10-12-30

Dagen innan nyår, vad har jag gjort denna dag egentligen? Fick avstå från mitt arbetspass imorse då jag mådde fruktansvärt dåligt, trodde att vinterkräksjukan hälsat på mig men en spya senare mådde jag helt okej igen. Lyckades somna om och sov mer eller mindre bort hela dagen då jag vaknade vid halv tre & inte kom upp förens tre.

Fick stressigt fixa iorning mig för att åka till coop med Benden och Amelie och köpa all mat inför nyår. Nu är det fixat och klart och vi kan förhoppningvis njuta av en god nyårs middag imorgon. Nu väntar räkor och en mys kväll med familjen.

10-12-29


Sagt som det är gjort, man köper grejer som man egentligen inte behöver. Men åh vad nöjd jag är. Idag blev jag ett par skor och ytterligare en vinterjacka rikare. Dom svarta på bilden är nu mina, love them. Bild på jackan får ni en annan gång.

10-12-29

Nu sitter jag hemma hos Robin efter en go solning med Joline. Ska strax ta bussen in till stan med min vän Emma för att kolla runt lite i stan & jag ska förhoppningsvis bli ett par skor rikare. Vad som hände ikväll återstår att se.

Denna låten gillas grovt.


10-12-28

Visst har jag blivit duktig på att lägga upp bilder? Trots att uppdateringen inte är lika bra. Men jag har haft så himla mycket att göra nu att jag inte har tid för att uppdatera förens jag är hemma & det är jag inte ofta. Men till nästa vecka jobbar jag inget alls och jag kommer ta dagarna som dom kommer. Då blir det säkerligen mer uppdatering och ännu mer bilder.

Nu ska jag luta mig tillbaka och fortsätta kolla på Pirates of the Caribbean, vara uppe längre och njuta av kvällen eftersom jag är ledig imorgon. På torsdag jobbar jag min sista arbetsdag för denna månaden, underbart.


10-12-28

När vi ändå inne på nytt och julklappar så visar jag stolt upp denna underbara sak som jag också fick i julklapp av Robin. Åh vad jag älskar denna väska.

Bilden är inte min.

10-12-28

Mitt nya fina smycketräd som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Har börjat hänga på lite grejer men jag kommer inte få på allt, en del får nog ligga kvar i sina lådor i garderoben. Örnen med fjädrar är en av julklapparna jag fick av Robin. Ett jättefint långt halsband som jag kommer använda väldigt flitigt.

Plopparna på trädet sitter kvar för att jag inte orkat ta bort dom än, dom ska inte sitta där.

10-12-28

Idag var det faktiskt kul att jobba och jag har haft en bra dag, har inte det minsta att klaga på. Jo förresten, att jag inte hann gymma idag heller. Men imorgon kommer jag befinna mig en timma mer på gymmet än vad jag brukar göra, efter min solning med Joline då.

Nu tänkte jag vara lite duktig och göra läxor.. Ibland är jag rätt bra faktiskt.

10-12-28


Nytt smått och gott som jag köpt på mig dom senaste dagarna, dock är ingenting från rean men jag hittar faktiskt aldrig något på rean & har nog aldrig gjort. Dock hade jag tur med jackan som ni nu ser en snyggare bild på. Har samlat på mig lite mer snygga grejer men det gjorde sig inte bra på kort. Får istället visa det i en hel outfit någon gång framöver.

10-12-28

Godmorgon, tisdag idag och vi närmar oss nyår med bamsesteg. Skönt nog är faktiskt det mesta fixat och klart för denna stressande högtid, eller snarare planerat. All mat och andra gottigheter ska vi tjejer köpa in i veckan, sen är det bara att fira som tusan.

Snart ska jag bege mig mot bussen för att åka in lite tidigare till stan innan jag börjar jobbet. Sätt ett par byxor för ett tag sen som jag inte kunnat sluta tänka på, så nu måste jag köpa dom. Hoppas bara att dom finns kvar. Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda, det återstår att se.

10-12-27


Idag har jag faktiskt fyndat. Hittade denna jackan på Cubus som reades ut, kostade innan 700 kr och jag fick den för 350 kr, som hittat. Nu är den faktiskt inte vidare snygg på bilden, men jag blev fruktansvärt nöjd.

10-12-27

Åh vad jag hade velat gymma idag, men så blev det inte..
Imorse åkte jag och Robin in till stan klockan 10 för att kriga bland rean innan jag skulle börja jobba vid 1. Slutade jobbet vid 4 då jag mötte upp Joline och Benden för att åka mot kärra och sola. Solade med Joline och sen gick vi hem till Benden för att fixa spelningslistor inför nyår. Nu sitter jag här och käkar kebabsallad istället för att gymma, det svider..

10-12-27

Igår bjöd mamma och pappa på restaurang besök och bio. Det var Robins julklapp från mina föräldrar så att säga. Vi åt på thai restarangen s.p.i.c.e som är min och familjens favorit restarang, det är bäst på alla sätt och vis. Maten, inredningen och uppläggningen. Rekomenderar det absolut för er som inte ätit där och som gillar thai mat. Efter det blev det Narnia som inte levde upp till mina förväntningar, den var faktiskt inte bra alls. Men det var absolut en trevlig kväll, det tackar vi för.






10-12-26

Igår var det planerat utgång med tjejerna, men suget fanns inte där alls så det blev en hemma kväll istället vilket kändes sååååå mycket bättre. Så det blev en rejäl mys kväll med familjen och Robin, kunde inte bli bättre.

10-12-25

Då var julafton över. Min dag/kväll var jätte mysig. Släkten kom vid två, då dracks det glögg och åts julgodis. Vid 3 gick Kallanka på i bakgrunden medans vi spelade julklapps leken som blivit en tradition i våran familj, alltid lika seriöst och tävlingsinriktat. Sen var det frosseri i julmat, man slutar ju inte käka trots att man är mätt. Sen var det julklapps öppning, jag fick en massa smått och gott, allt från pengar, smycken och väska. Robin kom vid 8 tiden och fortsatte kvällen med oss som senare erbjöd ännu mer dricka och sällskaps spel.

Jag hade en underbar jul, hoppas ni hade det också.







10-12-23



God jul.

10-12-23

En dag kvar innan julafton. Många säger att dom inte har julkänslan för fem öre och till viss del kan jag nog hålla med om det men inte fullt ut. Vi har haft snö i flera veckor, det är överdrivet kallt ute, hela göteborg är julpyntat, alla julklappar är köpta, jag har julbakat två dagar i streck, granen är klädd, mamma jul städar och är överdrivet stressad & ikväll när jag går och lägger mig kommer jag längta till morgonen som alltid dagen innan jul.

Skillnaden är nog bara att vi helt enkelt börjat växa upp, julen kommer förändras för varje år som går och vi kommer bli äldre för varje år som går saker och ting är inte detsamma. Men framförallt att detta året gått så fruktansvärt fort, det har gått för fort faktiskt, skrämmande hur tiden flyger förbi.


10-12-20

Godmorgon.
Tisdag idag vilket betyder sista dagen i skolan innan lovet. Detta är min sista julavslutning, mitt sista jullov. Kan faktiskt säga att det var i förra veckan då jag & tjejerna planerade inför våran sommar resa att jag har faktiskt inget sommarlov längre. Jag har först nu börjat inse vilka förändringar som kommer ske. Innan kunde man kanske klara sig på studiebidraget, men utan jobb efter studenten har jag ingen inkomst alls.

Jag måste jobba för att ha dom minsta pengar vilket suger, för jag hatar att jobba. Nu finns inte längre dom där 3månaderna av vila & frihet som man längtade så fruktansvärt mycket till under skolan. Istället kanske man har en månads semester och anses som vuxen rakt igenom. Jag har sen tidigare alltid ansett mig som vuxen men jag vill inte vara det längre. Jag ångrar mig..

10-12-20

Jag & mina mysiga ideer.
Imorgon efter julavslutning och jobb blir det mysigt julfirande med alla favoriter på chez för att fira att det är jullov & faktiskt det sista jullovet för dom flesta av oss. Vad passar då bättre än underbara vänner, god mat och dricka. Detta ser jag fram emot.

10-12-20

idag har jag känt mig duktig & känner att jag åstadkommit bra saker. Imorse åkte jag till min enda lektion trots att jag visste att det knappt skulle vara några där, (vi va 5 st och lektionen blev inte av som förväntat, men jag fick iaf närvaro) jag har gymmat en timma och hunnit sola, julbakat ännu mer, "löst problem & vart ärlig" och sist men inte minst har jag hunnit med att fixa lite i mitt rum.

Alla dessa fina bilder pryder nu min hylla ovanför tvn som tidigare inte hade något på sig alls. Det kunde inte bli bättre. Kärlek till er mina fina, nu kan jag kolla på er när det inte går något bra på tvn.

10-12-20


Min vän Sofia har fått för sig att jag ska färga håret rött & det har nu blivit ett jävla tjöt om att jag måste göra det. Resten av vännerna har börjat hänga på och konstigt nog har jag börjat fundera. Kanske är dags att göra en total drastisk förändring? Måste erkänna att jag faktiskt är väldigt sugen. Men rött? Är det verkligen jag?

10-12-20

En lektion i skolan idag som jag faktiskt tänker vara duktig och gå på. Jobbar imorgon så hinner därför inte gå på julavslutningen, känner mig därför tvungen att gå idag trots att jag vet att det säkerligen bara kommer vara jag på lektionen.

Efter min timmas lektion ska jag åka direkt till gymmet med pappa och spendera någon timma eller två där. Springa bort all julgodis jag tryckt i mig i helgen. Tänkte faktiskt sola också, skönt att få lite färg innan julafton.

10-12-20

Tänkte visa vilka julgodisar vi gjorde i söndags. I veckan ska vi hinna göra kola och knäck men i helgen testade vi på lite nya grejer som blev väldigt lyckade. Bilderna är tagna igår och är resultatet.

Knäckbräck
Ingredienser:
2 dl Arla Ko vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl strösocker
2 dl rostade cashewnötter
1 dl hasselnötter
1 dl valnötter
2 msk Arla smör 

Gör såhär:
Blanda grädde, sirap och socker i en tjockbottnad gryta. Koka utan lock, rör om då och då. Knäcken är klar när termometern visar 130° eller när smeten håller kulprovet: Häll några droppar av smeten i iskallt vatten och rulla till en kula som ska vara fast till hård. Koktid ca 25 min i en vid gryta eller ca 35 min i en gryta med mindre botten. Dela nötterna i stora bitar. Rör ner nötter och smör i smeten. Häll ut smeten på ett oljat bakplåtspapper. Låt stelna och dela i bitar med en vass kniv. Förvara i kyl.


Mozartrulle
Ingredienser:
150g nougat
300g mandelmassa

Gör såhär:
Forma den mjuka nougaten till en rulle, själv delade jag och robin bara på nougaten. Lägg nougaten på mandelmassan och rulla in den i mandelmassan. Pensla sen på mörk chocklad runt hela rullen och rulla den sen i hackad mandel. Låt rullen ligga kallt, gärna över natten. 


Polkabräck
Ingredienser:
200g mörk chocklad
200g vit chocklad
2dl polkagrisar

Gör såhär:
Smält chokladen i vattenbad. Klä under tiden en form 30 x 20 med ugnsfolie och bred ut den smälta chokladen i formen. Låt stelna helt.  Smält sedan den vita chokladen i vattenbad. Krossa polkagrisarna. Bred den vita chokladen över den stelnade chokladen och strö de krossade polkagrisarna över. Låt stelna innan du bryter den i bitar.



10-12-20

Dålig uppdatering som vanligt under helgen. Fredag och lördag framförallt är dagar jag aldrig sitter vid datorn, jag har helt enkelt inte tid och att bara logga in för att skriva ett inlägg finns inte riktigt i min värld. Därför blir det alltid en sammanfattning av helgen antingen söndag eller måndag.

Denna helgen har iaf haft mycket att erbjuda.
I fredags var jag ledig från skolan och tillbringade då dagen på gymmet. På kvällen lyckades vi samla ihop alla älsklings flickor för ett gött krök och senare fick vi sällskap av pojkvänner och fler vänner. En väldigt bra fredag.

I lördags var jag bjuden till min vän Emmas pojkvän som fyllt år. Han bjöd på mat & all dricka vilket för en fruktansvärd bra start på kvällen. Den slutade tyvär mindre bra men jag hade väldigt kul ändå.

Vaknade pigg som en lärka på söndagsmorgonen glad över att vi skulle julbaka, klä granen och allt sånt annat juligt. Så hela familjen och Robin tillbringade hela söndagen åt detta, otroligt mysigt.

10-12-16


Jag hade turen med att redan ha en klänning till nyår. Men jag är mycket medveten om att stressen för andra som inte har någon har börjat komma. Därför vill jag uppmärksamma alla er att dom har väldigt snygga klänningar på H&M. Jag vet inte om alla dessa finns i butik men dom finns i online shoppen. Detta är 4 klänningar som jag mycket väl kunnat tänka mig själv om jag inte redan haft någon. Enkla men väldigt glamorösa, alla passar med fina smycken till utan att det blir för mycket. Precis som en nyårs klänning ska vara. Den högst upp till vänster är en klar favorit. Och den längst ner till vänster är faktiskt en byxdress, SJUKT snygg.


10-12-16

10 slutade jag skolan idag, kan väl inte bli bättre. Åkte då in till stan för att köpa halsbandet jag lagt undan. Bestämde mig för att det blir det halsbandet jag la upp igår. Det blir nog perfekt till min nyårs klänning med lite fräcka ringar och armband. Men det återstår att se.

Nu är jag hemma hos Robin och håller på att ladda ner Despicable me, en tecknad film. Klippet jag lagt upp på min blogg kommer från den filmen så jag hoppas att filmen är lika rolig som det klippet. Berättar sen hur den va. Annars blir det bara mys idag, ledig imorgon vilket känns underbart.

10-12-15

Jag är nu hemma efter skola och en dag med Joline.
Efter en genomgång i massage, ett kryss prov som jag gissade mig igenom och spamm i datasalen begav jag mig in mot stan för att träffa Joline. Letade ännu en gång efter nyårs halsband och klänning till Joline. Det gick bra för oss båda två faktiskt, Joline hittade klänning som hon köpte och jag har antagligen hittat mitt halsband.

Nu ska jag förbereda för terminens sista redovisning och inlämning. Imorgon väntar bara en lektion sen börjar mitt lov om vi inte har skola på måndag.

10-12-15

Idag hittade jag detta halsbandet, ännu ett av Ewa Larssons kollektion som nu säljs på Lindex. Ett riktigt fint halsband som hade passat perfekt till min nyårs klänning, har lagt undan det så ska fundera på det lite till. Känns som att jag aldrig blir ritkigt nöjd, vad är jag ute efter egentligen? För övrigt är kollektionen sjukt snygg, väldigt mycket fräcka grejer.


10-12-14

Än idag reagerar jag på samma sätt av hans andetag mot min nacke, rysningar som sträcker sig från mina armar till ben. Ett tillfälle, en känsla som så många andra mornar bara han kan få mig att känna. Närheten av hans läppar får mig fortfarande att bli stillastående av njutning och drömmar. Bara han kan få mig att känna så många olika känslor, känslor jag skapat ett sånt stort beroende av. Ett behov som gör mig så rädd och skör, så skör bara jag kan bli.

Från ett blankt papper till en hel bok, att bara han och jag, två personer kunnat skapa något så kärleksfullt och underbart. Så starka känslor, så djupa tankar, så obeskrivliga ting som inte ens kan beskrivas i ord. Hur förklarar man då något så fantastiskt och magiskt? jag drar en slutsats med att det helt enkelt inte går.. Jag är fast, fast i mina drömmars verklighet, fast i mina drömmars man.

10-12-14

Jag har egentligen väldigt svårt för ringar då det känns som att mina fingrar får panik och visst skjutsingen är det obevämt när man har vantar nu under vintern vilket jag använder iaf. Men tro fan är det snyggt.


10-11-14

Ja det känns väldigt bra.
Har nu kommit hem från ett gymm pass och innan det hann jag göra klart två skol inlämningar. En kvar och två prov sen är jag fri som en fågel från allt jag legat efter med. Då är det bara att köra som det ryker på det vi gör nu & lova mig en gång för alla att jag aldrig ska hamna så efter igen.

Det är tråkigt att man ska inse i 3an att det inte är någon ide att skjuta upp saker och ting. Lika bra att göra det med en gång så att man får det gjort, annars kommer du få ångra det, tro mig. Men bättre sent än aldrig, eller hur?


10-12-14


Börjar bli mer och mer säker på min andra tatuering. Blir det ingen resa så bokar jag tid direkt.

10-12-14

Nu är snart höst terminen över och efter lovet har vi knappt en hel termin kvar innan vi ska ta studenten. Tre år har snart sprungit förbi och vi ska ta ett av dom största steg i vårt liv mot vuxen världen. Dessa tre år har vi lagt ner blod, svett och tårar för att komma dit vi är idag. Utan att tveka kan jag säga att vi förändrats något kopiöst, vi har insett att man inte kan vara barn och rent ut sagt ett gäng skitungar, det var dags att växa upp och kolla på oss nu, det kunde väl inte bli bättre?

Jag ångrar inte mycket under dessa tre år, jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och tagit del av mina misstag. Som jag alltid säger så lär man sig av sina misstag och det har vi nog alla gjort. Dom saker vi upplevt kommer för alltid sparas som minnen som vi kan se tillbaka på och le mot. Men nu ska vi istället le mot den termin vi har kvar och uttnytja den till max. Jag hade inte velat ta studenten med några andra än er. Det kommer bli bäst.

Bilder säger mer än ord.

10-12-13


Nu ser man inte vidare mycket. Men tröjan på bilden är inte använd en enda gång. En fin klänning/t-shirt jag köpte på monki för ett tag sen nu. Ett av alla plagg jag köper men aldrig använder. Har väl inte kommit något tillfälle än men den ska användas, för den är faktiskt väldigt snygg. Silvrig & leopard mönstrad med något glansigare typ och genomskynliga fläckar, låter ju awesome. Den är awsome..

10-12-13

Det här är musik som får mig att slappna av till tusen, som får mig att sjunka in i djup trans och bara va. Andas ut som aldrig förr och släppa allt runt om kring mig. Sluta tänka på alla andra och för en gångs skull på mig själv. Tänka tillbaka på yngre dar då detta va musik jag somnade till som barn, då problem inte existerade. När jag lyssnar på denna musik existerar inte längre alla problem som finns i dagens läge. Jag älskar denna musik, lika mycket som jag gjorde då. Somliga ting förändras aldrig.



10-12-13


Har letat som en galning nu i några dagar efter det perfekta nyårs halsbandet till min klänning jag ska ha, men har inte hittat det. Så hittar jag nu detta på internet, det andra halsbandet men det visas sig att det är helt slutsålt.. Typiskt! Det är så perfekt. Men det första kanske funkar lika bra?

10-12-13

Äntligen har jag några dagar ledigt från jobbet. Jobbat tre dagar i streck nu och jag är helt slut, jobb är inte min grej alls asså däremot är pengar det så har ju inget val. Tyvär hann jag inte med gymmet idag vilket jag har lite ångest över. Får istället sätta igång med plugget som kommer ta upp alla mina lediga dagar.

Men åh vad underbart allt kommer kännas då jag går ut på lov medveten om att jag är färdig med allt jag haft efter mig. Några dagars jobb, nyår och sen åker jag mot värmen. Det kan ju inte bli bättre. 

10-12-13

Fredagens julbak.







10-12-13

Bilder från fredagens bakande kommer läggas upp ikväll efter skola, jobb och träning. Fullspäckad dag, borde hinna med plugg också.

10-12-13

4 dagar senare, vad har jag gjort egentligen? Inte mycket roligt iaf.

I fredags var det julbak med tjejerna som sagt & det var väl helgens höjdpunkt. Vi bakade pepparkakor och lussekatter och planerade inför nyår som nu är mer eller mindre fixat och klart. En stor börda som lyfts från mina axlar, förjävla skönt.

Lördag var det jobb hela dagen och likaså i söndags som var min och Robins 9 månaders dag. Så både lördag och söndag blev mys dagar med honom då alkohol inte kändes vidare lokande denna helg för någon av oss. Så denna helg känner jag mig några kolhydrater lättare förutom all chips och godis jag lyckats trycka i mig. Man får ju liksom välja, godis eller alkohol... Denna helgen blev det godis. Attans jag som skulle köra GI, så gick det med det.

Nytt försök från idag kanske?  Misslyckad  :P  .

10-12-09

Föreläsning och salong imorgon i skolan, skön fredag innan en kväll med tjejerna.

Vill påminna igen att ni är välkommna till våran skola för att göra behandlingar varje fredag. Nu har vi börjat göra gelenaglar för 250 kr. Annars har vi som vanligt ansiktsbehandlingar, färgning av frans och bryn, vaxning, vanlig manikyr och spa manikyr. Till våren kommer vi börja ta emot kunder i massage vilket kommer bli väldigt roligt.

10-12-09


Du är så fin fin fin.


10-12-09

Nytt försök med GI fast med lite fusk. Sås och vitt bröd klarar jag mig inte utan, men potatis, pasta, ris och andra kolhydrater är nog inga problem.  Så nu försöker jag fram till julafton som inte är vidare länge så det borde ju gå galant. Dock ska jag julbaka med tjejerna imorgon och pepparkaksdegen är ju livsfarlig.

Helgen i övrigt ser än så länge ganska lugn ut vilket känns skönt. Imorgon blir det julbak och nyårs planering med tjejerna och lördagen är ännu oplanerad. Sen ska jag jobba lördag och söndag också under dagen vilket känns som en bra tidsfördriv.


10-12-09

Godmorgon.
Skulle egentligen åkt in till stan med Amelie idag för att köpa dom sista julklapparna och för en sista gång leta efter en nyårs/julklänning. Men så blev inte riktigt planerna då annat kom emellan, så nu tänker jag istället lägga ner min eftermiddag på plugg vilket känns behövligt. Vill som sagt bli klar med allt innan jullovet vilket hade vart underbart.

Igår var jag med Joline, vi solade och köpte sen med oss kräftskjärtar och glögg. Lite lurig kombination kanske men vi åt det inte tillsammans. Alldeles för längesen vi bara var precis som vi kan när vi är med varann. Du är så bra Joline.

Joline , Amelie och jag i våra bästa dar.

10-12-08



Petter är verkligen så mycket bättre.

10-12-08

Vissa låter kan få humöret att förändras från det ena till det andra, det är andras ord men det kan få en att tänka till och bara vara. 

When I see your face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops and stares for a while.
Cause, girl, you're amazing just the way you are.

10-12-08


Jag är inte vidare intresserad av smink alls faktiskt. Har inte testat mig fram genom massa olika märken och produkter utan har sen tidigare andvänt det jag fått av mamma. Har haft turen med att få en fin hy då jag aldrig haft problem med finnar eller andra "utslag".  Tvättar bara bort sminket med tvål och vatten och använder knappt hudvårdsprodukter. Skulle jag sammanfatta allt så är jag helt enkelt lat rakt igenom från sminkning till borttagning.

Men detta är dom smink produkter jag använder. Använder inte längre puder pågrund av att jag inte tycker att det är snyggt på vintern. Istället använder jag mig av kastanjevatten som ger en fin färg och sen jämnar jag ut resultatet max factor foundation som är otroligt luftig och skön. Rougen är från Isadora och heter frosty mocha, mascaran define-a-lasch och ögonbrynspennan är från Isadora också & heter 22 light brown. Detta är min vardagliga sminkning.


10-12-08

Vi alla har nog upplevt dåliga dagar då varken smink, kläder, hår eller utseendet iöverhuvudtaget blir som man vill. Det ser helt enkelt inte bra ut i ens ögon och frustrationen och det dåliga humöret stiger. Ofta brukar det kanske äga rum någon dag eller två, själv känns det som att jag hamnat i en alldeles för lång svacka.

Jag har ingen ork för att sminka mig längre, att "klä upp mig för skolan" att lägga ner någon tid på mitt hår för att det ska se bättre ut än morgon ruffset. Jag vill mer än gärna ha på mig mjukis varje dag till skolan just nu. Jag orkar ännu mindre bry mig om hur folk tycker att jag ser ut, men ändå gör man det...


10-12-07

Jag har sen tidigare och nu idag fått några kommentarer kring hur jag får till mina ögonfransar & helt ärligt så vet jag inte riktigt själv. Dom & jag har mina dagar så att säga. Men jag använder iaf Maybeline define-a-lash som jag använt ett bra tag nu och trivs jätte bra med. Den delar ögonfransarna bra & ger en mörk svart färg som sitter i.

Annars börjar jag alltid med en ögonfransböjjare som gör dom något längre och sen använder jag mascaran. Jag har också haft tur med att fått min mammas ögonfransar som är väldigt långa och fina. 

10-12-07


Imorgon efter skolan ska jag träffa min vackra saknade vän för en solning, sen forsätter kvällen hos henne med några räkmackor som jag personligen kände ett himla sug för. Lite lyx i vardagen, det har ingen skadat av.

10-12-07

Nu blir det en del svordommar... Nyårs nostalgi, nyår in my ass. Samma jävla stress och vel varje år, när ska det ta slut på denna vel tradition kan det aldrig bli en vel fri nyår? Det är alltid ett fåtal personer som verkligen anstränger sig för resten av alla människor medans andra bara glider med på en räkmacka. Jag är ALLTID överdrivet stressad inför nyår då jag alltid vill fira in det nya året på bästa möjliga sätt. Jag behöver inte ha mer roligt än någon annan, jag vill bara fira med mina närmaste vänner, ha någonstanns att vara utan drama och vakna upp dagen efter med ett leende och någorlunda bakfylla. Snälla, ge mig en sån nyår iår.

10-12-07

Hemma från en kort dag i skolan. Satt dock kvar ett tag till och fixade med lite skolprojekt. Jag har nog aldrig haft sån koll på mina skolarbete som jag haft denna terminen. Jag har tagit igen det allra mesta som jag legat efter i vilket betyder högre betyg och mindre att göra till våren. Plus att jag kan fokusera på dom projekt vi gör nu istället. Känns fruktansvärt bra faktiskt.

Kolla vad snyggt dom gjort det i brunnsparken, tog kort på det igår.

10-12-06


Är så fruktansvärt värmekåt att det är helt sjukt. Jag är i stort behov av en solsemester. Kan nog inte hålla tummarna hårdare
på att det blir en resa efter nyår, det måste det bli. Någit som varit i Tunisien?

10-12-06

Att längta efter träning är nog nytt för mig, men det är vad jag gör. Hade mer än gärna gymmat idag efter jobbet, men jag kom hem alldeles för sent för det. Så imorgon är det spikat och bestämt att jag ska gymma, känns underbart att jag äntligen kommit in i träningen. Jag mår bättre, känner mig bättre och trots att man är helt slut efter ett pass så känns det som att jag får mer energi i längden.

På torsdag är vi lediga från design lektionen vilket innebär att jag inte har lektion förens tjugo i fyra. Så innan det ska jag upp till gymmet och ha ett sjujävla fys pass och köra gärnet verkligen. Så känns det nu iaf och jag hoppas att jag står fast vid det. Har även taggat ner otroligt mycket på alla sötsaker, försöker hålla mig till helgen om jag vill ha något. Skulle jag nu fuska så drar jag in på någon av helg dagarna, jag går in för detta helt enkelt och det känns riktigt bra.

10-12-06

i can only be me.

10-12-06


För er som kollar på nyheterna så kanske ni är medvetna om hajattackerna i Sharm el Sheikh där jag och Robin faktiskt kollat på resor. Klart man kanske blir lite fundersam & en aning rädd men min första tanke var faktiskt ; gött då kanske det blir fler billigare resor. Jag är inte personen som ligger i och badar när jag är utomlands, jag är sten fokuserad på solning så jag går ner och tar mig ett dopp sen går jag upp och lägger mig igen.

Det är väldigt mycket delade åsikter om Egypten, både bra och mindre bra men mest dåligt faktiskt. Finns det några läsare som kanske varit i egypten och kan berätta lite genom egen erfarenhet?

10-12-06

När ska det sluta snöa egentligen?  Det  har ju snöat konstant hela tiden sen första snön la sig. Nu kan det väl bara vara, mer snö behöver vi faktiskt inte just nu känner jag. Men... Jag måste ju erkänna att jul känslan bara blir större & större, jag längtar faktiskt något extremt till julen just nu. Känns som att det kommer bli en väldans bra jul och lov i överhuvudtaget.

Jag kommer börja mitt lov med en tripp till ullared med mina ladies för att inhandla dom sista julklapparna och annat smått och gott kanske. Sen blir det en del jobb som jag klämt in, på julafton kommer jag fira min första jul med min kärlek vid min sida och förhopppningsvis toppar vi lovet med en resa till egypten efter nyår. Låter väldigt bra i mina öron än så länge.

10-12-05

En bild fri helg & en kombination på röjj och lugnhet.

I fredags efter ett studiebesök med klassen åkte jag hem till Robin för att förbereda mig för kvällen. Förkröket skedde hemma hos Robins mamma sen åkte jag och boysen hem till Louise för fortsatt krök. En hel skön fredag.

Lördagen förblev lugn rakt igenom efter en tung fredags kväll. Åkte in till stan med mamma och Robin för att köpa min balklänning som nu är på beställning och kommer in i min storlek om tre månader, helt underbar är den. Sen blev det taco kväll hemma hos mig med film och mys. Jag har haft en väldigt bra helg.

10-12-02

jag kollar på den om och om och om och om igen och det är lika kul varje gång verkligen, haha. Man kan ju inte bli annat än glad. Måste se filmen.

10-12-02

Så fort mamma kommer hem ska vi upp till gymmet. Känns skönt att det blivit en vana igen & att man kommit in i rytmen så att säga. Har man en vecka då man inte kommer iväg till gymmet så är det lätt att man glider ifrån det igen vilket jag gjort ett antal gånger. Det gäller helt enkelt att hålla igång vilket jag tänker göra nu.

När min förkylning försvunnit ska jag köpa mitt första solkort för denna höst/vinter. Tydligen så är det inte bra att sola solarium när man är förkyld vilket min mamma tjötar på mig om hela tiden. Men snart är det dags igen & det ska bli så skönt. Gymm och lite värme kan absolut få dåligt humör att bli bra.

10-12-02

Så förståeligt men så svårt att förklara.
Du är en tanke, en känsla, en kärlek en drömm, tack och lov att jag kan ta på dig.
Du är inte längre en illusion du är min verklighet, min vardag och min framtid.


10-12-02


Det är minst lika kallt här inne som det är där ute nu. Bygg gubbar här som ska byta ut min och brorsans fönster samt våra altan dörrar. Iskallt verkligen, men nu har jag lyckats packa på mig tröjor, filtar och tofflor. För övrigt älskar jag min nya mössa som jag använder väldigt flitigt, det behövs ju i den här kylan.

10-12-02

Nu är jag hemma under min torsdags håltimma. Design imorse & jag hann göra mig ett till örhänge som jag med säkerhet kommer att använda i min vardag. Design kursen i smycken har lett mot sitt slut och nästa lektion är det exemination för mig, vart otroligt kul att göra detta må jag säga och jag är nöjd med resultatet med tanke på det material vi fått använda. Stål tråd, limm, gammalt kraffs man hittat hemma och skol material.

Så såhär blev alltså resultatet, två örhängen och två armband. På bilden då mina skisser är med är ett örhänge inte med pågrund av att det låg hemma i min smyckelåda. Men att designa smycken hade väl allt vart något.


10-12-02


Igår laddade jag och Robin ner filmen the Killers där Ashton Kutcher medverkar som en av huvudrollerna. I mina ögon har han tidigare inte vart någon vidare bra skådespelare, har haft lite svårt för honom i övrigt också. Men sen han var med i filmen la gigolo så öppnades mina ögon upp för honom, satan va snygg han va där.

Men efter att ha sätt the killers igår så kunde det ju inte bli bättre. Vilken kropp, vilket yttre han skaffat sig. Filmen var väl lite sisådär, men vill man se ögon godis så rekomenderar jag den absolut, mumma.

10-12-01

Hemma hos Robin efter en otroligt trevlig fika med Joline, Emelie, Klara och Sofia. Det var alldeles för längesen jag träffade dessa tjejer, men det är kul när man har en massa att prata om och massor att ta igen. Innan fikan gick jag i stan med Robin i 2 & en halv timma för att leta vinterjacka till honom. Snacka om att vara sent ute. Höst jackorna har ju till och med börjat komma nu.

Snart är det helg igen och vi börjar närma oss lov vilket är väl behövligt må jag säga. Jag längtar något kopiöst.

RSS 2.0