10-10-28

Jag vill inte blogga idag.
Hörs imorgon!

10-10-27


Två nya grejer som jag köpte igår under min shopping runda. Orkade inte ta kort på dom just nu så det fick bli såhär. Hittade tyvär ingen bild på den ursnygga tröjan jag hittade, men jag ska ha på mig den i helgen så ni får se den då.

10-10-27

Bara le & se lycklig ut.

10-10-27

Tack du korta härliga dag. Första gången på denna veckan som jag slutat i bra tid & det känns underbart. Så ikväll ska jag ha en ta hand om mig själv dag. God mat, mysa framför tvn med tända ljus, dricka te och möjligtvis äta något gott gott. Känner att jag är värd det.


10-10-27

Onsdag morgon och vi är inne i mitten av veckan innan helgen är här.
Någorlunda pigg & någorlunda kort dag idag vilket är väldigt behövligt för mig. För att samla på mig massa energi har jag käkat vitamin tabletter, druckit c-brus och har en kaffe att ta med medans jag går ner till bussen. Hoppas att detta gör att jag orkar med dagen.

Ikväll ska jag förhoppningsvis orka med att gymma, annars tänker jag inte göra något annat än att sova. Just nu är sängen min älskling & bästavän. Hörs senare idag, ha en bra dag.

10-10-26

Hemma efter en hektisk och lång dag. Fick jobba över en timma vilket jag just nu ångrar. Är så trött att jag inte ens vet vad jag heter. Nu ska jag inte göra något annat än att hoppa i säng och sova.

Godnatt.

10-10-26



Strax ska jag bege mig till stan för shopping med Elllinor och sen blir det mat innan jag ska jobba på Mcdonald's. kanske ses vi där.

10-10-26

När jag gick mina första år på högstadiet var jag väldigt smal. Jag själv tänkte inte på det & såg det inte som något dåligt, det var ju bara sån jag var. Min kurva var normal trots att jag vägde under 40 kg. Jag åt som alla  andra tills jag blev mätt & jag kunde frossa i sötsaker och fet mat men ingenting gav skillnad på vågen, alla är vi ju olika. Jag var medveten om att jag var smal, men det var ingen som påpekade det som något dåligt.

På gymnasiet var jag nöjd med min kropp, jag kände mig normal stor och trivdes. Men det var också först då när jag började på gymnasiet då jag ständigt fick höra hur smal jag var & det var först då jag började uppleva det som något negativt och dåligt. Jag började mer eller mindre hets äta, visst jag behövde gå upp i vikt men inte på det sättet. Jag behövde gå upp på ett nyttigt och hälsosamt sätt men det är ju alltid "smidigast" att ta den lätta vägen. Jag gick nog upp 6-8 kg i bara ren fett, visst 6- 8 kg kanske inte är så mycket men det visade sig verkligen på kroppen. När jag ser tillbaka på mitt sätt att hantera det så ångrar jag mig något kopiöst.

Idag vill jag inte gå ner i vikt, mina 50 kg är inte mycket det heller. Men jag behöver gå upp i muskler, jag vill börja leva på ett nyttigt och hälsosamt sätt. För nu när jag kommit in i den onda cirkeln av fet mat och godsaker så är det fruktansvärt svårt att komma ur den. Man ska inte ta åt sig av vad andra säger, hur svårt det än är. För alla är vi olika, alla ser vi ut på olika sätt & så är det bara. Det absolut viktigaste är att man trivs med sig själv

10-10-26

Godmorgon goingar.
Idag blev det ingen praktik för mig för jag behöver en dag där jag kan ta det lite lugnt. Ska göra lite läxor och sen ska jag till stan för att träffa min saknade Ellinor för att äta & kolla i stan. Sen ska jag jobba några timmar på Mc & då är det dags för stressen igen.

Känner lite smått att jag tagit mig vatten över huvudet just nu. Går från 10-5 på praktiken vilket är rätt långa dagar, plus att jag fått jobb nu då dom vill att jag ska jobba kväll & då kanske dagarna blir ytterligare 4 timmar och då slutar jag vid 9 tiden. I all stress och långa dagar ska jag även hinna med mitt skolarbete som jag ligger efter med och det är i mina ögon det viktigaste, men just nu hinner jag inte med det. Och i allt detta vill jag mer än gärna gymma men det hinner jag ju verkligen inte. Det är bajs att vara "vuxen".

10-10-25

Imorgon ska jag shoppa och det med basta.

Men nu ska jag inte göra något annat än att fixa mig för sängen och få rejält med sömn. Natti natti.

10-10-25


Trotts att jag är dödstrött och stormtrivs i min säng med hollywoodfruar på tvn och datorn i knät. Så hade jag hellre velat sitta på ett mysigt fik med mina älskade flickor, dricka en stor kaffe och någon god stor kaka med glasyr på. Åh vad det hade suttit fint nu.

10-10-25

You make me wanna lala.

10-10-25

Första arbetsdagen på Mcdonald's idag & det var värre än förväntat. Visst man har hört att dom har det stressigt, men jag trodde ALDRIG att det skulle vara såhär stressigt. Sista timman trodde jag att jag skulle svimma efter att ha stått i kassan själv. Det bra var att 3 timmar har nog aldrig gått så fort.

Det är en hel del att lära in och än så länge har jag bara stått i kassan och gått igenom vart alla saker ligger, jaghar en låååååång bit kvar men allt kräver tid. Det blir nog bra tillslut.

10-10-25

You make me feel like I'm living a teenage dream.

10-10-24

Världs dålig uppdatering i know, men jag har inte haft den minsta tid för att blogga. Sitter nu för första gången sen i onsdags vid datorn och på ett sätt känns det väldigt skönt. Jag har iaf haft en väl behövlig och fullspäckad helg.

I fredags åkte jag direkt till Robin efter praktiken, blev rätt stressigt innan vi begav oss till Bengan för förfest med alla favoriter. Sen begav sig alla till Landström för hattfest. En trevlig kväll med goa människor.

I lördags bjöd jag hem några vänner till mig för god mat och krök. En lyckad kväll i mina ögon och jag tror alla andra hade lika trevligt.

Nu är det bara deg och mys som gäller med Robin. Puss på det

Fredag:







Lördag:





10-10-20

Nu är jag hemma hos Robin, vi har vart och köpt räkor till ikväll då vi tänkt laga mat. Vi tänkte göra något som heter Gambad al ajillo, det är räkor som tillagas i olivolja med vitlök och chilli vilket är gudomligt gott och det är jätte lätt att göra. Nu köpte jag & robin färska räkor men annars kan du göra såhär.

Detta är ingredienser för 4 personer.
Ingredienser, 4 personer.
  • 200 gram större råa räkor, skalade
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 1 liten, torkad spansk peppareller 1/4 tesked cayennepeppar
  • salt
  • finhackad persilja till garnering.

Så här gör du:

  1. Skala och skiva vitlöksklyftorna.
  2. Skiva den spanska pepparn och ta bort kärnorna.
  3. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme.
  4. När oljan börjar koka tillsätts vitlöken och den spanska pepparn.
  5. När vitlöken fått lite färg tillsätts räkorna. Rör om och sautera i ca 3 minuter tills räkorna är klara.
  6. Salta.
  7. Ta bort räkorna från värmen, garnera med lite finhackad persilja och täck över med ett lock eller fat.
  8. Servera direkt från kokkärlet. Räkorna skall puttra i oljan vid serveringen.
  9. Baguette, som doppas i det aromatiska vitlöksspadet, passar utmärkt till.


10-10-20

Onsdag idag.
Det var då satan vad veckan går långsamt, kan vara för att jag vill att den ska vara slut mer än någonsin. Igår åkte jag upp till vårdcentralen och satt där i några timmar tills jag tillslut fick recept utskrivet för urinvägsinfektion. Så nu ska jag käka antibiotika i 5 dagar sen ska det förhoppningsvis vara borta.

Känner att jag inte har dom roligaste sakerna att uppdatera om nu under praktiken, men mitt liv är helt enkelt inte så roligt just nu under vardagen så då blir det såhär haha.

10-10-19

På fredag är det hattfest hos Landström som gäller och det ska bli jätte kul, en hel del nytt folk som alltid är trevligt. På lördag blir det antagligen middag hos mig med goa brudar så helgen är absolut något att se fram emot. Tråkigt att denna veckan tycks gå så fruktansvärt långsamt.



10-10-19



Lunch med Joline idag som sagt. Vi gick till thai restaurangen i Arkaden, dom har verkligen världens godaste thai mat där. Jag tröttnar aldrig. Vi hann iaf med en timmas tjöt innan det var dags för lite jobb igen tills jag tillslut drog hem då pågrund av min infektion.

10-10-19

Hemma tidigare idag från praktiken pågrund av urinvägsinfektion. Det var inte länge alls som jag hade det sist & nu är det tillbaka igen vilket är fruktansvärt jobbigt. För ajj vad ont det gör. Trots att jag är hemma tidigare så blir det ingen vila för mig utan jag ska sätta igång med pluggandet.

Ska fixa mig en stor kanna vatten med citron i vilket är super för urinvägsinfektion och sen ska jag plugga bort några arbeten. Trots många motgångar så känns det som att jag har flyt. Härlig känsla!


10-10-19

Pigg som en lärka.
Gick och la mig väldigt tididgt igår, somnade dock mindre tidigt men utvilad blir man bara av att ligga i sängen så jag känner mig fit for fight idag. Härligt!!

Idag är det tisdag och på alla tisdagar framöver under min praktik så ska jag och Joline luncha för då har vi samma lunch. Kul och trevligt för omväxlingens skull.

Nu ska jag fixa mig så vi hörs ikväll. Ha en bra dag.

10-10-18

Jag känner att det är dags att säga hej till vuxenlivet.
Hejhej!!

10-10-18



Jag är numera anställd på den stora Mcdonald's i nordstan. Pricken över iet på min dag och jag kan nog inte bli mer glad. Helt underbart!!!!

10-10-18

Min dag blev så mycket bättre än vad jag tänkt mig. Jag har praktiserat på Joy innan då jag gick i högstadiet och några av personalen är forftafarnde kvar och dom är helt underbara. Personalen gör mer än 50 % av jobbet helt klart och jag kunde nog inte fått bättre arbets kamrater.

Trots att arbets tiderna i mina ögon suger så flög dagen bara förbi & jag hoppas att den gör det i fortsättningen också. Nästa vecka kommer jag sluta tidigare och sen är det lov. Praktiken kommer nog bli helt okej ändå faktiskt.

10-10-18

Godmorgon.
25 min kvar tills jag ska gå till bussen och bege mig till min första praktikdag på Joy. Att börja 10 varje dag är väl ändå helt okej, men jag går bara upp 1 timma senare än vanligt. Har ganska svårt att se något positivt med detta, kanske blir bättre med tiden. Jag får väl hoppas iaf.

Vad som kommer hända på min fritid numera vet jag inte eftersom jag kommer vara hemma klockan 6 varje dag. Känns som att jag nu säger hej då till mitt liv efter jobbet och kommer få leva för helgen mer är någonsin. Åhhh jag vill inte praktisera.

10-10-17

I'm not perfect, but who is?


Jag ska faktiskt bli bättre på att ta mer outfit bilder, tror inte jag tagit en enda sen jag börjat blogga igen. Ska tänka lite mer på det i fortsättningen och ta lite mer bilder på kläder osv.

10-10-17

Imorgon börjar 4 veckors praktik och jag ser inte fram emot det alls. Praktiken är nog det tråkigaste som finns under hela skolåret, i mina ögon är det faktiskt jätte onödigt. Men men, det är också ett betyg som behövs.

Kommer jobba på Joy, en klädbutik som ligger på kungsgatan. Förhoppningsvis kommer det finnas massor att göra så att dagarna går fort.

10-10-17

Nu har jag fixat med skorna och det blev skit bra. Mina boots är något jag använder väldigt flitigt så det var inte så konstigt att färgen börjat blekna. För er som har samma problem så rekomenderar jag svart läder kräm, funkar SUPER BRA.

Mina skosmycken blev verkligen pricken över iet, nu är jag mega nöjd.
Före

Efter


10-10-17

Min söndag blev inte riktigt som planerat & jag vart rätt besviken. Men det blev helt okej i slutändan ändå trots några tårar.
Har haft en dag i stan med familjen och Robin, blev shopping och ett bra avslut på Jensens med god mat.

Nu är jag hemma & efter the hills och the city ska jag fixa mina boots som börjat tappa färgen, har även köpt "sko smycken" ska visa hur det blev sen.

10-10-16

Ikväll är det deg som står på schemat, vad det kommer att bestå av vet jag inte riktigt än. Men jag kommer ha sällskap av Benden och Joline iaf, det är vad jag vet än så länge. Ska i fortsättningen ha en lugn dag varje helg, försöka iaf.

jag tror att både jag och min kropp mår bättre av det. I det stora hela kan det tillslut bli alldeles för mycket, jag känner att jag börjat nå den gränsen och då får man göra något åt saken.

10-10-16

Godeftermiddag.
Känns skönt att ha haft en morgon då man faktiskt mår bra efter utgång. Igår började kvällen med för krök hemma hos Benden med härliga brudar, en bra start på kvällen. Sen bar det av till Trädgårn där vi stod i en helt kaosad kö att jag var så fruktansvärt nära på att gå därifrån. Men vi härdade ut och kom tillslut in efter 45 min och det var det faktiskt värt.

För kvällen fortsatte sen bra och slutade lika bra. Så jag hade en riktigt bra fredag, hoppas ni hade det också.





10-10-15

Ikväll är det utgång som gäller & det var väl på tiden. Det var otroligt längesen som jag var ute så det ska bli riktigt kul ikväll. Vi blir ett helt gäng med goa tjejer som först ska för festa hemma hos Benden sen bär det av in mot staden för att göra den osäker.

Kameran tas med och jag lovar att ta massa bilder. Kanske ses vi ute i dimman. För er andra önskar jag en trevlig fredags kväll. Nu ska jag börja fixa iordning mig.

Min senaste utgång tror jag.

10-10-15

Imorse råkade jag mer eller mindre raka bort min leverfläck på något lurigt vänster så jag blev försenad till skolan. När jag väl kom dit höll tjejerna på med förlängningar på naglarna, första och enda gången vi fick göra det. Det är tyvär inget vi gör på kunder.

Tog mig också tid till att ta kort på salongen. Så det är här vi gör våra egna behandlingar och även tar emot kunder.
Erkänn fint?





10-10-14

Ångest över mitt "hets ätande",  när ska jag sluta små äta ständigt? Varför kan man inte bara lägga av? Gymmer har jag inte bestökt på evigheter och mitt dåliga samvete har hälsat på mig nu. Jag har testat GI jag har testat att sluta äta mat och bara äta gott men njae, det funkar verkligen inte för mig. Det funkar inte i längden helt enkelt. Nu låter jag säkert som världens tjockis.

Men vi ungdomar eller iaf (jag) käkar seriöst för mycket skit, samtidigt all alkohol man får i som om helgerna. Kroppen tar jävligt mycket stryk faktiskt. Men jag blir helt enkelt inte av med sötsuget och jag behöver ändå få i mig bra med näring. Så jag ska testa på smoothie diet. Det är både gott, nyttigt och bra. Vi får se hur länge detta håller, men man kan ju alltid testa.

Jag hittade några nyttiga och goda smoothies på Dennis Ms blogg.

Blåbärs smoothie
Ingredienser:

- 2 dl frysta blåbär och lingon (blandat är godast)
- 1/2 krm malen kardemumma
- 1 tsk linfrön
- 1/2 banan (om man tycker att det är gott)
- 1 tsk honung

Bär smoothie
Ingredienser:
- 2 dl Havredryck Plus
- 1 banan
- 1 msk havrekli
- 1,5 dl blandning av hallon, bär och jordgubbar
- 1 tsk honung

Hälso smoothie
Ingredienser:
5 dl kärnfria vattenmelonbitar
1 msk honung
1 msk myntablad
2,5 dl citronyoghurt
1 krm kanel



10-10-14


10-10-14

Här sitter jag och känner mig duktig. Snart färdig med min sista svenska inlämning innan praktiken. Restrerande läxor och inlämningar har jag någorlunda koll på och är färdiga med, känns skit bra. Jag har lagat mat och till och med hunnit göra en massa sittupps. Sen kommer jag på att jag glömt anmäla mig till mina prövningar i skolan.

AHHH!! känner mig inte alls lika duktig längre.

10-10-14

Jag har bestämt mig för att bli MYCKET bättre på att ta kort. Jag  har en kamera som jag mer eller mindre alltid har med mig & bilder förklarar faktiskt mer än ord så då behöver jag kanske inte skriva lika mycket som jag  gör.

Ska testa detta iaf och se hur det går. Börjar med det i helgen.

10-10-14

Vet du vad? det är total lugnt för mig. Jag har accepterat det till hundra. Men jag är trött på..
Lögner
bortförklarningar
svek &
besvikelser.
För när det väl känns lugnt för en stund, så tar det inte lång tid innan alla dessa saker sveper över mig igen.

10-10-14

Nu är jag hemma på min vardagliga torsdags håltimma. Alltid goare att äta hemma & ta det lite lugnt, den är ju ändå på 4 timmar. Hade min näst sista design lektion imorse, hann med att göra ett örhänge för allt annat blev bara skit. 

Så till nästa gång ska jag bara fin fixa allt, känner att jag får vara nöjd såhär. Ska också göra ett "smyckeskrin" eller liknande där jag kan ha smyckena i. Tar kort på det nästa gång.
 

10-10-14

Bilderna från igår.
Jag hann aldrig lägga upp dom när jag kom hem, sorry.





10-10-13

Nu är jag hemma hos Robin efter en otroligt mysig kväll med Joline och Amelie. Vi gick och åt på min favorit restaurang som heter Vino pasta tre. Vi åt jätte god mat, drack vin och avslutade middagen med tre olika sorters creme brulee, HUR GOTT SOM HELST verkligen. Tack för en underbar kväll flickor.

Snart blir jag hämtad av mammsen och då ska jag lägga in lite bilder från kvällen.

10-10-13

Nu har jag sovit färdigt, jag är färdig fixad & ska bege mig in mot staden för att möta upp mina fina. Sen blir det god mat och massa tjöt. Kameran är som sagt med så lägger upp bilder när jag kommer hem.

Hej sålänge.

10-10-13

Kort dag i skolan idag och tro mig, jag behövde det verkligen. Nu väntar en powernap, åhh dessa powernaps dom är väl allt underbara. Sen ska jag bege mig till stan för att gå ut och äta med Joline och Amelie. Först hade vi planerat en fika men vi kände att vi slår på lite större. Ska bli otroligt trevligt och kameran ska med.

Igår var jag på restaurang med Robin, vi hade faktiskt 7 månader igår. Alla andra gånger har jag bestämt restaurang så nu fick han bestämma & då blev det en restaurang som heter Texas. Den ligger på södra vägen vid avenyn. Jag skulle säga att det är en restaurang för killar för dom har verkligen fångat texas atmosfären, lite cowboy aktigt. Men dom har riktigt god mat och det är ett mysigt litet ställe.



10-10-12

Två lektioner & ett prov senare så var skoldagen över. Nu är jag hemma hos Robin och vi ska fördriva tiden med en powernap innan vi ska in till stan för att gå ut och äta. Vet inte vad det blir för restaurang idag utan jag får berätta det senare. Hade tänkt få med mig kameran idag men så blev det inte för den glömde jag hemma.

Morgondagen ser jag också fram emot för då ska jag fika med Joline & Amelie. Jag vet att vi flesta lever för helgerna, jag är absolut en av dom. Men varför inte uttnytja vardagen till max också? Visst man kanske inte har orken att göra något efter skolan, men det är ju upp till var och en. Vardagen har också mycket att erbjuda, det blir vad man gör det till.

10-10-11

Han.. hur ska man kunna förklara något så magiskt, något så underbart. Han är som en dröm, min dröm. Förut kunde jag inte ta på honom, han var bara en ilusion av något så efterlängat och behövligt. Flera gånger hade jag sträckt ut min hand för att nå hans men den fortsatte bara utåt i tomma intet, det fanns ingenting där.

Men han tog tillslut tag i min hand & han blev min räddning, nu är min drömm sann, drömmen om dig är numera min verklighet.

10-10-11

Nu börjar hysteriet av Paradise Hotell. Jag har alltid vart en ph nörd, kollat alla säsonger även dom danska så jag är en phare in i hjärtat. Men känner mig redan en aning besviken, dom har ju bytt hotell & deltagarna verkar lite efter ärligt speciellt tjejerna... Jaja, man får ge det en chans.


10-10-11

I fredags lånade jag Jolines nya Grafitti nagellack från Isadora & jag tycker att resultatet blir ur läckert. Först lägger man på ett helt vanligt nagellack och när det har torkat helt så lägger man på grafitti nagellacket som tillslut sipprar ihop sig och blir såhär.

Finns i flera olika färger så det är bara att välja och vraka. Jag vet att det finns att köpa på kicks. Själv ska jag köpa mig dom flesta färger när plånboken räcker till.


10-10-11

Kort och skön dag i skolan, tur det för jag behöver all tid jag kan få för att plugga inför religions provet imorgon. Sista veckan i skolan också innan jag går ut på praktik i fyra veckor, usch jag gillar inte praktiken alls verkligen.

Nä nu tar jag tag i pluggandet & till pluss behövs det mat eller iaf något gott att äta. Känner mig sugen på nudlar,  eller nudelsoppa som jag så fint säger.

10-10-11

Igår var jag ALLDELES för bakis för att kunna blogga. Det var verkligen en hemsk söndag må jag säga, den värsta på länge faktiskt.
Ska försöka sammanfatta helgen.

I fredags tog jag det lugnt med Joline. Vi åt krabba och kräftor med hennes familj och nördade oss till Idol. En lugn och mysig fredag.

I lördags var det rock middag hos Joline med sköna brudar. En riktigt bra kväll som bjöd på go mat, massa dans och underbart sällskap. Det var en grym lördag som slutade mindre bra kan vi väl säga.








10-10-08

Godmorgon gott folk. Jag tror allt att jag vaknat med en ynka glädje idag vilket känns underbart, kan ju vara för att efter skoldagen är det helg. Vem blir inte glad av helg? Vaknade upp hos Robin denna morgon efter en mysig kväll igår, han bjöd på bakpotatis & glass, inte tillsammans dock..

Nu är jag färdig fixad för skolan och har en 30 min på mig att ta det lite lugnt, skönt att inte behöva stressa. Idag ska jag ta emot mina första kunder i salongen. Än så länge är jag inte särskilt nervös men det kommer nog när det börjar närma sig. Så önska mig lycka till, vi hörs senare.

ha en bra dag, pusshaj.

10-10-07

Egentligen borde jag ha pluggat dom timmarna som jag vart vaken nu men istället beslutade jag mig för att möblera om rummet. Olika roliga projekt kanske är vad jag behöver nu, hålla mig sysselsatt med saker jag tycker om. Låter rätt logiskt i mina öron iaf. Är ännu mer sugen på att göra om rummet nu, hoppas det blir av snart.

Väldigt snart ska jag bli bjuden på god mat iaf & förhoppningsvis bli på bättre humör. Jag tror jag behöver helg, en helg med roliga ting som får mig att skratta och må bra. Vad är bättre än vänner då?


Inte den mest smickrande bilden på mig kanske, men här var jag iaf glad, ren lycka rakt igenom.
Det kommer det kommer.

10-10-07


Jag som trodde att jag var redo för skolan idag, men det var jag tydligen inte. Var uppe som vanligt och fixade iordning mig, åt frukost och sen var det bara kläderna som fattades. Men då sa kroppen bara nej, den ville verkligen inte, inte den minsta del av mig.

Så jag återvände till min bästavän, sängen & där har jag nu spenderat dagen hittills. Jag mår helt enkelt inte bra nu, varför behöver ni inte veta.. Känner att jag börjat skriva alldeles för personligt. Därför funderar jag på att blogga mindre tills jag kommit tillbaka och då menar jag tills (jag) kommit tillbaka. För detta är inte jag..

10-10-06

Man kan inte bättre än att vara sig själv, för vem kan vara du bättre än du?
Men ibland vill man så mycket mer.
Jag siktar högre.


10-10-06

Jag vet precis vad som skulle göra mig på bra humör & göra livet lite bättre..Shopping. Blev väldigt skokåt efter att ha sätt skorna i mitten på Colorelles blogg men på köpet hittade jag två underbaringar till.
Hur amazing är dom inte?  HELT AMAZING.

Skriver genast ner dom på önskelistan, det är ju faktiskt jul om två månader.



10-10-06

Mitt uppe i allt depp så lyckas lite glädje tränga sig igenom ändå.
I två dagar har min boy tagit hand om lilla mig nu. Idag har vi hunnit laga mat, mysa till film och vi har till och med gjort oss lite fräsha i hyn med ansiktsmasker, vet inte hur jag lyckades få på honom det. Men det gav mig en hel del skratt vill jag lova. Tack för att du är du.

Nu har han åkt hem och jag insåg plötsligt att mitt rum ser ut som en krigszon och att jag har prov på måndag, antar att jag måste ta tag i det mindre roliga igen.

10-10-06

Deppet fortsätter, jag är som maktlös.
Känner att jag är en riktig glädjespridare.

10-10-05

I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are Others who broke my heart they were like northern stars Pointing me on my way into your loving arms This much I know is true That God blessed the broken road That led me straight to you I think about the years I spent just passing through I'd like to have the time I lost and give it back to you But you just smile and take my hand You've been there you understand It's all part of a grander plan that is coming true.

Now I'm just rollin' home into my lover's arms This much I know is true That God blessed the broken road that led me straight to you.

Den är som gjord för oss två, från början till slut.

10-10-05

Jag mår dåligt, orkar inte gå till skolan, sängen är min bästa vän, vill ingenting..
Inga bekymmer, man blir lycklig vardag. Tänk om livet vore en lycklig sång. Det hade vart något.


10-10-04

Jag hade planer på att plugga arslet av mig idag och bli av med dom allra flesta av mina arbeten men så blev det inte. Var hemma halv två efter en kort & skön dag i skolan, la mig i sängen och på några sekunder somnade jag & vaknade inte förens halv sju. Nu har jag hunnit äta men mer än så har jag inte gjort, jag har ju sovit bort hela dagen.

Snacka om meningslös dag, får till och med lite dåligt samvete. Får ta igen detta imorgon.


10-10-04

Tillsammans är du & jag oslagbara.
H/HS  .
  <3

10-10-04


Jag älskar min sovmorgon jag har varje måndag.
Jag kan äta min frukost i lugn och ro, fix iordning mig utan stress, tillochmed hinna göra lite läxor.
Och det är vad jag ska göra precis nu. 



Man skapar tid för dom människor man vill lägga ner den på. 

10-10-04


Blev ingen mer update igår så det får bli idag istället.

I fredags hade jag klassfoto, efter det åkte jag hem till Robin & senare fram mot kvällen hade vi en mysig middag med räkor och kräftor. Fick också en liten överraskning som visade sig vara en parfym som jag velat ha jätte länge, en underbar pojkvän är vad jag har.

I lördags fortsatte min lugna helg med Emelie och Joline som gjorde mig sällskap i Robins lägenhet, vi kollade på film och tjötade om allt mellan himmel och jord in till natten.

I söndags finns det inget annat än att ta det lugnt och dega, så det är vad jag gjorde med Robin. Trots att min helg inte vart vidare händelserik så har jag haft en riktigt bra helg. Vi alla behöver ta det lite lugnt ibland.


10-10-03

Efter en väl behövlig lugn helg känner jag mig utvilad och redo för en ny vecka. Har umgåtts med mina nära och kära till god mat och mysig film kväll med massa tjöt. Berättar mer när jag kommer hem med lite bilder på köpet.

Men nu ska jag kila iväg och sola med Joline, det var på tiden.

10-10-01

Detta är alla behandlingar som ni kan komma och göra hos oss och ni är mer än välkomna. Jag kan boka in era tider personligen och även göra era behandlingar om ni inte vill ha av någon annan. Ni kan skriva en kommentar här eller maila mig om ni är intresserade. Annars kan ni ringa till skolan och boka.
[email protected]
Tel : 031 - 3671535


Tider
Fredagar kl12:30-15:30.
Öppet V.39-20
Ej öppet under lov & praktik
V.42-46, 52-1, 3-7, 16

Ansiktsrengöring 60min
En djuprengörande behandling som passar alla hudtyper. Behandlingen rengör och avlägsnar döda hudceller med hjälp av peeling. Med hjälp av ånga värms huden upp och rengörs på djupet. Efter det ges en djupverkande mask. Behandlingen avslutas med en ögoncreme och en skyddande dagcreme.
150kr.

Färg-och stilanalys 90min
Du får reda på vilka färger du passar i. Vi hjälper dig att även hitta din kroppsform och ger dig tipps angående färger och mönster på dina kläder.
100kr.

Dagsmake-up 30min
Vi ger dig en enkel dagsmake-up som du själv kan lära dig att lägga på.
80kr.
Fest/kvällsmake-up 60min
Vi ger dig en starkare look som passar till fest och som du själv kan lära dig att lägga på.
100kr.

Frans- och brynfärg
Frand och brynfärgning 45 min inkl. plock - 100 kr
Fransfärgning 30min - 80 kr
Brynfärgning 30min - 80 kr
Brynplockning 20 min - 50 kr

Manikyr 60 min
Här ger vi dig en vårdande kur för händer och naglar. Lackning och handmassage ingår.
150 kr.

SPA Manikyr 90 min
Klassisk manikyr med paraffiningpackning, massage och lackning.
180kr.

Vaxning
Vaxning av hela ben 60min - 150kr.
Vaxning av halva ben 40 min - 100 kr.
Vaxning armar 30 min - 80 kr.

10-10-01


Mysiga kvällar i all ära. Räkor och kräftor med my love står på schemat idag, det blir nog en och annan film också. En riktig mys kväll helt enkelt. Hoppas ni också får en trevlig fredags kväll.

Förövrigt så var det en kort och go dag i skolan. Började med skolfoto som alltid går lika illa, det går inte att se bra ut helt enkelt. Sen var det salongs info för alla klasser eftersom vi börjar ta emot kunder nu vilket jag är väldigt nervös inför. Som tur var började inte vi med det idag i min grupp utan vi börjar nästa vecka.

Tänkte lägga upp vad det är för behandlingar vi gör och hur mycket det kostar, så ska ni få en möjlighet att kunna boka tider om ni vill.

RSS 2.0