11-03-06Min vecka har bara bestått av träning och jobb.
Jag har tränat 5 gånger denna veckan och jobbat 5. Efter skolan har jag åkt direkt till gymmet för att hinna träna en timma innan jobbet, sen jobbar jag till 9 och är därför hemma rätt sent. Har därför inte orkat göra något speciellt alls denna helgen. I fredags blev jag hemma med familjen och Robin för att äta räkor och mysa.

Igår hade jag en hel kväll med Amelie, vi solade, lagade mat och kollade på film. En väldigt mysig lördag med min älskade vän, det var behövligt efter en väldigt dålig dag. Vad passar bättre än vänner då?

11-03-06Nu hörrni är jag tillbaka och det lovar jag.
Idag var jag äntligen och köpte mig en ny kamera och jag är otroligt nöjd. Efter massa jobbiga säljare i olika butiker som bara vill sälja fick jag äntligen den hjälp jag behövde på media markt och fick sen med mig denna underbara bebis hem. Det är en Sony DSC-HX5V och den kostade 2400 kr.

Nu ska jag ta massa bilder dagligen och jag lovar att dela med mig av dom i bloggen. Detta kommer bli awesome.

11-03-02Någon som vet om dessa faktiskt funkar, har vart sugna på dessa skor ett bra tag.
Förövrigt så är jag en hårt arbetande kvinna sen mitt nya jobb vilket just nu känns väldigt bra. Och det kommer nog kännas ännu bättre när lönen kommer. Jag jobbade igår, jag ska jobba imorgon, fredag, lördag och söndag. Ni kan ju förstå varför det inte blivit så himla mycket uppdatering på den senaste tiden.

Utöver allt jobb så har jag ju faktiskt skolan också som jag verkligen måste ligga i nu dom tre sista månaderna. Få ordning på allt jag ligger efter med så att jag inte stressar sönder dom sista veckorna. Det tar att vara vuxen, men det är väl bara att välkomna det redan nu.

11-03-02Just nu hade jag velat vara i Robins famn.
Känna närhet, kärlek och bara mysa.

11-03-01Tillbaka till träningen.
Eftersom jag inte uppdaterat på länge över huvudtaget så har jag inte berättat vidare mycket om träningen. Tråkigt nog så känns det som att jag inte tränar lika mycket längre, eller äter sämre iaf. Pågrund av jobbet på life nu så jobbar jag ju vardagar också från 5-9 vilket gör att jag inte kan vara med på alla pass. Men jag tränar så ofta jag kan vilket oftast blir iaf 3 gånger i veckan. Dock har jag blivit mycket sämre på mat fronten. Det har blivit väldigt lätt igen att äta sånt som jag vet inte är nyttigt.

Läsk, efterätt, chips, godis, donken mat, snabb mat m.m och självklart stannar ju träningen då. Utvecklingen och förändrningen. Visst du kan träna och äta detta samtidigt men då kommer du deffinitivt inte se samma skillnad. Men jag har halkat tillbaka och måste komma på något sätt att komma tillbaka. Att skriva och berätta om det ger mig faktiskt mer motivation att äta bättre och träna mer pågrund av att jag vet att det finns fler än jag som vill bli bättre på detta och ser det som en insperation. Så fort jag fått min kamera ska jag fortsätta berätta om min träning, mat och utvecklingen.

11-03-01

Godmorgon, ledig från skolan idag vilket passade alldeles utmärkt. Nu hinner jag göra färdigt mitt projekt arbete som ska vara inlämnat imorgon. Har ju hela dagen på mig så har den tid jag behöver. Annars måste jag väl säga att bloggen hamnat lite på hyllan för tillfället, har jätte mycket med jobbet och skolan just nu vilket gör att jag inte hinner sitta vid datorn. Sen har jag ju tappat bort min kamera också vilket gör det ännu mer tråkigt.

Det är ju dom egen tagna bilderna som gör bloggen mer personlig och rolig att läsa. Men förhoppningsvis kommer jag faktiskt köpa mig en ny kamera i veckan och då lovar jag att ta massa bilder och uppdatera lika bra som jag gjort innan. Vi hörs senare men nu måste jag fortsätta plugga innan jobbet ikväll, 17.00-21.00 på life.

RSS 2.0