldigt bra med, är alldeles lagom med jobb med tanke på skola och fritid som jag behöver en bra balans med. Så imorgon jobbar jag mellan 2-7, ett gött och kort pass helt enkelt.

11-02-02


11-02-02



Jag försöker alltid vara mitt bättre jag.
För mig är det inte svårt att vara min bättre halva trots att vi alla har en baksida också. Försöka bemöta och behandla människor i min omgivning på det sätt jag själv vill bli behandlad, speciellt mina nära och kära. För mig förtjänar dom det bästa om ändå alla kunde tänka så.

11-02-02



Hemma från det som blev en lång dag i stan.
Tog först en kaffe med Landström på stammis fiket. Vi fick sen sällskap av Sofia som tagit dom snygga bilderna. Någon halv timma senare kom även Benden och Joline och då började letandet av presenter som gick förvånansvärt fort. Dagen slutade inte där utan det blev lite mer letande i stan med Sofia och Joline och sen mötte jag upp mamma på backaplan för att köpa träningskläder.

11-02-02



Fixad och klar.
Snyggt med all tvätt i bakgrunden, vårat såkallade matsalsrum som oftast används mer som ett "torkrum".

11-02-02



Åker in tidigare till stan.
Blir att ta en kopp kaffe eller liknande med Landström innan vi går på present jakt. Äntligen någon som kan fika med mig.

11-02-02



Godmorgon.
Ännu en fullspäckad dag som kommer göras sällskap av saknade vänner. Ska först till skolan för att prata om min praktik, sen ska jag till stan för att köpa presenter och sen ska jag möta upp mamma för att köpa mer material till mitt skol projekt som ska vara inlämnat om mindre än en månad.

Men först ska jag käka frukost. Trots att jag inte kör Gi längre så försöker jag fortfarande tänka på vad jag äter. Min pappa säger alltid att frukosten är viktigaste målet, tyvär är frukost inte min starka sida. Men jag dricker c-vitamin varje morgon, försöker utesluta vitt bröd och väljer istället något som innehåller mindre kolhydrater, som knäckebröd max tre skivor hårdost och tomat.

11-02-01



Fika och andra trevliga sällskapsstunder i all ära.
En enkel lunch eller brunch, ett glas vin på kvällen på något mysigt ställe, en fika, en middag eller rommenad. Enkla men egentligen väldigt underskattade möten som man mer än gärna gör med en vän. Att finna tiden för något av dessa saker kan väl inte vara så himla svårt, eller är det de i dagens läge eller är det latheten som tar över? Tråkigt tycker jag för detta hade jag kunnat göra varje dag.

11-02-01



Nu har jag skickat min alla hjärtans dag outfitt och håller tummarna för att jag vinner detta. För att delta går du in på angelicablick.se

11-02-01



Att en känsla kan växa sig så enormt stor & få dig att göra mer eller mindre vad som helst. Kärleken kan få oss att göra dumma ting men den kan också få oss att göra dom mest underbara saker. Från en människa till en känsla så har allting en baksida.

11-02-01

Zumba idag, woho.
Känns kul att jag börjat köra mer pass i min träning. Innan körde jag bara styrketräning, hade och har fortfarande som mål att jag alltid ska springa minst 20 min innan jag ska köra med maskinerna just för att kombinera kondition och styrketräning. Nu har mina muskler mer eller mindre blivit vana vid alla maskiner jag gör pågrund av att jag nästan alltid kör samma grejer. Har inte känt av träningsvärk på väldigt länge innan träningen med Robin som jag gjorde förra veckan. Då lärde han mig lite nya övningar för benen och efter det kunde jag inte gå, det kändes inte som träninsgvärk utan det var som att jag blivit misshandlad på benen. Trots det så kändes det faktiskt skönt att äntligen få träningsvärk.

Musklerna blir faktiskt vana vid övningarna du gör om du alltid kör samma. Det gäller att variera och träna musklerna på olika sätt för att få bästa möjliga resultat och det vet jag nu. Innan intresserade inte pass mig men efter att ha testat på några olika så tycker jag faktiskt att det är skit kul. Då kombinerar du styrketräning och kondition på samma gång. Så nu kör jag core och step på måndagar, zumba på tisdagar och styrke träning onsdag förhoppningsvis torsdag om det inte blir till helgen. Det är kul att träna!


11-02-01



Det är tre veckor kvar tills skolan börjar igen.
Två veckor praktik och sen en vecka lov. När vi kommer tillbaka till skolan så är vi inne på sista veckan i februari, då är det alltså bara tre månader och en vecka kvar tills vi går ut skolan. Fattar ni hur fruktansvärt fort detta kommer gå? Det är helt sjukt hur fort detta året gått. Vad har jag gjort egentligen, panik panik panik.

11-02-01



Inte kul att bli väckt.
Kan möjligtvis ha nämnt igår att jag ville komma upp tidigt så att jag vänder på dygnet. Haft sånna svårigheter att sova vilket inte kommer vara bra i längden då skolan börjar igen. Så får ju självklart ett samtal klockan 9 imorse av Robin som ringer och väcker mig och tyvärr lyckades jag inte somna om. Så det är väl bara att gå upp..

RSS 2.0