11-02-03Vad är egentligen att leva nyttigt?
Är det onyttigt att äta en köttbullemacka med vittbröd och smör bara för att det innehåller mycket kalorier och kolhydrater, eller en pastarätt eller någon soppa  bara för att det innehåller grädde. Detta är helt normala saker som vilken människa som helst kan äta. Är det onyttigt att unna sig en bulle eller någon annan sötsak då och då. Ska man verkligen behöva utesluta all godis, chips, glass m.m för att kunna säga att man lever ett nyttigt och hälsosamt liv.

Vart går gränsen för svält om man bara och endast dricker vatten, uteslutar allt vitt bröd, såser m.m ni förstår grejen. Visst jag förstår om man kanske vill utesluta dom saker som innehåller onödigt mycket fett som ett meal på donken, men får man inte i sig dom kalorier man behöver dagligen så måste det ju ligga något annat bakom det? Jag förstår inte idealet som vissa tycks ha om att en snygg kropp får man genom att svälta sig själv och utesluta helt normal mat. Du blir inte tjock av att äta mat och du blir inte tjock av att unna dig lite godis en helg. Det handlar om att träna & att kropen ska på bra. Och kroppen mår garanterat inte bra av att svält, det kan ingen argumentera emot.

Drick inte läsk hela tiden, ät inte godis eller andra sötsaker när du är hungrig, ät 1 kaka och inte 8, lär dig att säga nej till chips och glass under vardagen och ät istället något litet till helgen. Vem som helst vet vad du borde äta mindre av för att gå ner i vikt och bli mer hälsosam, det behöver inte forskare berätta. Drar du ner på alla dessa sötsaker, äter normalt och tränar. Så kommer du med tiden se skillnad, MED GARANTI.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0