10-11-30

Jag är så EXTREMT sugen på att göra en till tatuering, jag vet mer eller mindre vad jag vill göra och pengar har jag så det räcker. Men det handlar just nu om prioritering. Till lovet ska ju kanske jag och Robin åka utomlands, då behöver jag alla pengar jag kan få ihop, jag vill köpa mig en systemkamera samtidigt som det kliar i fingrarna som vill spendera pengar på kläder.

Att man alltid vill ha allting på en och samma gång, då går det ju inte ihop. Men snart är det ju jul, kanske löser sig ett och annat då. Man kan ju alltid hoppas iaf.

10-11-30


Imorgon ska jag träffa mina mycket efterlängtade tjejer över en kvällsfika. Ska bli super mysigt och härligt att äntligen få prata av sig och lätta axlarna på alla bördor. Ni är dom bästa, utan tvekan. Massor med kärlek till er mina fina.

10-11-30

Allt som har med jobb att göra är nytt för mig. Jag hade mitt första sommarjobb nu 2010 och jag har nu mitt första riktiga jobb. Innan hade jag vant mig och trivts väldigt bra med att inte ha något jobb. Att komma hem till sängen efter skolan och egentligen inte göra någonting alls har tidigare passat utmärkt, nu i efterhand kan jag deffinitivt kalla mig själv lat vilket jag vet att jag egentligen är. Men nu har jag en helt annan syn kring detta.

Efter ett jobb pass får jag en känsla av att jag åstadkommit något bra. Istället för att ligga hemma och göra absolut ingenting så har jag tjänat ihop mina egna pengar som kommer göra det mycket lättare för mig i min vardag. I mina ögon spenderar jag min tid på något nyttigt och förnuftigt. Jag känner mig duktig och den känslan kan väl ingen förneka att den är underbar.

10-11-30

Några bilder från exeminationen i brud make-up.






10-11-30

Att jag skulle sova bra det fick ju jag käka upp. Somnade inte förens sent inatt för att jag var pigg som en nötkärna. Efter skola, tre timmar i stan och ett gymm pass trodde jag mer säkerhet att jag skulle vara helt slut men istället var jag jätte pigg.

Nu är jag även försenad till skolan men till skolan ska jag..

10-11-29

En go gymm må jag säga. Det känns riktigt bra när man kommit därifrån, en väldigt bra känsla. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på gossip girl som jag missade i söndags samt ensam mamma söker avsnittet på tv3 play om det kommit upp än. Förövrigt så valde mer eller mindre ingen som jag ville.

Imorgon ska jag jobba några timmar och på onsdag blir det fika med efterlängtade tjejer. Känns som att vi ses alldeles för sällan. Därför ska det bli extra kul att träffa dom.

10-11-29

Efter skolan idag bestämde jag mig för att åka in till stan och leta julklappar som blev väldigt lyckat. Köpte en julklapp till mig själv också som belöning för alla timmar jag orkade gå i stan själv, så nu är jag en ring rikare.  Men känns skönt att man fått det mesta gjort nu så att man slipper stressa massa när julen står utanför dörren.

Nu ska jag upp till gymmet och köra gärnet där. Jag vet ju någon som kommer sova skönt ikväll iaf.

10-11-24

Godmorgon, ny vecka nya möjligheter och jag börjar denna vecka otroligt bra med en sovmorgon till kvart över tolv. Känner mig utvilad och full med energi för att klara denna veckan galant. Smsen strömmar in från jobbet i behov av personal som kan jobba. Men jag vill verkligen gymma idag så dom får nöjja sig med arbetspasset jag har imorgon.

Denna månad ska jag lägga ner tid, hjärta och själ på gymmet. Så fort man kommer in i den banan och vanan så är det bara att köra på och då känns det så himla bra. En kombination på skola, jobb, gymm och vänner, det kan väl inte bli bättre?

10-11-28



Mer än underbart hade det varit. Om jag & Robin har pengar så det räcker, så blir det en utlandsresa under jullovet  till antingen egypten, något ställe i spanien eller tunisien. Så får isåfall lägga systemkameran på hyllan och njuta av värmen istället, men just nu känns det mer än värt. Någon som har bra tipps på utlandsresa under vintern?

Jag håller tummarna.

10-11-28

Tillbaka efter en jätte mysig och lugn helg. Det var en lugn helg jag ville ha & det var en lugn helg jag fick. I fredags var jag och Robin först på jensens och åt, sen begav vi oss mot Liseberg. Det är verkligen jätte fint och hur mysigt som helst. Tyvär har ingen av oss tur i spel i överhuvudtaget, vi har nog mer tur i kärlek. Så för 500 kr fick vi vunnit en låda med Julskumm, två påsar chips och en påse med daim. Kvällen slutade hos Robin med film, pepparkakor och julmust.

I lördags fortsatte min lugna helg, min förkylning hann ikapp mig igen så jag mådde inte bra alls. Blev sängliggande och fick även då sällskap av Robin som också bestämt sig för en lugn helg. Det blev tv spel med han och min bror, en hel del film tittande och god middag.

Idag har jag bara jobbat och snart ska jag kolla på finalen av ensam mamma söker. Jag har haft en väldigt bra helg helt enkelt, hoppas att ni haft det också.







10-11-25



Imorgon ska jag på jul på Liseberg med Robin. Trots att jag bor i Göteborg så var jag inte på Liseberg varken i somras eller förra Julen. Kommer faktiskt inte ihåg när jag var på Liseberg senast. Ser iaf fram emot morgondagen som jag tror kommer bli hel mysig.

Efter skolan åker jag direkt till Robin och sen vidare till stan där vi ska kolla lite julklappar och äta mat och sen bege oss mot liseberg för härligt jul mys. Tar med mig kameran så bilder blir det.

10-11-25

jag har haft en riktigt dålig vecka, energin har inte funnits med mig för fem öre. Har mer eller mindre känt mig som en vandrande zombie, fööööööör trött helt enkelt. Plus att min förkylning ännu inte försvunnit, inne på 5 veckan nu vilket inte känns bra alls.

Denna helgen blir en riktigt lugn helg, det bestämde jag mig för redan i början av veckan. Förhoppningsvis kommer energin tillbaka och jag får den sömn jag behöver för att orka med nästa vecka och komma iväg till skolan varje dag. Det kallar jag bra inställning.

10-11-24

Det här är bara en sån bild som jag verkligen gillar, det finns mycket med den som jag älskar.
Det är sommar, jag är brun, jag är lycklig, jag är kär & det är ett av alla fina minnen med dig.

10-11-14


Dom här skorna får gärna ligga i ett fint litet paket under granen på julafton. Det går inte att ha för många klackskor.

10-11-24

24 november, låter väldigt bra i mina öron faktiskt. En månad kvar till julafton nu så nu är det verkligen dags att börja köpa julklappar något jag gillar väldigt mycket.

Annars har det vart en helt vanlig dag, skolan som slutade halv två, åkte till jobbet för att skriva på lite papper, nu lyxar jag till det med några räkmackor innan jag ska på utvecklingssamtal & tro det eller ej men idag ska jag faktiskt gymma. Nu känner jag att förkylningen inte kan hindra mig från att röra på fläsket längre. Inte tränat på jag vet inte hur länge. Så nu jävlar säger jag bara.

10-11-23

Äntligen hemma från jobbet, känns som att man aldrig kommer därifrån. Är rätt förvirrad och fundersam kring detta med jobb och jag har en hel del saker att klura ut kan jag säga, vi får se vad jag kommer fram till. Förövrigt blev det ingen skola för mig idag eftersom den lilla sömn jag fick inatt gjorde att varenda en del av mig imorse vägrade att gå upp ifrån sängen när jag väl började bli trött.

Jag fick mig några timmans sömn innan jag begav mig till jobbet och nu vill jag inget annat än att gå och lägga mig och sova. Härligt liv jag har när man ser det såhär, sova och jobba..

10-11-23

Klockan ett vaknade jag först inatt, sen lyckades jag somna om. Vaknade igen vid tre & har inte lyckats somna om sen dess, klockan är nu kvart över fem. Om en och en halv timma ska jag gå upp för att fixa iordning mig för skolan. Jag fasar för denna dagen.

Går i skolan från halv nio till två, sen ska jag jobba från halv tre till åtta. Hur ska jag orka med denna dagen när jag knappt sovit i 3 timmar. Vad händer med min sömn? Sovit riktigt dåligt i en vecka nu, vaknar varje natt och har jätte svårt för att somna om. Något är det ju...

10-11-22

Bilder från fredagens tjejkväll hemma hos mig. Tyvär tog jag inga bilder alls från lördagens festande hos Louise.

10-11-22

Då har skolan börjat igen efter 4 veckors praktik och en veckas lov. Har alltså inte träffat mina klasskamrater på 5 veckor vilket får mig att inse ännu mer hur snabbt tiden går. På onsdag är det exakt en månad kvar tills det är julafton och jag känner att det är dags att börja köpa julklappar.

Så imorgon tog jag mig ett arbetspass efter 3 vekors ledighet då jag inte vart tillräckligt frisk för att jobba. Känner att jag vill få ihop lite mer pengar innan denna månaden är slut så kanske jag har råd med min systemkamera till januari månad.

10-11-20

Uppe med tuppen idag en lördags morgon som denna.
Igår var en mycket trevlig kväll med alla mina damer. Der blev efterätter, lekar, en hel del snack och skratt. Precis så en tjejkväll ska vara helt enkelt.

Nu är det bara att ladda om för ikväll kör vi igen fast hos Louise med en massa annat folk. Det kommer nog bli en bra lördag detta också.

10-11-19

Nu inväntar jag mina damer för en galen fredag, pepp.


10-11-18

imorgon är praktiken över och det är äntligen fredag. Jag har bjudit alla favorit flickor hem till mig på en girls night, no dicks så att säga och på lördag ska det festas hos Louise. Absolut en helg att se fram emot.

10-11-18

idag kom jag iväg till praktiken iaf trots otroligt lite sömn. Jag kunde verkligen inte sova, panik känsla i hela kroppen hur jag än låg. Enligt mamma var det full måne som tydligen påverkar hennes sovande också. Efter praktiken så mötte jag upp Benden för att kolla balklänningar, bättre sent än aldrig?

Hittade faktiskt en hel del smått och gott som jag lagt undan till imorgon för att titta lite extra på. Känner att jag hellre är ute i god tid än att behöva stressa senare.


10-11-18

Innan jag börjar skriva om min vanliga dag så måste jag lägga upp denna videon. Det nya programmet "så mycket bättre" är verkligen ett super bra program, det liksom fastnar och berör. Men när september sjöng Petter gamla låt Mikrofonkåt så höll jag på att gå i taket.

ALLVAR så sjukligt jävla bra.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh ..

10-11-17



Nu är  Ellinor påväg hit lika sugen på hamburgare som jag. Sen blir det mys och lite planering inför helgen som har mycket att erbjuda. Längtar tills fredag & lördag.

10-11-17

Jag finns också.
Men inte i dina ögon.

10-11-17

Allt fler börjar nog inse att julen snart är här. Den här månaden har bara sprungit förbi och snart är det redan december och första advent. På ett sätt är det rätt skrämmande hur snabbt tiden går, men jag längtar otroligt mycket så för min del får det gärna gå snabbare. Julen är för mig en av dom mysigaste månaderna på året trots kylan.

Julkänslan verkligen sprider sig över hela Göteborg. Jul på Liseberg öppnar, staden kläs i lampor och julpynt i alla möjliga färger och julpynt säljs redan i affärerna. Göteborg är verkligen otroligt mysigt under julen och jag blir ännu mer tacksam för att jag bor här.

Jag har faktiskt börjat skriva min önskelista och den hänger nu fint ute på kylskåpet.


10-11-17

Sedär ja, ingen praktik idag heller inte trots min motivation igår. Den måste ha försvunnit under natten eller på morgonen då mina öron gjorde fruktansvärt ont igen. Något positivt är iaf att hostmedicinen fungerar trots att den smakar fasansfullt äckligt.

Detta ändrar dock inte mina planer för idag, Ellinor kommer antagligen hit efter jobbet. Vi ska nog laga mat, kolla film och bara ha det allmänt mysigt. Men nu ska jag göra lite nytta och ge mig på läxor.

10-11-16

Nu har jag beställt biljetter till den nya Harry potter filmen, så på söndag blir det bio time med Robin. Jag är egentligen inget jätte fan av just Harry potter, men jag tycker att filmerna är väldigt bra så det är ju en självklarhet att man ska se den på bio.

Imorgon ska jag pallra mig iväg till praktiken och efter det ska jag vara med Ellinor. Vad vi hittar på för bus vet jag inte än, men är det något som är säkert så är det att jag och Ellinor alltid har kul.

Och här har ni hennes blogg http://sizzo.blogg.se/
Det här är gamla filmer sen förr förra sommarn som jag lagt upp här innan också.



10-11-16


20 frågor och 20 svar om mig själv.

Vad heter du i andra namn? -
Mitt andra namn är Carina som min mammas namn tråkigt nog.
Vad tycker du om vegetarianer? - Jag tycker ingenitng alls, folk får leva som dom vill. Men jag skulle aldrig själv kunna vara det.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Det gör jag nog inte, kärlek är i mina ögon någonting som växer fram. Det finns inte bara där.
Om du skulle välja mellan dina vänner och din pojkvän? Vad skulle du välja då? - Jag har alltid sagt att jag tar mina vänner i första hand, pågrund av att det är dom du kommer behöva i slutendan om det skulle ta slut. Äkta vänner kommer inte och går.
Har du några syskon? - Jag har en lillebror som är 94a.
Hur skulle du beskriva din klädstil? - Jag anser inte att jag har någon speciell klädstil,  jag försöker hänga med i modet men annars klär jag mig i det jag känner mig bekväm i. Jag skulle aldrig ta på mig något bara för att det är det senaste och modernt.
Vad är det värsta man kan göra mot dig? - Gå bakom min rygg. Tillit är det som betyder mest för mig.
Om du skulle förklara dig själv med tre ord, vad skulle det vara? - Bästavän, kärleksfull och rolig.
Vilka är dina bästavänner? - Joline, Sofia, Amelie, Emelie, Benden, Ellinor och Robin.
Är du romantisk? - Jag vet inte om jag är vidare romantisk, men jag försöker så ofta jag kan visa min kärlek för Robin och mina vänner.
Vilka är dina värsta sidor? -  Säger alltid vad jag tycker och tänker vilket inte alltid är bra, svårt för att vara tyst när jag egentligen borde och en problem magnet i högsta grad.
Vad vill du bli när du blir stor? - Helt ärligt så har jag absolut ingen aning, jag vet inte ens om jag vet vad mitt drömyrke är, möjligtvis stylist.
Vad är viktigt för dig i din vardag? - Jag försöker alltid ha i bakhuvudet att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, att alltid finnas där för mina vänner, skapa tid för mig själv och se till att mitt välbefinnande mår bra och att  ta dagen som den kommer.
Vilka motton är dina favoriter? - Ta dagen som den kommer, behandla andra som du själv vill bli behandlad, lär dig från dina misstag och livet är ingen dans på rosor. Hade man följt alla dessa så tror jag att man hade haft ett riktigt bra liv.
Vad är viktigast i ditt liv? - Vänner, familj och Robin.
Tror du på långdistans förhållanden? - Jag har faktiskt hållt på med en del killar på långdistans, men i slutändan funkar det faktiskt inte alls, distans är något som förstör i högsta grad och då menar jag inte bara någon timma. Det funkar inte för mig iaf, jag behöver närhet.
Vad är det bästa med Robin? - Hans personlighet och sätt att vara.
Vad är det viktigaste i ett förhållande? - För mig är det viktigaste tillit, utan tillit tror jag inte något förhållande funkar.
Har du bra självförtroende? - Jag försöker ha det pågrund av att folk tror att jag har det. Men ens yttre visar inte ens inre.
Dömmer du människor du inte känner? - Jag gjorde det väldigt mycket i yngre ålder, men har lärt mig av mina misstag och gör det numera aldrig. Alla förtjänar att visa sitt riktiga jag genom än själv. Oftast skapar man en uppfattning om folk genom rykten, men rykten är rykten.

 


10-11-16

Den bästa av dom bästa. Jag kallar det magi.

10-11-16

Ännu en dag hemma från praktiken.
Vaknade med ett sånt sjukt tryck över öronen. Förkylningen jag har nu har påverkat mina öron eftersom det har med bihålorna att göra & det gör att jag får lock för öronen som sitter där hela tiden, jag hör jätte dåligt. Den här förkylningen har verkligen börjat gå mig på nerverna,  jätte frustrerande, inne på fjärde veckan nu också.

Plus att min hostmedicin smackar PYTON.

10-11-15



Det har faktiskt kliat en del i fingrarna fastän jag hemskt gärna velat spara mina pengar. Men detta är två tröjor som jag köpt nu det senaste. Har fastnat väldigt mycket för detta med lappar på armbågarna, det där lilla extra i mina ögon.

Eftersom jag inte har en sån där bra kamera som Ellinor har så får jag återgå till min vanliga kamera som jag numera hatar för att den inte är en systemkamera.

10-11-15

Godkväll, Ny vecka nya möjligheter vilket alltid är posetivt i mina ögon.

Vart hos sjukan och kollat upp min förkylning vilket visade sig att jag har en virusinfektion, så nu ska jag käka host medicin ett tag framöver och försvinner det inte nu så ska jag tillbaka ytterligare en gång för pencilin. Men nu får det gärna ta och försvinna eftersom det suttit benhårt i tre veckor.

Annars har jag inte gjort något speciellt alls idag. Vanlig dag på praktiken, var hemma vid 5 tiden och nu har jag bara legat vid tvn och tagit det allmänt lugnt. Precis så en måndag ska vara i mina ögon.

10-11-14

Bilder från igår.
Och jag ska verkligen skaffa mig en egen systemkamera, det står högst upp på min önskelista.











10-11-14

Tyvär blev inte gårdagens firande och festande som jag hoppades på. Dramat kom på besök som det brukar göra och det blev det som förstörde kvällen för mig vilket är riktigt tråkigt. Skulle jag bortse från allt det så hade det blivit en grym kväll. Jag och min saknade Ellinor började kvällen hos mig innan vi åkte över till Erica på förfest och sen bar det av till Charlies efter några timmar där.

Ellinor har även skaffat sig en riktigt bra systemkamera så självklart tog vi massvis med bilden som jag kommer lägga upp så fort Ellinor lagt in bilderna. Annars har det vart en helg med väldigt mycket blandade känslor. Jag ser fram emot en ny vecka.


10-11-14

Alla hamnar vi i svackor ibland som man inte förstår sig på.
Man kan liksom inte sätta fingret på dom känslor som utspelar sig och förvirrar ditt inre, det är bara något som ligger där och trycker på, det bara är. Men finns det någon vettig lösning på detta problem, när man inte vet vad det är?


10-11-14

Du är död i mina ögon.

10-11-13

Godmorgon.
Längtar till den morgonen då jag kan vakna upp utan att hosta. Förövrigt är jag kvar hos Robin efter en mysig 8 månadersdag igår. Vi åt som sagt på en restaurang som heter That's amore. Jätte mysig restauang som är kärleks inspirerad från Italien. Bra priser och framförallt jätte god mat. Rekomenderar den absolut för er som inte ätit där.

Snart ska jag åka med mamma hem och börja fixa mig för kvällens bravader. Först förfest hos Erica och sen vidare till Charlies då vi ska fira födelsedags barnet Erica på sin 18 års dag. Håller tummarna för en toppen kväll.

10-11-12

Nu är jag hemma hos Robin efter en kort dag på praktiken.
Känns skönt att äntligen komma ut och känna sig någorlunda frisk, trots att förkylningen ännu sitter kvar efter tre veckor.

Ikväll ska jag och Robin ut och äta som sagt, hoppas på att det blir en god måltid. Efter det vet jag inte vad som händer, antagligen inte så mycket eftersom jag ännu inte är på topp. Måste ju vila upp mig till imorgon också.

10-11-11

En helg att se fram emot helt klart.
Imorgon ska jag ut och äta med Robin, på en restaurang som heter That's amore,  8 månader imorgon. 8 underbara månader som vart något utav det bästa jag upplevt, du är bäst helt enkelt.

På lördag ska vi fira våran vän Erica till max, krogen Charlies är hyrt och vi ska slå klackarna i taket som aldrig förr. Den sista av oss som äntligen fyllt 18, grattis igen going.


10-11-11

Man vill inget annat än att lösa sin bästaväns alla problem då man vet att dom är alldeles för många. Men i vissa fall går det tyvär inte, då får det helt enkelt räcka till med att bara finnas där och visa sitt stöd. Du är mitt solljus, och du kommer snart börja skina igen.
Sen 7 år tillbaka och frammåt min vän.

10-11-11

Jag är konstigt nog tacksam för dom tuffa tider jag behövt kämpa mig igenom. Då jag varken såg ljus eller mening med mig själv eller min omgivning. Det viktigaste jag lärt mig och bär med mig i min vetskap är att lära sig av sina misstag, med det kommer man långt.

Det finns inte längre någon anledning att se tillbaka på det som varit, alla har vi ett förflutet och det kallas förflutet för att det tillhör ens förflutna och alla har vi ett. Det har gjort oss till den vi är idag, och det är det som gör att vi blickar frammåt, frammåt mot nya möjligheter och framtiden.

Framtiden har så mycket att erbjuda, ta emot den med öppna armar och fortsätt lära dig av nya misstag. För att fela är mänskligt och jag är inte mer än människa. Jag är en människa som lever mitt liv som jag idag är mer tacksam för än någonsin.

10-11-11



Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer, Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå. Men du ger mig så det räcker och blir över, du får hjärtat mitt att slå tusen gånger om, det vi har det är kärlek.

10-11-11

Oskar Linnros vs Daniel Adams-Ray.
Frågan är varför dom splittrades från första början, tillsammans vore dom oslagbara deras stil har förändrats något kopiöst.
Egentligen är det inte min musik, men den berör, det gör den verkligen.




10-11-11

Trejde dagen som jag ligger hemma nu.
Haft fruktansvärd hosta i snart tre veckor, i en vecka har förkylningen hälsat på mig nu också och då och då
kommer febern fram. Dags att besöka sjukan snart kanske.

Nu ska jag försöka somna om innan jag ska ge mig på plugget och städning.

10-11-10

Nu ska jag åka till Ikea med mamma.
Behöver komma ut lite efter att ha legat hemma i två dagar, snacka om att få myror i brallan.

10-11-10

Hur lyckas alla större bloggerskor ha så otroligt långt och vackert hår?
Mitt hår tycks alltid stanna på samma längd när det väl börjar bli någorlunda längre. Någon som har tipps?
Väx håret väx.

10-11-10



I love you.

10-11-10

Är det någon mer än jag som blir fruktansvärt snål när man väl fått in en del pengar?
I helgen stod jag på något som heter komäshen då man säljer gamla grejer för en liten peng. Stod där lördag och söndag morgon till eftermiddag och fick ihop en hel del goa pengar. Det är ju så värt att man kan få ihop tusenlappar på saker man egentligen tänkt kasta.

Den 25 novemver kommer även min första lön. Men trots allt detta så vill jag inte spendera pengarna, det känns liksom bra att ha dom. Känner mig enormt pengakåt just nu, men jag blir snål helt enkelt.


10-11-09

En dag som denna då snön öser ner i en snöstorm och jag är sjuk så är varmoboy, kakor och en pojkvän det bästa som finns. Och det är precis vad jag gjort idag.

Vad tycker ni om snön?

10-11-09

M M M, ja tack. Dom hade vart så snygga på mina fötter.
Men just nu måste jag nog prioritera en ny mobil och kamera, fast snart är ju julen här.


Topshop

10-11-09




Kolla vad jag ljög haha. För några dagar sen köpte jag ett par örhängen och skrev att det var dom till höger, men det var det inte alls det märkte jag sen när jag skulle använda dom. Utan det var dom till vänster som jag köpt. Snacka om att inte ha koll på vad man köper.


10-11-09

Snö?
Och jag som knappt har någon vinterjacka, jag har inte haft den minsta ork att leta efter någon vinterjacka för jag har ingen aning om vad man ska ha. Jag anser inte att en skinnjacka med päls krage är någon vidare vinterjacka & det är väl mer eller mindre den som stuckit ut och isåfall blivit höstens/vinter jackan.

Jag får väl kolla lite mer efter introduktionen på jobbet idag. En ny mössa och halsduk hade inte heller vart fel.

10-11-08




Jag är så fruktansvärt trött på mitt hår så det är helt sjukt. Jag har inte gjort det minsta med det sen innan sommarn förutom lite små klippningar som jag gjort själv. Färgen är just nu anskrämlig men jag vet verkligen inte vad jag vill göra. Jag har ju sen innan berättat att jag tänker skaffa mig långt hår & det är väl påväg men det tar ju sin tid.

Är egentligen sugen på att göra blonda slingor igen men det sliter ju så på håret, det bästa vore väl isåfall att göra det mörkare eller inte alls, men usch vad jag stör mig på det. Det är den där tråkiga mellan längden då man egentligen bara vill klippa det kort igen... Håll ut Angelica!!!

10-11-08

Jag saknar ledigheten men måndagen är snart över.
Igår beslutade sig min mobil för att sluta fungera. Både mamma och andra säger att stressen ska minska utan tex data och mobil men helt ärligt känner jag mig bara ännu mer stressad utan mobil. Ingen kan ju nå mig, jag kan inte nå någon, inget sms skrivande, inget uppdaterande, det om något får mig stressad.

Jag kan helt enkelt inte slappna av, men hur svårt är det egentligen? Jag erkänner, jag är en mobilnörd.


10-11-07

Ojdå, då var det skamligt med dålig uppdatering ännu en gång.
Vet inte riktigt vad som hänt faktiskt, bloggandet flöt ju på väldigt bra ett långt tag men nu tycks det ligga glömt på hyllan igen. Dock har jag haft ett fruktansvärt behövligt lov då jag lagt ner all min tid på nära och kära och främst mig själv som behövt ledighet från all stress. Datan är då inte särskilt lockande och därför min dåliga uppdatering.

Men nu börjar praktiken igen då jag ska följa med min mamma till jobbet vilket innebär att man är tillbaka i vardagen igen och all stress. Jag antar att det inkluderar bloggandet också.

Måste ändå säga att det är otroligt kul att det är så många som ändå tittat in trots min dåliga uppdatering,trogna läsare kallar jag det.

10-11-01

Bilder från lördagen.








10-11-01

Nu var det ett jäkla bra tag sen som jag uppdaterade här i bloggen men jag har inte riktigt funnit orken eller lusten till att göra det. Lite uppdatering om vad som hänt dom senaste dagarna iaf. Jag har "hoppat av min praktik", har numera ett underbart lov att se fram emot en vecka, jobbet tar över det mesta men snart börjar pengarna rulla in vilket tar över allt det negativa.

I helgen jobbade jag ännu mer men han ändå med en dels festande med krök i fredags och fest hos Emelie i lördags. I söndags fyllde min mormor år och då blev det middag hos henne som Robin följde med på & sen vart det sleep over hos honom för det är smidigast att ta bussen från honom till jobbet vilket betyder att idag har jag inte gjort något annat än att jobba....

Sådär, det var nog allt tror jag. Ska bli bättre på att uppdatera igen, jag lovar.

RSS 2.0